Duygularını bastırır mısın aksine anlaması için daha mı fazla belli edersin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bunu karşındakinin senin bozulup bozulmayacağını (senin duygusal gücünü) test için söylediğini varsayarsın. Ve onaylayıp abartırsın. Kız mesela abi derse gülerek "abi mi? O zaman bu mini etek ne, akşam ezanından sonra eve gideceksin vs …" diye dalga geçersin. Bu senin kızın söylediği şeylerden duygusal olarak etkilenmediğini gösterir.
Bazen karşındaki bunu benden uzak dur diye de söyler ama ilk başta test sayıp eğlenceli ve hafif dalga geçer şekilde savuşturmak daha akıllıca bir stratejidir.
Kızın sizden hoşlanmadığının yüzde yüz kesinlikte ispatıdır. O yüzden ufak ufak uzamanızda fayda var derim. Hiçbir kız hoşlandığı kişiye abi demez. Demesi gerektiği kadar büyük yaş farkı olsa dahi söylememek için var gücüyle uğraşır. Hatta abartıp uzaktan seslenmez, yanınıza gelir öyle konuşur ki abi demek zorunda kalmasın.
Acı bir durum. Sanırım bu biraz da hoşlanılan kızın sizi zararsız biri olarak görmesinden kaynaklıdır. Sizi seviyor olabilir ama hisleri aşktan öte ''abi sevgisi'' üzerine yoğunlaşmıştır. Hem, ondan hoşlandığınızı siz söylemeyince nereden bilsin ki? Hoşlandığınız kızdan bir ışık aldığınız an direk hislerinizi söyleyin. Yoksa o size hoşlandığı kişiyi söyler.
Zor bir durum aslında. Karşı taraf sevdiğini bildiği halde ona ümit vermeye devam ediyor. Sonra da abi abla diyince insanın tepesinden kaynar su dökülmüş gibi olur. Şok olur. Bir de ben bilmem kimi seviyorum derse. Bu kadar ağır birşeyi kaldıramak çok zor. O masadan bir daha yüzüne bakmadan kalkar giderim. Bir daha da asla görüşmem. Arkadaş olarak da görüşmem.
Bu oldu Ve tam diyeceğini anladığım sırada gozununun içine sert sert bakmaya başladım Abl falan gibisinden bir şeyler dedi ama o kelimeyi soyletmemeyi başardım 😂😂
Cevap
143Cevap
Abla deme lazım olur tatlım derim 😀
O kişiye karşı gadası, hislerimi gizlerim.
Hiç öyle bir şey başıma gelmedi fakat benden hoşlanan küçükler oldu 😂 abla dememek için ellerinden geleni yaptıkları oldu zamanında 😁😁
😂😂😂😂
Hoşlanma konusunda direnmeye devam etmem ve ondan uzaklaşırım
Bana abi abla degil de yegenim diye hitap edwn birisiyle Şu an evliyim. Hatırlatınca guluyor😅😅 sen uyuz ol diye bilerek soyluyordum diyor. Senin benden hoslandigini hissediyordum. Ben de seni gicik etmek istiyordum diyor😅😅👌 insanim uzerine bu kadann gelinir mi ama amaa
Ben küçüğüm
Abicim nasılsın diyor bana
Bir şey yok gibi yaptım yattım uyudum ama nasıl sıkıyorum kendimi
Ertesi gün okulda sinir krizine girdim ağlamaktan içim çıktı
Sanorım bıyyyle olurum. Sol yanımdan vurulurum🙂
valla bılmıyom ama allah dusmanıma dahı yasatmasın:)) sen kaptırıp gıdıyorsun ıyıce yukselıosun bı bakıyosun o sekılde hıtap etmıs.. hadım etseler daha ıyı:)
Sevdiğim çocuk bana abla dedi sendromuna girerdim diycem ama kendimden küçük erkeklere ilgi duymuyorum, benden 20 yaş büyük bir adamda abla diyemeyeceği için 😃
Valla ben de sizin yaşınıza bakmam abla diyemem size sürekli görüyorum sizi , çekici de buluyorum :D
Aga ne mahvoldum şu an. yapacak bisey yok oluru yok gibi umudu keser hislerimi bastırır bende yoluma bakarım o zaman dinler salına salına yürürdüm kendi hayatımda
Duygularımı saklarım ona karşı ama gönül bu zaten bellide olmaz içinde sevgi beslediğin insan sana zaten ne yapsa tav olursun.
Yaa 44 Yaşındayım.. ama 29 Bile Demiyorlar..! Kişisel Verilerin, Bilmemnesinden Eczanede Şurda Burda yaşımı Görüyorlar 'Abi' Diyorlar.. Tilt Oluyorum..
Ben ilk gördüğümde baban hoşgeldin bacım demişti, bende hoşbuldum abi demiştim. İkimizde içimizden işte bu evleneceğim adam-kız demiştik 😅
Genelde ya yaşıtlarımdan ya da yaşça benden büyük olan erkeklerden hoşlandığım için no problem :D
Hoslandigimdan mutlaka haberi olur. Bunu simdiye kadar duymadım ama duyarsam heralde istemediğini düşünüp üstelemem.
Böyle birşey mümkün değil çünkü benden küçük birine ilgi duymam. Bana ilgi oluşursa da zaten bu sorunun yanıtı değil ama ona da müsaade etmem...
Olan ne yazık ki bu olur..
https://www.youtube.com/embed/hGcZa-8u9x8İntihar ederim. saka şaka şansıma kuseyim derim. ama abi demesini unutturmak için elimden geleni yaparim
Abi veya abla diyen zaten bundan ötesi olmaz çizgisini belirtmiştir. Bu yüzden yavaş yavaş iletişimi azaltır ve sonrasında keserim.
Sabah sabah aklima geldi, iyi güldüm ya... 😂
iyimiş bu ya ahkmaöwkshskaksla
@ssummertimesadness Bundan farkım yok
Çok beğendiğim biri ise ve bakıyorum çok yanaşmıyor abla diyor. Derim ki abla deme lazım olur 🤭🤭🤭
bu moda girerdim abisi
https://www.youtube.com/embed/GyKfFXW01LkŞimdiye kadar öyle bir şey olmadı. Olursa da öyle bir şey dediğine biraz pişman ederim.
İnsan hoşlandığı birine niye abi desin olduğu gibi demeli öyle birşey varsa niyet belli edilmeli.
Kendimden küçüklerden hoşlanıyorum. Bu durumla inşallah karşı karşıya kalmam. 🙈
Ben çoktan sana ömürlük talip olurdum ☺️ bu kadar tatlısına kör bakılır mı hiç 😉
Hiçbir şey belli etmeden hoşlanmayı bırakıp abi moduna geçerim. Öbür türlü yakışık almaz.
Çok bozulurum bana abla dersen bir daha konuşmayalım canım yaniyo derim
Direk yüzüne karşı hislerimin olduğunu söylerim en azından abla abi gibi tabirlere maruz kalmam
Benim başıma gelmisti ben abi demedim de o bana ilk tanismada abicim demisti çok üzüldüm tabi ama pes etmediiiiiiimm sevgili olduk 6 yıl sonra 👻
Ben benden büyüklere hep dedim. diyprum. abi diye ama kîzıyorlar istemiyorlar abi. dememi bana hoşladıgįm birisi abla dese unuturum gömerim o aşkı kalbime ama benden küçük birinden hoşlanmadım
Duygu bastırılıyorsa o insanla hiç görüşmem ! Abla çirkin ya da yakınım olmadığı sürece o kelimeyi kullanmam😃 Eğer abi diyosa ona direkt hoşlandığımı söylerim Olursa olur olmuyosa başka maçlara devam😎
Muhtemelen demez hoşlandığımı belli ederim oda anlar heralde
Bence fikir değişikliğine gitmek bu konuda ona muhtac olduğunu anlarsada sevmekten cok kullanmayıda tercih edibilir dikkatli olmak lazım belli etsende bir sınır içinde kalması gerekir
Bianda aklıma Bilal Göregen in şarkısı geldi.
Sevdiğim kız bana abi deyince 😂
Benim basima cok geldi konustugum bir cok kiz bir muddet sonra abi demeye basladi hoslandigim. kisilerde oldu ama abi diyince birsy yapamiyorsun sans iste
Allah uzun ömür versin kalkar giderim, kapıdan çıktığımda da amin derim yani, numarasını da silerim, yüz yüze geldiğimizde suratına bakmam, toplum içerisinde adam yerine koymam
Anaaaa yazdıklarımı kim değişti lan 😳
Hiç bir tepki vermem yaa aynı ortamda bulunmamaya dikkat ederim
Abi derse biter bende ama benden büyük birisine ablaa demem kolay kolay yarın nolca belli olmaz 🙈
Ben de olgun kadınlardan hoşlanıyorum , yaş bence problem değil
Belki çekiniyordur derim olabilir. Ne abi abla diyenlerin farklı gözle baktıklarını gördüm.
En azından hoşlanma varsa yoklamak gerek.
Abla deme bir gün lazım olur derim. Şaka yapıyorum tabi ki, zor bir durum açıkçası
Lazım olur derken 😊
Cok guzel soru ah be bana oyle derse sende benim bacimsin der gecerim galiba dahada yan gozle bakmam
Benden küçük istemem zaten ama ablası oluruz napalim🤣
Daha yaşım abla denecek yaşta değil diyen çocuktur gözümde zaten 😅
Ben zaten direk olayın önüne geçerek abi diyorum.😅🤭
Bir insan eğer size kardeşim, abi abla derse o kişiden bir şey beklemeyin o sizi kafasında bitirmiştir. Size başka gözle bakmaz.
Hiç yaşamadım ama yaşasaydım ona Bilal Göregen’den Sevdiğim kız bana abi deyince şarkısını armağan ederdim😁
Kimseye abi demem, kendimden küçük birinden de hoşlanmam.
üzülürdüm beni sevmediğini anladığımda bir süre konuşmaz unutmaya çalışırdım unutamazsam gider derdim açık ve net vi şekilde
Ama ama benden küçük biriyle işim olmaz ki ama ama benden küçük degisel derse ciddiyetle tabe hoşt köpekcan derim😚
Köpekcan 😂🤣😅🤣😂😅🤣😂
Ben apaćık belli ederim, en güzeli bilmesi. Artık kaybedecek zaman yok. Mutlu olmak hepimizin hakkı.
Sen benden hoşlansan ve ben sana abla desem mesela? :))
Arkamı döner çeker giderdim bir daha da onunla konuşmadım
Şahsen ben hosalndigim kişiye kardesim_ abi diyodum anlamasın anlaşılmasın diye
Ala deme lazım olur derim. Demesin ulen seviom ben onu
Kardeşim.. hitabında ben bulunduğum için.. bilemiyorum.
Senin duyguların ona karşı baskınsa belli ederim. Sonucta ask sevgi yaş dinlemez.
Abi dediyse ya da abla dediysem olmaz o kaa net...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?