Güncellemeler
1 yıl
Ayayayy kimseler yok mu?
Güncellemeler
1 yıl
Lütfen koçlar tek cevaplasın. Yorum yapmak için yorum yapmayın..
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Olursa olur olmazs olmaz.
Yani aklında kalsa aradan zamanda geçse olmaz mı
kalmaz olmadığına göre aklımda da yeri yok.
Ayıp ama🙂
Değer verildi görüldü istemeden araya mesafe girdi çok uzak şehirdeyim ben. Elimde değil. Reelde iyiyiz iple çekiyorumda nasip
o zaman başka
Flörtözsünüz biliyorum ama karakteri farklı bilmiyorum herkes bir değil ama arada değişik bir enerji vardı çekingen yeri gelimce cesaretli kızları hor görmüyorsunuzdur umarım
yok şahsen tatlı bulurum , fakat yanıltıcı olabilir o ne düşünüyor önemli olan o bunuda anlamak için zamana ihtiyacın var, ya da yekten konuşacaksın onunla.
Ortamlarımız değişik herkes aynı ortamda imaları arkadaslarının hosuma gitmiyor. O her ortamda herkesin içinde yürüyor ben etik bulmuyorum çekiniyorum çünkü kadın olarak benim lafım geçiyor bu kız iite vs. Yüz vermediğimi sandı ben kendimi ve hoşlandığımı boş olmadığımı hatırlatıyorum ona. Gerçekten seviyorum
o zaman hayır gelmez ondan başına iş alma boşuna yoluna bak.
Ne yönden herkesin içinde adım atmak vs mi?
aynen öyle. direkt bunu söylediğine göre seninde bu durum hiç hoşuna gitmiyor. ve oturaklı düzgün bir kişiliği yok sıradan muamelesi yapıyor sana bence bu iş sıkıntı boş ver yoluna bak diyebilirim
Tekken yakalamak bir kere nasip oldu ama o gün önemli bir işi vardı. Uygun ve yeri zamanı değildi cesaretimi belli edip gözüne baktım. Geçmişni biliyorum kötü birisi değilim ve şu güne kadar ki kızlardan daha iyi olduğumunda farkındayım. Egoist değilim farkında nasıl birisi olduğumun. Bakışlarını çok kez yakaladım kaçırıyor. bir psikoloji okuyan arkadasıma danıstım yapısına göre normal sen yerli hareket ediyorsun senlik sıkıntı yok dedi. O insan içinde rahat hareket edebiliyor demek ki dedi
Gerçektende öyle baya sinirimi bozuyor bu durum hani inanın ben gidip konusucaktım ama erilliği benim gösterdiğim yerde senin adamlığına ihtiyacım yok derim bozarım
bence gerek yok hislerim yanıltmaz diyebilirim.
Ne yapayım sizce ve burcunuzu öğrenebilir miyim?
bence peşine düşme bir şey olsun istiyorsanda illa adım at tepkileri ölç cevabını alırsın zaten.. akrep.
Belli ediyorum ilgimi baktım dediğiniz gibi saçma hareketler yapıyor önüme bakarım.
aklını karışmak gibi olmasın sadece objektif ve tarafsız bakıyorum.. gerisi sana kalmış
O zaaman şu genç kardeşinize yardım eder misiniz be yapayım tam olarak
Ben Akrebim koç birini hiç tanımadım :D
Bu işlerin koçu kuzusu olmaz.
Ali koçmu 🤣