+1 yılBirini seviyorsun ona bir söz veriyorsun. Onunla olduğun iki kişilik bir dünya kuruyorsun korktuğunda, üzüldüğünde, mutlu olduğunda hep o dünyaya sığınıyorsun. Sonra o çok sevdiğin, çok güvendiğin insan bir anda o dünyayı başına yıkıyor. Sen koca bir enkazda nefessiz kalıyorsun. Sevdiğin insan senin sevdiğin gibi kalmıyor çünkü sana dokunduğu elleriyle başkasına dokunmuş seni öptüğü dudaklarıyla başkasını öpmüş başkasına söylemiş sana söylediği içini titreten onca güzel sözü. Şimdi gel de affet. Sen affesersin belki ama ona dokunan ellerin affetmez, bakan gözlerin, konuşan dudakların affetmez.
Aldatmak densizliği asla cici gösterilemez şuursuzluk içeren bir kavramdır bana göre.
İlişki dahilinde aldatmayı meşru görmek "kişinin özsaygıdan yoksun" olduğunun en büyük göstergesidir. Karşınızda hali hazırda ilişki sürdürdüğünüz insanın hissiyatlarını görmezden gelip kalbini kırmak pahasına onu hiçe saymak sağlıklı bir durum değildir. Aldatmanın bahanesi falan olamaz sebep arayanların temel sorunu bizzati "doymak bilmeyen maymun iştahları" olsa gerek. Aldatmak insanı ucuzlatır sadakatsizliğini beyan etmesine zemin hazırlar. Karşı cinsinizin duygularını sırf kendi tatminkarlığınız açısından suistimal ediyorsanız kişilik problemleriyle karşı karşıyasınız. Heyecan aramak diye bir durum söz konusu olamaz eğer ki gözünüz sürekli dışarda flörtöz bir kişiyseniz "ciddi ilişkiler" kurmayacaksınız. Günü birlik yaşayacaksınız hayatı buna rağmen birlikteliğinizde aldatma eğilimine girip "heyecan" saçmalığını kabul kılınabilir göstermeye çalışıyorsanız maalesef gerçeli değildir. Aldatmanın cinsiyeti yok yapan her kim olursa olsun "karakter yoksunu" sıfatını layıkıyla taşır. Ayrılmak seven insan için aldatmaktan daha şereflice ve olgun bir eylemdir.
Duygusal veya cinsel hiç fark etmeksizin ikisi de kalıcı hasarlar bırakır. İhanetin neden ileri geldiği önemli değildir; asıl üzerine düşülmesi gereken nokta insanların prensipleri olduğu, duygulara sahibiyet verdikleri ve sizlere güvenmeleridir. Bunların hepsini boşa çıkaran kişiyseniz o insana nasıl ihanet ederseniz edin sonuç değişmeyecektir. Duygusal ihanet ve cinsel ihanet birbirini tetikler bana kalırsa, yani şöyle söyleyeyim; bir insanın duygularıyla oynamak ona umut vermek başlı başına körlüktür. Ha bunun yanında üstüne bir de cinselliği koyarsanız "onu hiçlik" sınıfına atamış olursunuz. Tahribatı iki yönden de büyüktür birbirinden ayrılmayacağı, farklılaştırılıp "birinin diğerinden daha hafif" olamayacağı kanısındayım. Neticede ihanet "korkak, aciz ve şeref yoksunu" kimselerin işidir.61 Yorumla- +1 yıl
Aynen reis
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Yahu biraz mantıklı düşün! Duygusal ihanetten asla ama asla emin olamazsın ayrıca ispat da edemezsin. Kaldıki insanların düşüncelerini de kısıtlayamazsın. Adam ya da kadın seni seviyorken aynı anda bir başkasnı da sevdiğini bilemez, bunu kontrol edemez, buna dair belirtilere ulaşamazsın. Ancak itham edersin.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer ikiside ihanettir !
Bir insanın ruhu bir ilişkiden gidiyorsa giderken kapıyıda kapatmalı !
Bir insana ihanet etmek önce kendine ihanet etmektir ! Eğer ruh kaşar ve doyumzsuzsa sevgili yapmasın ! Oyunlar oynayabilir Şeytanla masaya oturabilir !00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmanın azı çoğu yoktur, her türlüsü zarar verir. İkiside aynı b. kun laciverti..
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 64,5b cevap paylaştı. Cinsel daha kötü , ama duygusalda öyle
10 Yorumlaİkiside rahatsız edici. Hangisi ağır diye düşündüm bedensel ihanet daha çok rahatsız edici. Bir yerde okumuştum erkekler isterse beni sevmesin yeterki başkası ile sevişmesin istiyorken kadınlar tam tersi istiyormuş isterse sevişsin yeterki beni sevsin.. Linç yemem inşallah kadınlardan bana ait değil sözz.
12 Yorumla- +1 yıl
Doğru bir söz
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. duygusal ihanette ceketimi alır giderim.. ama et ete değerse de kan beynime sıçradığı an iyi şeyler olmayacağına inanıyorum ...
10 Yorumla
+1 yılAyy ayırt edemiyorum ki. Ama cinsel anlamda aldatanın ben zaten sevdiğini düşünmüyorum.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. İkisi de çok acıtır. Kimseyi kandırmayın arkadaş, olmuyorsa bırakın ama aldatmayın. Her gün başka yemek yiyince başınız göğe ermez! Kanaatkar olun, olamıyorsanız da bırakın. Aptal yerine konmaktan daha kötü ne var? Yapmayın!
10 Yorumla
+1 yılBir kadın kolay kolay duygu hissetmediği biriyle sevişmez.
O yüzden biz erkekler için her ikisi de aynı derece kötü.
Erkekler ise duygusuz sevişebiliyor. Bir kadın için erkeğinin duygusal aldatması kısmen daha kötüdür.20 YorumlaCinsel ihanete uğratan partner tarafından duygusal birşey kalmamıştır diye düşünüyorum, doğrusuda bu zaten. O yüzden cinsellik duygusallığı tetikler saygı ile alakalıdır en çok 👍🏻
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Duygusal ihanet olmaz çünkü o zaman her artist ile duygusal düşünce yaşanıyor.. Her şey yolunda iken başkası ile olmak kötü ama açlık varsa kimse bir şey diyemez..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılFiziksel olarak anlattığında zaten duygusal olarakta çöküyor insan.
Duygusa olarak aldattığında ise onun fiziksel olarakta aldatmış gözüyle bakıyorsun.
Bence ikiside aynı kapıya çıkıyor.
Aldatmanın her türlüsü acı verir aldatılana..10 Yorumla
+1 yılKadınlar için ikiside rahatsız edici aldatma aldatmadır cinsel duygusal fark etmez cinsel birliktelikte erkeğin kadından hoşlanmasıyla oluyor sonuçta
22 Yorumla- +1 yıl
2 tarafında birbirinden hoşlanması gerek
+1 yılDuygusal aldatma daha çok acı verir ya ama diğeri de kötü tabiki ihanet kaldıramadığım birşey.
30 Yorumla
+1 yılIkiside affedilmez hele evlilik gibi deger verdigim zamanda gerceklesmise. Aldatacagina bosanip gitsin ona ya kimseyi zorla tutmam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 988 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel sadakat zorlamasının zamanla duygusal uzaklaşmaya sebebiyet vermesine şaşırmamak gerekir diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılDuygusall daha kötü.. o Duygusallık zamanı gelince zaten fiziksel aldatmaya ve kopup gitmeye sebep olacaktır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılİkiside rahstsız edici ne fark ediyor ha bedenini vermiş baskasına ha duygularını? İkisde nefret sevebi
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılihanetin hertürlüsü ihanetir ama duygusal ihanet çok tehlikelidir cinsellik geldi geçti birdaha görmem diyebilirsin ama duygusal olarak bağlanırsan herşeyini kaybedebilirsin
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16b cevap paylaştı. cinsel duygusalın yanında hiç kalır. duygusal ihanet en korktuğum seydir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı. Duygusal ihanet hiç bir zaman o yarayı iyileştirmez.
