Bıkmadan sevmeye devam edebilir miyiz birini? Yoksa her duygu gibi bu da geçiyor mu zamanla?

Bıkmadan sevmeye devam edebilir miyiz birini? Yoksa her duygu gibi bu da geçiyor mu zamanla?
Karşılığı varsa sevginin, ölene dek bıkmadan her şey de onu görmek her şeyi onunla yapmak onu düşünmek onun gülüşünde kaybolup mutlu olmak harika bir duygu.
Karşılığı yoksa o sevginin bu sadece acı verir, can yakar. Sevdiğim başkasının kollarında, başkasının gülüşlerin de kaybolurken sen onu düşünüp ağlarsın ve psikolojik olarak çökersin. Böyle sevmek çok kötü bir şey Rabbim kimseye yaşatmasın.
Sevildiğini sanıp sevmek ve her şeyinle ona bağlanıp sonra her şeyin boş olduğunu öğrenmek, değmeyen birini sevmek ama sevmişsindir. Sen kendi sevginle kalıp ömür boyu onu onsuz sevmekle kalırsın acı bir şey bu...
Evet mümkündür tabi ki, ama sevgi kesinlikle karşılıklı olmalıdır. yani tek taraflı platonik aşlardan söz etmiyorum. daha çok kişinin sevdiği ve aynı şekilde sevildiği bir aşk.
Bu yüzden ben birini ölene kadar seveceğime inanıyorum benim için karşılıklı sevgi kadar güven de olmazsa olmazdır bir kadına güveniyorsam ona tüm hayatımı verirdim. yani o kadın benim sevdiğim kadın benim hayatımın anlamı olurdu.
zaten aşk tek kişiliktir yani insan bir kişiyi sever ve ömür boyu o kişi ile sevgili olur ve evlenir. eğer gerçekten kalpten seviyorsa insan karakterini seviyorsa ve çıkar beklemiyorsa o sevgi çok uzun süre hatta hayatın sonuna kadar devam eder. ama bazı kişiler maalesef aşkı anlamıyor ayda bilmiyor karşısında ki kişiyi gerçekten sevmek yerine parasını ya da görünüşünü seviyor daha çok.
Sevebiliriz, ancak karşıda hakketmeyen biri varsa unutmak en doğrusu. Sonsuza kadar mutsuz kalmak, seni sevmeyen birini sevmek o başkalarıyla mutluyken mutsuz kalmak hiç de adil değil.
Cevap
7Cevap
Katlanırsan bazı şeyleri görmezden gelip birbirinizi severseniz olabilir
3 yıldır bir kıvırcığı seviyorum onun haberi bile yok
Söyle gitsin sevdiğini 🥳🥳
Muhabbet bile etmedik olur mu
Ölsede severiz kalbimizin bir yerlerinde olur daima
Mümkün olabilir mi allah bilir bunu
Gerçek sevgide mümkün
Mümkün bence
Mümkün değil
Mümkün bence