Bir kız sizin tanışma teklifinizi reddetti 4 ay sonra da size selam verdi tepkiniz ne olurdu? selamını alır mıydınız vs?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. O zamanlar kafası karışık olabilir problemleri olabilir , sonuçta aldatmamış kandırmamış ilk baştan olgunca reddetmiş sonrasında selam vermesi veya yeşil ışık yakması değerlendirilebilir, sadece ilk başta reddetti diye ön yargılara boğmak yakışmaz bence olgunca bir davranış bile denilebilir.
011 Yorumla
En İyi Cevaplar
Anladıgım kadarıyla hoslanmaya baslamıssın bunu ona bellı et sosyal medyadan veya sms vs ile sohbet kur gerısınde anlar zaten baktın ısık yok kapatrsın muhabbetı
04 Yorumla
+1 yılTinlamazdim
14 Yorumla- +1 yıl
Yanlis yapmis :-) :-) :-)
- +1 yıl
Git sor..
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
33Cevap
Alırdım tabii. Teklifimi reddettiği için düşmanım olmaz. Yine hala bir şans vardır diye de almam selamını. Selam verdiğim için alırım o kadar. Selam vermek sünnet almak ise farzdır. :)
04 Yorumla
+1 yılherkes almazdım der haliyle ama aksine zeki, kendine güveni olan bir adam selamı alır hatta gidip kızla konuşur muhtemelen kızda vayy ne özgüveni varmış diye düşünür yüzde 70 ihtimallede kendi gelir ;)
02 Yorumla- +1 yıl
Kisiye gore degisir ozguveni yerinde olsa daha farkli davranabilirdi seviyor mu bilemem o kadar nerden bilim :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Alırdım..
neden almayayım?
reddetti diye düşman mı oluyoruz?04 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. cevap vermezdim değil 4 dakka sonra cevap verse yine değişmezdi umrumdışı olur.
05 Yorumla
+1 yılben bişey demezdim sonuçta ilk başta yaptığı şey kırıcı.
02 Yorumla- +1 yıl
kişilik meselesi ya da o sırada napıcağını bilememiş olabilir ve kaba gibi görünmek istememiştir
analmadığım şey sen neden selam evriyorsun ki reddettiğin erkeğin canının yanlası hoşuna mı gidiyor?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılyüzüne bakmadan Aleykum selam der geçerim. Sevaptır Allah'ın adı var sonuçta.
05 Yorumla- +1 yıl
selam almak ve vermek farzdır. Selamın Aleykum dediysen ; Allah'ın selamı rahmeti ve bereketi üzerinize olsun anlamındadır. Bu yüzden almış olabilir. Şahsen ben de yukardaki yorumumda ondan bahsettim.
- +1 yıl
o zaman işler değişir. saflığından iyi niyetinden. demekki hoşlanmış senden yine de kırılmanı istemiyor. Emin ol buraya yazıp rezil edeceğini bilse kendini 10 cu kattan atar yine de merhaba demezdi sana : ) Ah insanlarımız ne hala gelmiş.
her insan gibi selam verildiğinde biz de karşılık verirdik elbette
04 Yorumla
+1 yılçocuk muyuz biz ya, medeni bir insan olarak selamını alırdık elbette
02 Yorumla- +1 yıl
değersiz insan olsa zaten işim olmaz
+1 yılAllahin selami nie almayayim ama ben olsam kiz bana yalvarsa bile bende deli gibi sevsemde inatcilik ve gururumdan yok derdim
03 Yorumla- +1 yıl
Reddediyon ya ondandir bosver bakar bakar durur :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu konuda tecrübeli olmadığım için görüşlerimi belirtmek istemiyorum, lütfen zorlamayın beni. Zira daha önce hiç reddedilmedim.
00 Yorumla
+1 yılHerkes hayır diyecek ama emin ol aksaminda hepsi mesaj atardi :D
06 Yorumla- +1 yıl
Kankasi durtmustur onu 4 ay onceyi hatirlatmistir :D
- +1 yıl
Ondan emin olamam ama 4 ay önce asiksa hala seviyordur hoşlanıyorsa çoktan unutmuştur
- +1 yıl
Çocuk yolda gördüğünü de hatırlar :D
+1 yılalırım ne olacak ki tanışma teklifimi reddetmiş olması da hakkıdır adı üzerinde teklif :) tabi heyheylerim üzerimde değil ise :)
04 Yorumla- +1 yıl
hımmmm :) bir sitem vardır ama selam verince sen yine dayanamamıştır muhtemelen :) sende uğraşma be ya tamam de ya hayır de yani :D uyuzluk yapma :D
- +1 yıl
valla sevdiği içindir gurur yapıyordur çocuğu yalnız yakala bir yerde etkile madem :)
Almam kızın egosunu bnmı tatmın edıcem hatta gormezden gelırım
04 Yorumla
+1 yılAllahın selamı, almak farzdır :D
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevdiğim kız beni reddetti :( ama dönerse eğer sevdiğim için gururumu hiçe sayarım galiba ;(
00 YorumlaPeki reddederken kullandığın kelimeler neydi
00 Yorumla
+1 yılAlmam öyle yalaka köpekle işim olmaz
14 Yorumla- +1 yıl
geyiğin teki o zaman :D
- +1 yıl
bu sorunun cevabı onda seviyodur ya da seviyorum der seni yara getirir pat bırakır bilemezsin...
Selamını alır geçersin.
02 Yorumla
+1 yılAleyküm Selam Derdim O Kadar
08 Yorumla- +1 yıl
eski günlerin hatırına bence erkekler hoslandiklari birini gorsun uzun bir zaman sonra Uzunuzun bakar cunku icinde kalmissindir sen :)
- +1 yıl
seven insan her gün bir şekilde görür karsilasmak ister eli ayağına dolaşır bunlar var mı?
- +1 yıl
bilmiyorum çocuğu farketmiyodum ben ama çocuk benle tanışmaya geldiğinde , " farkında mısınız sürekli karşılaşıyoruz " demişti bence terslemiştim. ısrar etmiyorum diyip gitti çok kibardı ancak 4 ay sonra karşılaştık ve bana baktığını hissettim ona baktığımda gözlerini kaçırdı vs. sonra yolda gördü pür dikkat baktı ben de selam verdim işte o da aldı selamımı ancak sonradan kızgın bakmaya devam etti.d
- +1 yıl
senin gönlün var mı :)
- +1 yıl
o zaman hakkında hayırlısı :) iyice tanı bil sor soruştur arkadaşım..
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Reddedilmek? çok ters kavram cevap veremiyeceğim
02 Yorumla
+1 yıltakmazdım öyle bir şey olsaydı.
04 Yorumla- +1 yıl
Geri çevirmek istememiştir ve içinde sana karşı duyguları hala devam etmektedir. Bu yüzden de sinirli bakmıştır reddettiğin için :)
- +1 yıl
Devam etmese yüzüne bakmazdı sanırsam :)
alırım çünkü selam senin değil allahın selamı..
04 YorumlaHiç reddedilmediğim için :D
00 Yorumla
+1 yılAlacağım tek şey Selam olmaz o saatten sonra :)
03 Yorumla- +1 yıl
Bence ilk başta selam verince Aha Kız modunda Selamını aldı Sonra jeton düştü :)
hayırdır çıkaramadım?
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden reddedersiniz ki...
00 Yorumlaumrumda bile olmaz terkedince bitmiştir
00 Yorumlakesinlikle almazdım.
02 YorumlaHiç ziklemezdim.
04 Yorumla
+1 yılalırdım
025 Yorumla- +1 yıl
bir defa birşeyin ayırdına iyi varmak lazım.TEKLİF ETMEK SEVMEK DEMEK DEĞİLDİR.hoşuma gitmiştir.bir şekilkde daha yakından tanımak için teklif ederim.reddettiyse yakından tanımamı istemiyor demektir.hem zaten böyle başlayan bir ilişkiden çok yoğun duygularda oluşmaz genelde bence.
- +1 yıl
bak misal bundan yaklaşık olarak 8 ay önce falan markette çalışan bayağıda birbirimize sıcak davrandığımız bir kıza çaktırmadan telimin olduğu kağıdı uzattım.o ne yaptı? almadı.ancak bende ona karşı ne negatif ne de pozitif değişim olmadı.eğer ortam olsa ben ilişkilerimi genelde hep öpüşme ve tensel temas ile dokunarak, hissederek başlatmayı severim.öyle konuşmadan.ancak bunda yaklaşma imkanı yoktu.yoksa biliyorum ki o da beni reddedemezdi.hala daha markete giderim.alışveriş yaparım.ancak o mal mal suratını asar.e o gün ucundan bir zeytindalı uzattım onu tutmadı.zannetti ki peşinde koşarım heralde.şimdi de peşinde koşmamamın kinini güdüyor.eğer olaya beni köpek gibi peşinden koşturtma olarak bakarsan böyle g*t üstüne oturturum işte.mesele bundan ibaret ;)
- +1 yıl
bakar.o onun olgunlaşmamış olmasından.zamanla kalp yarası almaya başladıkça bakmanında, koşmanında faydasız olduğunu anlayacaktır.
- +1 yıl
misal verdim.seninkisine benzer bir durum diye.yani kısacası o maç bitmiş güzelim...
- +1 yıl
elbette ki.ben kendi açımdan yazdım zaten.
- +1 yıl
yoo.bakabilirdim de.eğer kendince bir hallere tavırlara, triplere giriyorsa malın birisini izleme zevkinden niye olayım? :))
- +1 yıl
e tamam işte.o zaman sıkıntı yok.ben kendi açımdan cevap veriyorum.o maça bir daha enazındna kendim bir daha aynı şekilde gidip çıkmazdım.
- +1 yıl
bak.bazı duyguların o sırada önemi vardır.ancak sen bir kere o mızrağın ucunu kırdın mı bir daha eskisi gibi tutmaz.şimdi eğer düzeltmek istiyorsan ondan beklemen boşa.senin ona gitmen gerek.
- +1 yıl
ya nasıl olmalıydı? dama çıkar gibi mi? seninle ortak olabileceği bir ortamı yoksa ne yapabilir?
- +1 yıl
gideceksin."o gün erken olduğunu düşündüm ancak eğer sende eğer hala aynı yerdeysen seni bende daha yakından tanımak isterim." diyeceksin.
- +1 yıl
o zaman üçün birini alırsın.ne diyim?
- +1 yıl
o da iyi bir işaret olabilir bak.
- +1 yıl
sen reddedip havalara girerken iyi miydi?
Alirim once insanlik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnapıyo bu oc? derim
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl4 ay sonra mı?
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!