Bu senin için bir kayıp olur mu?
Aşık olmadan ölmek istemem açıkçası umarım bu duyguyu hakeden biriyle aşk yaşarım.
Aşık olmadan ölmek istemem açıkçası umarım bu duyguyu hakeden biriyle aşk yaşarım.
Aşka inanmam ben esas olan sevgidir aşk denilen şey kapitalizmin insanlar üzerinde kullandığı ve başarılı olduğu ticari bir markadır endistirüdür aşk denilen şey allah aşkına birisi söylesin bana iki maksimum üç nakaratlı anlamsız parçalar sırf içinde aşk kelimesi adı altında süslendirilmiş parçalar milyonlarca satıldığı bir ülkede dünyada siz hala aşk mı diyorsunuz
önyargılı değilim ben ama hayatın gerçekleri bunlar, izlediğin filmlerin neredeyse %90'ı aşk üzerine olduğu bir ülkede dinlediğin şarkıların neredeyse hepsinin aynı temada kurulu olduğu izlediğin reklamların hepsinin aşk üzerine olduğu bir ülkede dünyada sen hala aşk mı diyorsun esas olan sevgidir ama inan çok insan tanıdım gözlemledim ve hala gözlemliyorum ve çalıştığım meslek nedeniyle gün içerisinde çok bayanla iletişim halinde olduğum için sana söyleyebilirim kii hiç birisi hak etmiyor benim sevgimi
Çok mu lazım. Aşkı gerekli görmüyorum ben artık. Yanlış biriyle birlikte olacağıma yalnız olurum düşüncesi baskın.
Cevap
9Cevap
Sanırım öldüğümde de bulamayacağım. Hakeden çok az insan var ve bize denk gelmiyor. Sevdiğim biri var sanırım tamamen açılmam gerek
Nasip te yokmus deriz napalim anlimiza ne yazilani yasamaya devam
Bulamamış olursun yapcak bişey yok
O yolda öleceksem önemli değil yaşamaya razıyız
Benden bundan çok korkuyorum açıkçası ☹️
Gerçek aşka inanmadığım için
Hayırlısı
Bulurum bence
Arayan bulur illaki
Olmaz
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar