Korona bildiğiniz üzere tüm hayatımıza komple yansıdı. Bunun birde ilişkilere yansıyan tarafı var :) Sizce koronanın kol gezdiği bugünlerde sevgiliyle buluşulması doğru olur mu?Sevgilinizle buluşuyor musunuz?
Ben asla tavsiye etmiyorum. Sevgilim yok ama olsada salgın geçene kadar buluşmazdım. Sonuçta bir risk arz ediyor. Ne kendimi, ne sevgilimi riske atmak istemezdim. Salgın geçince zaten her gün birlikte oluruz. Ama şu günlerde sevgiliyle buluşmak, gezmek-tozmak ne derece doğru olur sizlerin görüşlerini okuyarak öğreneceğiz :) #EvdeKal Türkiye!
Koronalı bugünlerde sevgiliyle buluşulması doğru olur mu?
İnsanların yakın temastan kaçınması hatta aynı ortamda bulunup etkileşim haline geçmesi tehlikeliyken "sevgiliyle veya başka birisiyle" buluşmak kesinlikle akıl tutulmasıdır. Virüsün yayılım noktası "nefes" yoluyla çabucak tetikleniyor; bu halde gidip insanlarla temasa geçerseniz olası enfekte taşıyıcılığına yol açabilirsiniz. Sanala dönecek biraz ilişkiler ama olması gereken budur. Sevgilinizi görmezseniz diye bir şey yok; görüntülü konuşabilirsiniz ya da telefonlaşıp sesini duyabilirsiniz. İllaki dokunmak gibi eylemlere kalkışmak yersiz bulunuyor şu ortam dahilinde. Kesinlikle buluşmak doğru değildir, bilinçsizce bunu sürdürenler cehaletlerini tekrar tekrar kanıtlıyorlar başka bir açıklaması olamaz. Evde kalmak adına yapılan uyarılar belli bir önlem dahilinde söylemlere yaptırımlara dönüşüyor. Keyfi durum söz konusu değil; kimse sevgilisiz ölmez ama Corona öldürür veyahut ciddi hasarlara yol açabilir.
Abi yapmayin yapmasınlar sevgilisi olan arkadaşlar ömür boyu mutlu olun ama biraz duyarlı dikkatli olun.. Bir süre görüşmeyin birbirinizi sevdiklerinizi riske atmayın.. Bakın eğer bu salgin artmaya devam ederse sağlık sistemi cokucek abi bilginiz olsun !!! Italya gibi kaderine terkedilir insanlar..
Yahu olay basit, bağışıklık sistemini güçlü tut, iyi dezenfekten et kendini, temiz ol ve buluş. Her şey kurgu, amaç insanları sosyallikten uzaklaştırmak. Biz türkler de bunu çok abartıyoruz kimse kusur bakmasın yanş
Sadece sevgili ile değil kimseyle buluşmamak gerekir. Eskiden telefona virüs girmesin diye uğraşırdık şimdi bize bulaşmasın diye uğraşıyoruz. Vay be hayata bak. Kendimiz için de başka insanlar için de çıkmamalıyız.
Sıksınlar dişlerini ne gerek var buluşmaya. 10 gündür sevgilim ile buluşmadık çok özledim ama dayanacağız başka çare yok. 1-2 saat için ikimizi de tehlikeye atmaya gerek yok.
Ve kimsenin olmadığı sakin bir yerde yani ne olur ne olmaz diye kendimiz de varsa başkalarina bulaşmasın onlarda varsa bize bulaşmasın diye 1 saat oturduk sarıldık kokusunu çektim doya doya sonra evlerimize döndük