10 Yorumla
+1 yılİkisi de aldatma. Bir insanın fikri neyse zikri de odur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 26,3b cevap paylaştı. İkisi de 💩'tan bir his
30 Yorumla
+1 yılIkiside aynı bence...
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 485 cevap paylaştı. duygusal af ve hoşgörmekle özür ile telafi edilebilir, ama cinsel ihanet benim açımdan çok zor benim olan kişinin bedenine başkasının sahip olması ve buna göz yumulmaması affedilemez
10 YorumlaDuygusal ihanet en azından beni sevmediğini anlarım ve ayrılırım.
20 Yorumla
+1 yılCinselde bir kere olup biter... Ama duygusal da o darmadağın olmuş duyguları teker teker toplamak çok acı verir...😢😞💔
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcinsel ihanet yapabilmek icin o insanin aklina girmis olmasi gerekiyo dolayisiyla zaten cinsellik duygudan geciyor.. bir hoslanti cekicilik falan
10 YorumlaHer ikiside birbirinden hiç farkı yok.
20 Yorumla
+1 yılduygusal ihanet cinsel ihanetin habercisidir ikisi de tehlikeli..
10 Yorumla
+1 yılEn büyüğü duygusal ihanettir cinsellik sadece gelip geçer
10 Yorumlaİki tür ihanetin de affı ve kabulü olamaz
10 Yorumla
+1 yılİki ucu koblu değnek. İhanet ihanettir ve yıkımı getiren ne ihaneti olduğu değil ihanete uğramaktır.
10 Yorumla
+1 yılİhanetin nedeni olmaz bedeli olur. İkiside aynı ikiyüzlülük gibi.
10 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşadığım biriyse.. cinsel ihanet.. cinsel hayatim yok ise duygusal ihanet..
10 Yorumlaİkisi de çok acı verir. Ama cinsellik bir adım önde.
10 Yorumla
+1 yılDuygusal heralde ama emin değilim kimseye karşı gerçek anlamda ciddi bir duygu beslemedim
10 YorumlaDuygusal ihanet olmaz duygusal olarak bağlı ise ihanet etmez cinsel ihanet ise ciddi anlamda sıkıntı
10 Yorumla
+1 yılBuna genelde erkekler cinsel
Kadınlar duygusal der
Ben ikisi de diyorum10 YorumlaFiziksel olunca artik son nokta oluyor ve affedilmesi çok zor 😉
10 Yorumla
+1 yılİhanetin hepsi acı verir ama duygusal olan iahanet sana olan sevgisinin olmadığını gosterir
00 Yorumla
+1 yılİhanetin her çeşiti kötü
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılİhanetin her türü kötüdür.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Duygusal bir tık daha fazla acı verir
20 Yorumla
+1 yılikisi de iğrenç
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılLanet olsun ki hepsi
20 Yorumla Ihanetin her türlüsü acı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ikisi de çok tehlikelidir bence
10 Yorumlaİhanet ihanettir ihanetin cicisi olmaz.
10 Yorumla
+1 yılHer ikisi de birbirinden iğrenç
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİhanein daha azı varımdır ki
10 Yorumla Her ikiside
10 Yorumla
+1 yılikiside kötü
10 Yorumla
+1 yılDuygusal olarak aldatan birine dokunsan ne olur
10 Yorumla
+1 yılYanımda iken aklı gönlü başkasında ise yapamam.
10 Yorumla
+1 yılDuygusal daha acı verici
20 Yorumlaİhanetin her türlüsü rezalet ve rencide edici.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 18,3b cevap paylaştı. Duygusuz cinsellik olmaz ya 😊
10 Yorumla
+1 yılYaşamayan bilemez bunu
10 Yorumla
+1 yılBen evli hatunlarla yatıyorum, kocaları duysa ne yapar bilemem onlar düşünsün :)
00 YorumlaBence cinsel anlamda ihanet daha tehlikeli
10 YorumlaDuygusal beni daha çok yıpratır.
10 Yorumla- Devamını Gör (73)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar