Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aynı durumu yaşıyorum ve 8 aydır.. başlarda böyle olduğunu bilseydim hemen yol verirdim ama sonra zaman geçtikçe kıskanç değil ruh hastası olmaya başladı, istediklerini yaptıkça daha fazlasını istemeye başladı. Dün akşam arkadaşım dediğim birini aradı ve sevgilimle konuşmanı istemiyorum dedi. Bu yaptığı son hamle oldu. Ayrıldım. Defalarca konuştum onunla ben fazla kıskançlığa, kısıtlanmaya gelemem dedim düzelt kendini dedim beni sevdiği için hep bir gün düzelir diye düşündüm ama yanılmışım düzelmedi.. Kendinden soğuttu yaptığı şeylerle. Ben bir boğa burcu kadını olarak böyle şeylere asla gelemeyen biriyim. Kendimi resmen hapisteymişim gibi hissediyordum. O da komutanımdı ve sıkı yönetim uyguluyordu.. neyse ki kurtuldum gençliğime yazık onu mu çekeceğim hayatımın sonuna kadar?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayatını yaşa kimi takip etmek istiyosan et ne yapmak istiyosan onu yap. Ayrıldıktan sonra diceksin ki ne kadar aptalmışım niye onu dinledimki. Çok geç olmadan bu konudan rahatsız olduğunu belirt. Başta bunlar güzel gelir insana. Seviyor koruyor kıskanıyor sahiplenir sanırsın. Ama bir bakmışsın ki hayatının odak noktası o olmuş. Tüm hayatını onun isteklerine göre yaşamışsın. Vazgeç bu sevdadan. Senin isteklerine saygı duymayan biriyle niye birliktesin? Bunları biz de yaşadık zamanında. Emin ol ayrılırsanız anlicaksın ne demek istediğimi. Oh be dünya varmış diyeceksin.
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBu iliski falaj degil sacmalik
10 Yorumla
+1 yılEn sevmediğim ilişki türü.
Halbuki bir ilişkide sadakat kadar güvende önemlidir.
Yanlış yapacak birini bunlarla mı engelleyebildiğini sanıyor, hayır! Bu sadece baskı ve bencillik..
Onunla ciddi ciddi konuşun size güvenmeyi ögrenmesi gerektiğini belirtin ve bunu istediğinizi söyleyin. Bu konuda tavrınız net olmazsa ilişkinizin ilerleyen zamanları çokta sağlıklı olmayacaktır50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇift olmayı eziyete dönüştüren bir ilişki olmuş sizin yaşadığınız şey ,
bunu değiştirmen mümkün değil ama, en küçük şeyi büyük bir sorun haline getirmek sana değil, kendine olan güvensizliği..
Ya bunu kabul etmeyip , kızdığı şeylerin abartılı olduğunu pna kabul ettireceksin
ya da bunu kabuk ediceksin
şunu düşün lütfen , neden bu ilişkide herseyi kabul eden taraf sen oluyorsun50 Yorumla
+1 yıl''Arkadaşlar sevgilim böyle sitelere girdiğimi görürse GEBERTİR. telefonumu aliyor kariştiriyor bende kariştiriyom onunkine bakiyom'' Böyle haltlar yiyeceğinize özelinize saygı duyun birbirinize güvenin. Ondan habersiz siteye girince daha mı iyi oluyo? Ayrıl böyle yaşayacağına ne katlanıyosun
20 Yorumla
+1 yılNeden sevgilinle bu konuda çok rahatsız olduğunu konuşmuyorsun? Veya konuştuysan senin dediğin değilde onun dediği oluyor? Sevgilinin bu davranışı seni zayıf ve güçssüz görmesidir. Herkes kendi hayatının lideri olmak ister. Sevgilin'de olsa yönlendirilmek ve yönetilmek hiçte iyi değildir. Sevgilinin sana karşı bu tutumu seni bu hayatta güçssüz yapar. Kendı kendine karar alma hisselerini zamanla kaybedersin.
13 Yorumla
Soran+1 yılCok kiskanç. O da benden bekliyor böyle şeyler
Soran+1 yılYani iki tarafli ama onunki daha çok
- +1 yıl
Kıskanç olabilir. Kim sevdiğini kıskanmaz. Ama hayatına müdale çok yanlış. şu an emir altındasın herşeyine sevgilin karışıyor daha sonraki zamanda sevgilinden ayrılmış olsan çok büyük boşluğa düşersin. Kendin karar vermekte zorlanirsin. Sevmek bu değil hiçte haklı değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimkide instagramdaki tüm erkekleri çıkarttı. Akrabam bile yok. Gelen istekleri sildi akrabalarım bile vardı. Arkadaşına selam söyle dedim onu bile kıskandı. Söylemem dedi. Ben muhattap olmanınisteyorum. Sevgilisi olur onla muhattap olursun diyor. Çok önemli birşey oluyor dışarı çıkıyorum haber vermeyi unutup, trip atıyor. Dün kız arkadaşımla konuştum diye trip attı.
24 Yorumla
Soran+1 yılValla bunlar hangi kafayi yasiyor knk 😔😔😔
Cevap sahibi+1 yılBende ona karışırıyorum kız takip etmesine izin vermiyorum
Cevap sahibi+1 yılMeğersem beyfendi aldatıyormuş. şu an kurtulduğuma şükredip şükür namazı bile kılabilirim
Soran+1 yılYeni. mi ögrendin
Aşk İlişkileri konusunda 943 cevap paylaştı. İlk önce bunun seninle alakası yok onun kendine güve olmadığı için böyle davranıyor bak bir zamanlar bende böyleydim yani kısıtlıyordum ama aklım başıma gelince anlıyorsun bunun bir çözümü yok yani kendine eziyet ediyorsun ciddiyim geçirdiğin her süre sana zarar ve unutma 1 yıl sonra 2 yıl sonra diceksinki kimlerle uğraşıyormuşum ya falan diceksin çünkü cidden gereksiz bir güven eksikliği var arkadaşın kendinde
30 YorumlaSeven kıskanır fakat hoppala bir kızsan olay güvensizliğe dönuşür. Instagramdan erkekleri takip edemiyorum diyorsun etme isteğin neden var? Oda Tütkiyedeki bütün tiyatro oyuncusu olan kızları edip seni kiskandirsa iyi olurdu ama teknik zeka yokmuş. Yaşlar 20 geçmez bu ilişkide..
10 Yorumla
+1 yılEski sevgilim gibi kesin boğa Burcu. Daha sonra da aldatmıştı. Sen neden bu psikopatla berabersin ki hala bu kadar kısıtlayan yarın bir gün evlenince seni balkona bile çıkarmaz deveyi pire yapar. Ondan sonra da haberlerde görürüz emine bulut gibi yüzlercesini. Yapma kendine olan saygını kendi ayaklarının altına alma herkesin kendine göre bir alanı , bir dünyası var. Benim görüşüm yine de sen bilirsin
10 Yorumla
+1 yılNe demek gebertir ya o nasıl söz. Birbirinizin kişisel alanina saygı duyun dedektiflik yapmakla uğraşmayın. Instagramda foto paylaşmana karışmasina izin verme sana baskı kurarak kemdini kanıtlamaya çalışıyor öz güvensiz mıymıntı. Ben böyle kısıtlamalara gelemem de üstümde baskı kurulmasına tahammül edemem de. Ona göre konuş anlayış göstermiyorsa ayrıl napıcan hayatsız bir köle misin sen
10 YorumlaEn başta izin vermişsin bu duruma sende kıskanmışsın kısıtlamışsın kıskançlık tek taraflı bu boyuta gelmez ya otur knş anlarsa ne mutlu sana ki ben anlamaz diyorum bu böyle devam eder ne güzl kıskanıyor hayatında bir erkek varsa başka erkelere bakma istedign olmamalı
10 Yorumla
+1 yılAnladığım kadarıyla sevgilin normal değil, insanı darlar. Ama sen de onun telefonunu karıştırıyormuşsun. Anladığım kadarıyla sen de normal değilsin. Bu saçma ilişkiye dewamke
22 Yorumla
Soran+1 yılO benim telefonumu zorla aliyor kariştiriyor bende onun inadina karistiriyom. Ne yani o benimkini kariştirsin ben onunkini kariştirmim mi
- +1 yıl
O senin telefonunu karıştırıyorsa ayrıl, bu kadar basit bir mantığı kurmak çok mu zor? Kendine saygın olsun biraz. Marifet gibi anlatıyor bir de.
Senin şu an ki durumun eski zamanlardaki paralı kölelik sistemi gibi. Kimse kimsenin üzerinde bu tarz saçma salak baskılar kuramaz.
10 Yorumla
+1 yılAyrıl, şimdiden böyleyse evlenince yandın sen, onun kahrını, kokusunu çekeceksin, dayak yiyeceksin, 100 gram için bunlar çekilmez.
210 Yorumla
Soran+1 yıl100 gram derken
- +1 yıl
Anla, pipi
Soran+1 yılBen onun için birlikte değilim onla
- +1 yıl
Sen senden korkan bir erkek bul, yoksa mutlu olamazsın.
Soran+1 yılYani dayak mi atim ona 😅😅
- +1 yıl
Herkes onun için birlikte, evliliğin amacı sek.. Zaten, o da seninle 250 gram için birlikte
- +1 yıl
Sakin bir erkek bul, bu çocukla mutlu olamazsın, hergün ağlarsın.
- +1 yıl
Ben ilişki ızmanıyım
Soran+1 yılO benimle cinsel ilişki için birlikte değil
- +1 yıl
Sen öyle zannet, evlenince ne yapacaksınız?
Ya kızlar artik kendinize gelin lütfen bakin boyle erkek yüzünden haberler de kaç kadın cinayetleri görüyoruz bu kıskançlık değil hastalık ! Kıskançlık boyle olmaz sen bile bu durumdan rahatsız oluyorken daha ne diye duruyorsun daha fazla bağ kurmadan kurtul iste ne duruyorsun yazık ediyorsunuz güzelim gencliginize hayatınıza boyle insanlar yuzunden kendi hayatınizi yasamak yerine onların istemiş olduğu birer profil birer kukla oluyorsunuz ve bunada aşk sevgi diyorsunuz.
50 Yorumla
+1 yılBöyle sitelere derken? Ne varki bu sitede?
Sevgilin bence malın önde gideni ayrıl hemen!35 Yorumla
Soran+1 yılBurada seks sorulari oluyor abazalar oluyor sen böyle yerlere mi giriyon diyip beni gebertir valla 😢😢
- +1 yıl
İyide engel diye bir şey var, baktın ki sana sarkan abazalar var engellersin gider.
Bak bu adam asla düzelmez sana bu hayatı zehir eder demedi deme. Kesinlikle AYRIL!!
Soran+1 yılHaklisin
Soran+1 yılAma aldatmasin ve beni birakmasin da ne yapiyorsa yapsin
- +1 yıl
Bu nasıl bir kafa yapısı ya? İyi seni hergün dövsün, seni boğacak kadar hayatını kısıtlasın, her türlü hakarette bulunsun "aldatmadı, bırakmadı" diye kendini avut. Yuh ya, sende bu kafa varsa devam et böyle!😡
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeninde erkekleri takip edemiyorum demen yanlış sevgilin zaten izin vermeyeceğini bile bile. Yapıyorsun bunu hicbi erkek kabul etmez oda yapsa sen kabul etmezsin bu durumdan çok rahatsizsan soyle ama onu seviyorsan başları içinde yanlış şeyler yapma derim ☺️
10 Yorumla Aynı olay bendede vardı onlar bide çok belalı oluyor böyle ayrılınca felan peşini bırakmıyor yol yakınken bırak evlenince daha fena oluyorlarmış canım bırak
10 Yorumla
+1 yılÖnce onunla bunu düşünceni paylaş seni ne kadar sıktığını üzdüğünü yorduğunu anlat eğer hala sana bunları yapıyosa ayrıl çünkü sen onun kölesi veya herseyi kabul ettireceği nesne veya hayvan değilsin bireysin. Çok üzülürsün belki ama yapacak bişey yok şimdi böyleyse ciddi düşünüp evlendiğinizde daha çok sorun çıkaracaktır. Yani önce bunu onunla bir konuş derim
10 Yorumla
+1 yılYani kiskanclik guzeldir de fazlasi insana zarar verir ama seni erkeklerden kiskanmasi gayet normal fotograf paylasmana izin vermemeside gayet normal geliyo bana herkesin gorusu farkli
10 YorumlaKıskanması iyidir erkekler kıskanır ama bu biraz aşırı olmuş onu uyar bu kadar aşırı kıskanmanı istemiyorum de kabul etmezse sende iyice rahatsız oluyorsan ayrılırsın
10 YorumlaSevgilin sana güvenmiyor. Demekki ufak da olsa yanlış bisey yapıp onun güvenini sarsmışsın. Yürümez o ilişki. Haftada 3 gün barışık 4 gün kavga etmeye başlarsınız yakında
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHani erkek kankaların la konuşma demesini anlarımda diğerleri tam bir saçmalık (bu arada erkekten kanka mı olur?
12 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz mi
Cevap sahibi+1 yılOlmaz ya
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmanı öneririm. Sen onun süs köpeği değilsin, bir bireysin kendine bunu hatırlat her şeyden önce.
20 Yorumla Vakit kaybetmeden ayrıl sevgilin olabilir ama kendi özel hayatın var ve özel hayatına karışma gibi bir lüksü yok
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl yani kocan değil bir şeyin değil ne kısıtlama bu kendine az saygın varsa ayrıl bacım
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. Bu kıskançlık değil ruh hastalığı, kaç kurtar kendini
30 YorumlaBenimki de kıskanç ama bir yerde dur demek gerekiyor o güveni verdikten sonra sıkıntı yaşanmıyor aslında.. düzgünce konuş nedenini öğrenmeye çalış.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı. Kendisi bir haltlar karıştırıyor ki senden de şüpheleniyorum kendine güveni yok sevgilinin bnce ayrıl ilerde perde açtırmaz
10 Yorumla
+1 yılHayatınızın iplerini bir başkasının ellerine verdiğiniz bir ilişkiyi hiç bir zaman anlamadım, anlamayacağım da 😒
10 Yorumla
+1 yılKiskanclik degil dupe duz piskopatlik. Kiskanirsin tamam ama abartilmiyacak senin ki dozunu kacirmis tatlim.
10 Yorumla
+1 yılSizin olay bitmis bana gore macta uzatmalari oynuyorsunuz
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. Böyle insanla huzur bulunmaz, nefes alamazsın bir süre sonra
20 Yorumla
+1 yılAranizda guven yok ki sizin... sen ona guvenmiyorsun telefonunu kurcaliyorsun... o sana guvenmiyor ot gibi yasamanizi istiyorsunuz...
Yeni nesil bebeler neden boylesiniz yaa niye kisitliyorsunuz sevgililerinizi00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Hiç kimsenin daha yolun başındayken beni bu kadar kısıtlamasına müsaade etmem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. onunla konus kimse asla kimseyi bu kadar kisitlayamaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılahaha ilginç bir isteme şekli genelde din kurumlara ait bir taktiktir ama olsun başarılı
11 Yorumla- +1 yıl
yanlış soruya yanlış yorum yapmışım afedersin. ya sevgiline uy ya sevgilinden kurtul kolay gelsin
+1 yılMadem kıskanç erkek sana göre değil bunun farkındasın o zaman niye ayrılmıyorsun?
10 Yorumla
+1 yılDünya kurmuş, sadece sen ve ben diye , zamam içinde tanıdıkça oturur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 431 cevap paylaştı. Seviyorsan kısıtlanmaya alışacaksın sevmiyosan ayrıl
10 Yorumla
+1 yılAynı şekil daraltan bir sevgilim vardı konuşmuştum ama değişim olmamıştı ve ayrılmıştım
10 YorumlaSeninde hoşuna gidiyor senin için böyle delirmesi hadi hadi itiraf et biz bizeyiz
20 Yorumla
+1 yılBeni çok sıkıyorsun böyle devam edersen ayrılalım de
20 YorumlaGereksiz kısıtlama ve fazla baskı. İlişkine karışmak istemem ama böyle yaşayamazsın, muhtemelen ayrıldığında dünya varmış diyeceksin fakat o hala peşinden koşucak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatında bir erkek varken diğerlerine ihtiyaç duymamalısın
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşırı ilgi çok itici ve buna izin vermen çok yanliş. Ne ddmek ne yapacam ayrıl veya ayrilmakla tehdit et, istediğin arkadaşinla konuşamamk ne abi?
10 Yorumla
+1 yılSeven kıskanır ama bu aşırı derecede abartı. Hayatta katlanamam böyle şeylere direkt ayrıl bence. Ayrıca şey yazmışsın bunları duysa gebertir beni. Eğer söylediğinde ciddiysen aşırı saçma işte of cümle kuramadım.
10 Yorumla
+1 yılHuylu huyundan vazgeçmez bu durumdan rahatsız oluyorsan ayrilmalisin.
10 Yorumla
+1 yılKıskanılmaya gelemiyorsan ayrıl, huylu huyundan vazgeçmez
10 YorumlaSende kıskan, kıskançlık iyidir fazlası zarar,, yaptığını sende ona yap, anlar illaki
10 YorumlaEr gec basin belaya girer. Bir sekilde sana guvenmiyor. Ya gecmisinden ya kendine guvensizliginden ama sagliksiz...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kadar kıskanç olmaması konusunda ona karşı biraz konuşma yap.
11 Yorumla
Soran+1 yılNe diyecegimi bilmiyorum ne diyim mesels
Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Şimdiye yüz kere ayrılmıştım
32 Yorumla
Soran+1 yılDefalarca ayrildik. Ama her erkek böyle ya da bana denk gelenler böyle. Ciddi düşünüyoruz
+1 yılOnunla konuşmalısın bunu bizim elimizden birşey gelmez
10 YorumlaEe sende aynını yapıyormuşssun gerçi biraz abartmış ama bende olsam bir kısmını yapardım 😂
10 Yorumla
+1 yılHata sen de en başta izin vermiyecektin hayatına karışmasına sen de ona onun davrandığı gibi davran da görsün
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmalısın öyle adamın kendine hayrı yok kendine güvenmiyor çünkü😮🙃
00 Yorumla Başkasıyla birlikte olmak isteyip istemediğini sorgula
10 Yorumla
+1 yılSende kıskanç ol o kızlq konuşma de bir kızla konuşursa onu tehtit et onla konuşursan beni unut de akıllı ol kanak
11 Yorumla- +1 yıl
Akıllı ol kanka
Sevgilinle cinsel birlikteliginiz varmı?
14 Yorumla
Soran+1 yılYok.
Soran+1 yılHayir kaç defa ayrildik hep peşimden kostu
- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem