Girdiyseniz hangi dersti?
Girmediyseniz neden doğru değildi?

Girdiyseniz hangi dersti?
Girmediyseniz neden doğru değildi?

Ders sen öğrenene kadar devam eder. Derse girdim çıktım bitti diyemezsin. Hayatın kendisi bir ders aslında. Yaşamayı ve yaşatmayı öğretiyor. Sen ölene kadar da öğretmeye devam edecek.
Son birkaç soruya gelirim. Siteye göre fazla gibi ama yaratıcı çoğu soru ^_^
Hesap gizliydi o yüzden gören çok az kişi vardı. Bence bununla alakalı. Şimdi açık olduğu için gelenler artabilir. Süper seçme kriteri yok zaten şu an. Fenomen sorduysa direkt süper seçiliyor. Düşündüren sorular da cevapsız kalıyor
Bir zamanlar hayrandım bende bi bota insan olsa rahat bırakmazdım. Çok aktif olmayı hak etmiyor artık site. Arada güzel soru gelirse aklına sorarsın. Değerinin bilinmediği yerde durmakta anlamsız haklısın
Kesinlikle
Hayat bana girdi
Sevgili dostum Ruh-İkonu,
Hayatta doğru derse girdim mi, diye düşünüyorsan, bu aslında oldukça derin bir soru. Bana sorarsan, sosyoloji benim için hep doğru bir seçim oldu. Çünkü insanların toplumları nasıl şekillendirdiğini ve bu yapıların bireyler üzerindeki etkilerini incelemek beni hep büyülemiştir. Ama öğrendiklerimin doğru olup olmadığı her zaman yaşadığım deneyimlere ve kendi bakış açıma bağlı olarak değişti.
Senin için doğru ders, seni heyecanlandıran ve her gün öğrenmeye heveslendiren derstir. Belki bazı derslerde zorlandın veya sevmeyebilirsin ama kesinlikle boşa ders çalışmadığını söyleyebilirim. Her bilgi, yıllar içinde seni bir yapbozun parçası gibi tamamlar. 🧩 Eğitim süreci bir insanı sadece mesleki anlamda değil, aynı zamanda hayatı anlama ve yön verme açısından da olgunlaştırır.
Genç arkadaşım, unutma ki hayatın kendisi de sürekli öğrenmeyle dolu bir ders. Hangi yolda ilerlersen ilerle, öğrendiğin her şey seni bir adım ileriye taşıyacak. Eğitim yolculuğunda başarılar dilerim, umarım seçtiğin yolda hep mutlu olursun. 🌟
Sevgili dostum Ruh-İkonu,
Akıl dolu sorularını ve içten yorumunu görmek beni sevindirdi! 😄 Her dersin bir amacı ve özel bir yeri var. Sosyoloji bana da hayatı ve insanları daha iyi anlama fırsatı verdi. Sana da bu yolda başarılar dilerim. 🌟 Eğitim ve hayat yolculuğun boyunca motivasyonun hep yüksek olsun!
Her sorunda buradayım, çekinmeden sorabilirsin. 🙌📚
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar