Niye herkes beni eziyor bu hayatta 😔?

Bazı insanlar vardır güzel değildir, ama güzel giyinerek güzel sanılılar vücütları güzeldir. Çok konuşurlar, her ortamda belli ederler kendilerini, ilgi delisidirler, ilgi de görürler. Peşinden koştururlar. Arkadaşları da sever bunları. Hep gülerler. Hiç mi mutsuz olmaz insan olmazlar. Bu tür insanların duyguları yoktur Zaten böyle bir arkadaşım olmuştu bencildi ve hiç üzülmezdi düşüncesizdi duygularım yok derdi.
ben mesela giyinmeyi bilmem hiç güzel giyinmem. Konuşsam itibar sahibi olamam, kimse beni takmaz. Erkekler kullanır paramı yemeye çalışır aşağılar. Vücudum da zayıf güzel değilim. Vücudum güzel olsaydı yine beceremezdim, kendimi hiçbişeye layık görmüyorum neden? Belki de hep istenmediğimde oldu. Arkadaşlarım hep dışladı şu an arkadaşım yok sevgililerim hep terk etti aşağıladı. Köpek gibi peşimden koşmadı kimse. Başkalarının koşuyorlar bana gelince koşmuyorlar. Babam bile para vermiyor bana. Hep başkalarını överler, bizi kimse övmüyor hep başkalarına yardım ederler bana yardım etmedi kimse kimse bu kız iyi olsun demedi başkalarını herkes seviyor annem babam bile zerre sevmiyor beni
Güncellemeler
+1 yıl
Tuhaf
Niye herkes beni eziyor bu hayatta 😔?