Sevgide çift anadal yapma meselesi gerçek midir, sanrı mı?
Neden? İzah edebilir misiniz?
Neden? İzah edebilir misiniz?
Bir kalbe iki aşkı birden sığdırabiliyorsan eğer sen aşık olmak ne demek hiç bilmiyorsun demektir.Çünkü aşk bu kadar ucuz ve basit değildir. Benim bildiğim bir kalpte iki kalp yaşayamaz. Bir kalp yalnız bir kalbi düşünür.
=) Teşekkürler. Şahsım adına sormadım. Biraz dikkat ediniz.
Neye dikkat edecekmişim. Ben söylediklerimde kötü bir şey göremiyorum.
Kötü demedim ki... Neyse yorum için teşekkürler.
benimde çevremde bunun mümkün olduğunu söyleyen kişiler var
hayatımda duyduğum en saçma şeylerden biri
eğer böyle bişey oluyosa zaten ikisinide sevmiyosun demektir
Bir şey soracam, diyelim 2 kişiyi aynı anda sevdin, olmazya onlarda seni sevdi, eeee kuru kuru mu seveceksiniz, cinsel münasebet nasıl olacak, töbe töbe, üçünüz beraber mi yapacaksınız.
var öyle psikolojik durumlar. mesela polyamory diye bişi var. bir bak istersen.
Çevremdeki erkeklerden duyuyorum mantığım almadı. Poliamori'den farkları, sevdiklerini iddia ettikleri kişilerin bu çoklu ilişkiden haberleri yok.
hmmm ben de ikinizi de seviyorum napim diyo sandım. bu garip. bu sapkınlık ve bastırılmışlık psikoloji bence. toplumumuzun eseri yani :S
Hmm.. Teşekkür ederim.
rica ederim. bu toplum ve kültür yapısı içerisinde oldukça daha çok böyle saçma yapılarla karşılaşacağız. öyle bir kültürümüz var ki erkeğe bu saçma şeyler "hak" görüldüğü için böyle. bütün kadınlar kendi erkeklerine helal!
Yanlış anlaşılan dinle kültürün iç içe geçmesi ayrıştırılabilir bir şey mi acaba... Bilmiyorum toplumun topyekun değişmesi büyük yaratıcı güçler ister. Gayet melankolikçe bakarak, sasifize edilmiş milletimden bir değişim beklemiyorum. Genelledim ama, istisnaların nasıl sindiğini de görüyoruz.
Pardon pasifize* olacaktı.
Cevap
12Cevap
ben üni farklı fakültelerde denmiştim hiç biride birbirinden haberi olmadı kampuste denk gelmediler ama iş şehirde başka oluyor şehhir dediysem g*t kadar biyer yakalandım tabi ya birini seviyorsun belki diğerinden hoşlanıyorsun aynı eşit olmaz
Aşk bir kişidir o bir kişi den başkasına bakamaz gözün..
Bakarsa o aşk değil hoşlanmadır..
Başka kimseyi gözün görmez zaten tek onu..
bir hoşlantı diğeri sevgidir bence aynı anda iki kişiyi eşit miktarda sevemezsin yok öyle bir dünya :)
öyle bir şey olacağını zannetmiyorum. aşk iki kişiliktir. sanrıdır. aşk değildir biri mutlaka.
Öyle bir dünya var mı gerçekten? Kalbi zengin böyle kişilerin ne diyim?
Hayal dünyaları mı zengin... Anlamadım ki.
Gayet mumkundur, sonucta ask dedigin sey iki cekici insanin sahip olabilecekleri cocugu bir yetiskin haline getirmeleri icin birlikte kalmalarini saglayan, beynin salgilattigi kimyasallardir.
bence iki kisiyi ayni anda sevemezsin birinde eksik biseyler kaldigi icin akli ondadir yooksa sevdiginden degil
biri ilgidir sevdiğiinin eksiklerini doldurduğun tahminim bu
Yapanlar vardır... Ama bilmezler ki çok kadın hiç kadındır...
Kalp bu. Mantiga uymayan seyleri yapmakda ustune yok
kalbini iki kişiyle paylasabbiliyorsan soyle ikisine grup yap bedeninide paylas
ikiyüzlü insanlar yapabilir
ona sevmek denmez gönül eylendirmek denir
söz konusu bile değil
ona iki yuzluluk karaktersizlik kahpelik denir
biri alışkanlıktır
Biri daha üstündür
Sonuç olarak ikisini de sevebilir yani?
Ne yazık ki ben yaşadm ama doğru değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar