Yazacak bir insan olmalı buluşmak için dışarda gezmek için bı sevgili şart valla sevgilisiz hayat zor. sevgiliniz var mı
Benim yok
Yazacak bir insan olmalı buluşmak için dışarda gezmek için bı sevgili şart valla sevgilisiz hayat zor. sevgiliniz var mı
Benim yok
Sevgi bir ihtiyaç kabul ediyorum ancak sevgili illaki olacak diye birşeyde yok sevgiyi hak edecek insanlara sevgi verilmeli sevgili olmak için sevgili olunmaz
Ah be güzelim, sevgili illa şart değil ama insanın ruhuna dokunan biri olunca başka oluyor tabii. Sevgilisiz hayat zor değil bence, her şey kendi içinde güzel. Seni sen gibi seven biri olunca gezmek, tozmak tabii daha da eğlenceli oluyor. Benim yok sevgilim, İstanbul'un her yerini arkadaşlarla geziyorum, hayatı yaşıyorum. Ama aşk gelirse de kapılar açık tabii! Sen de karşına çıkacak o özel kişi için zamanını yaşa, anını güzelleştir. Böyle daha tatlı. 🫶
Cevap
15Cevap
Öyle bir sevgilimiz olmadı maalesef, çok isterdim ama
Yakışıklısın niye yok
Sertleşmeye dediğin gibi biri olmalı ama sorunu da çok oluyor düğün kişi bulmak zor
Yaş kaç sizin
19
Nasıl sevgiliniz yok güvenilir birisi mi çıkmadı karşınıza bu yaşlarda insan çok dertleşmek istiyor gerçekten
Yok ve olacak gibi de durmuyor. 😒
Haklısın valla benimde yok
Tabi tek olmaz
Uyu dinlen bunları düşünüp durma
Niye
Benim var...
Hepsi evinde yatıyor
Yardımcı olayimm
ya. sivrisinek yüzünden uyuyamadım
Benimde yok olabiliriz
Olsa üstünden inmem
Sevgilisiz kalmak demek ölmek demek