Sosyal Medyada Bir Kızla Konuşurken Aniden Soğudum Demesi? Kızlardan Cevap Bekliyorum Özellikle?

Kız bana mesaj attı merhaba dedi. bende cevap verdim. ordan burdan konuştuk konu aileye ve kişisel yapıya geldi. babasıyla yaşıyormus yurt dışına felan gitmiş elinde otomotiv sektöründe mesleği olan bir tip 35 yasında hiç evlenmemiş. annen ne ile mesgul felan dedim buna cevap vermek istemiyorum dedi bende tamam dedim. sonra kişisel yapısından bahsederken ben kendi başıma kararlar alırım kararlarıma saygı duyulmasını beklerim kimse karışamaz gibisinden şeyler dedi. bende o bende öyle değil dedim kadın benim aile yapıma göre hesap verir dedim. öyle tek basına haraket edemez dedim. ekmek almayada gitse mecazi anlamda işemeyede gitse haberimiz olur dedim. erkeğin egemen olduğu bir insanım öyle ailede büyüdüm dedim. ben sırf işemeyede gitse haberimiz olur dediğim için benden soğumuş itici gelmişim. konusmaya devam etmek istemiyorum dedi. bende soğursan soğu dedim. iyi aksamlar dedim. şimdi bu kendi kendine niye böyle bir sey yaptı. hiç tanımadığım kız birde?
Sosyal Medyada Bir Kızla Konuşurken Aniden Soğudum Demesi? Kızlardan Cevap Bekliyorum Özellikle?