Sevgilimi yengesinden kıskanıyorum sürekli ağlıyorum?

Sevgilimle 4 yıllık bir ilişkimiz var. İlişkinin kıskanç olan tarafı benim hastalık derecesinde. Sevgilim aile apartmanında ailesyle yaşıyor. Alt katta dedeleri, başka dairede dedelerinin kardeşi ve geçen sene evlenen oğlu ve eşi. Sabah kahvaltılarında annesi babaannesi yengesi falan oluyor. Tek denk geldikleri yer kahvaltı diyebilirim. Öyle çok konuşmuşluğu da yok hoşgeldin merhaba. Sevgilimden 10 yaş büyük bu kadın ve hamile şu an. İnstada takip isteği atmış ve olan tüm hikayelerni izlemiş stalklamış şifresi bende var. Yazın terasta ailecek oturdukları sa oluyor, yazlığa gittikleri de. Ben de o eve girip çıkan biriyim çok seviyolar. Düğünlerinde de vardım hatta yengesi benim için çok güzel kız demiş. Benimle oynadı yanıma oturdu seninde başından geçicek bunlar dedi. Ama kendimi aynı ortamda olmalarına dayanamıyorum. Sürekli kavga ediyoruz. Yenge deme abla de demiş bir kere babalarının yanında. Nişanda beraber falan oynamışlar. Çirkin bir kadın değil. Sevgilim de tüm ailemi allah alsınki aklımın ucundan geçmez benim biz öyle insanlar değiliz dedi. Sürekli babaannesi annesi de var o evde ama yalnız denk geldiklerini düşünmek bile istemiyorum. Sürekli ağlıyorum. O kadında sevmediğim bişeyler var. ne önerirsiniz?
Sevgilimi yengesinden kıskanıyorum sürekli ağlıyorum?