Evet,Herkesin fikrini istiyorum!
Bir kızı unutmanın en kolay yolu nedir?(Uğraş bul,başka kız bul haricinde)
Bir kızı unutmanın en kolay yolu nedir?(Uğraş bul,başka kız bul haricinde)
nefret edecegn bırsey bul sana yaptıgı bı hatayı bul kafanda buyut onu. sonra da bı kısının senden daha onemlı olamayacagını cıkarma aklından. ve senı sevmeyen bırını sevmenın anlamsız olacagnı dusun. sevdgınden emın olamazsın kımsenın. bunun ıcınde emın olmadgn sey ıcın uzulme.
Teşekkürler...
Birini unutmak için ondan nefret etmene gerek yok başka birini ondan daha fazla sevmelisin hatta adları bile aynı olabilir bunlar sorun değil... Aranızda olanları düşünmemelisin ve yeni birini tanımalısın sorunun cevabını bu şekilde bulabilirsin. Eğer bir kızı nasıl benimsediğini bilmek istiyorsan bu onun kokusu sesi öpücüğü bunlar benimsemene neden olur ve senin olduğunu sanarsın sonrasında kaybettiğinde erkekler paylaşmayı asla sevmez kıskançlık ve belirli durumlarla canın çok sıkılabilir bu yüzden yerini başka biriyle doldur ve o kişiyi sev.
Ondan ben nefret edemiyom o kadar iyi bir melek gibi kızki. hic bisey yapmadi bana onemli olmayacigini dusunemiyom her dayim aklimda ruyalarma giriyor 1 bucuk sene sonra yazcak bana kuran kurs u var ben nasil dayaniyim arkadaslar luften biri bana yardimci olsun lütfen 😢😢
nefret duygunu açığa çıkarman gerek.
onunla herzaman iyi olmadınız aklına geldiğinde kötü yönlerini düşün devamlı.
son olarak kendini işine ver.
(Zaman)
Teşekkür ederim...
çok sevdiğin birini unutmanın kolay bişe olcagını sanmıyorum ben. helede unutmamak için direniyosan. zaman en iyi ilaçtır biraz uzun sürer acı cekersin ama acı bittiğinde sadece gülümsersin.
Ben zamanın ilaç olduğunu düşünmüyorum. Gereken zaman bazen yıllar sürüyor. Ve yıllar insanı eskitiyor. Ben bu soruya kızlar bir çözüm bulur diye düşünmüştüm.
3 senedir bi kızı seviyorum ama o beni seviyomu sevmiyomu bilmiyorum ama sevmi sanırım peki bunu nasıl unutur ama hiç açılmadım pilotonik sevgi
unutmaya çalışıcaksın en iyisi zamana bırakmak, ve aklına getirmemek.
Cevap
3Cevap
xbox 360 al bitane en kral oyun konsolu oyuna bi başla kız mız tırı vırı dünya yıkılsa benim başıma yıkılmıyosa sorun yok dersin o derece
bunun dısında zaman herşeyin ilacıdır<<<<
Bir insanı ne kadar unutmaya çalışırsan bilinç altına o kadar işlenir.
Adamın birisi kendine çok güçlü bir büyü yaptırmak istemiş.Tutmuş ülkenin en ünlü büyücüsüne gidip durumunu anlatmış.Ünlü büyücü büyüyü yaptıktan sonra adama demiş ki :
-Şimdi bu büyüyü al ay ışığında havaya doğru salla, yalnız sallarken aklına sakın dişi tilkinin kuyruğunu getirme.
Adam :
-Yaktın beni büyücü, demiş.
-Şimdi artık aklımdan hiç çıkmaz ki dişi tilki kuyruğu..
Hayatının merkezinden çıkarmak zor ama işe yarıyor dünyada sadece o varmış gibi davranma
aslında çok doğru diyorsunuz ama ya hayatım onun merkezindeyse ya da ben kendimi bu fikirden alıkoyamıyorsam? keşke gelip geçse şu içimdeki umut da bitse...
sen seçeneklerimizi kısıtladın..ama ben klasik cevap buldum..zamana bırak..
Haklısınız ama zaman hiç bir şeyi unutturmuyor çünkü her gün göz göze geliyoruz...
Çözüm bulursan banada haber ver
Çikolata yee.
Kızlar için bu kadar kolay değil mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar