Evlenene kadar ailemden dayak yedim sevgilim oldu sevgilimden evlendim kocamdan
Hiç bişey yapmıyorum neden yani bi sebep yok.
Normal yaşıyorum herkes gibi ruj sürüyorum dayak yiyorum oje sürüyorum dayak yiyorum yok elinde telefon var yok evi toplamadın diye hep bi bahane bulup dövdüler ben ne zaman kurtulucam bundan bıktım
Hiç bişey yapmıyorum neden yani bi sebep yok.
Normal yaşıyorum herkes gibi ruj sürüyorum dayak yiyorum oje sürüyorum dayak yiyorum yok elinde telefon var yok evi toplamadın diye hep bi bahane bulup dövdüler ben ne zaman kurtulucam bundan bıktım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Peki kocana yolu vermeyi düşündünmü
.. galiba şereff kalmamış insanlarda kadını dövmek erkeklikk sayıyorlar galiba
Boşansam nereye gidicem ailem de aynı
Bosanabilirsin. Aileni secemezsin de kocana baybay diyebiliyorsun.
Seninde imtihanin buymus allah yardimcin olsun herkesin derdi var ama bizimki ağır
Sen de mi
Bende evliliğimin başında gördüm maalesef
İtip kakma vs
Geri dönecektim ailem devreye girdi ama onlarla da mutlu değildim ki sevgi görmedim hiçbir zaman hayat herkese adil davranmiyor
Ailen de mi böyle
Ailen değilse boşan diyecektim de öyleymiş. İnsan sıkışıp kalıyor böyle
Yok ailem tam tersi ataerkil degildik annemin sözü geçerdi babam annemin ağzına bakar. Benim ki de tam tersi olunca çok bodozladım çok acı çektim. Şimfi aklıma geldi yeniden gözlerim doldu allah kimseye yaşatmasın.
Kaç yaşındasın
27 yim.
Çok olmamış o zaman evleneli sen de 25im ben de. Hala aynı mı kocan kaç yıl oldu evleneli
Gerçi değişse bile kalbin bir kere kırılıyor zaten eskisi gibi olmuyor
1 yıllık evliyim 1 yılda yaşadıklarım kitap olur çok şükür şimdi iyiyim
Kumar oynuyormuş, kaybedince benden çıkarıyordu diyelim. Hakaret küfür itip kakma vs ben çok sonradan öğrendim
Allah senin de yardımcın olsun ya umarım bir daha hiç üzülmezsin
Öyle millet iyi sanıyordu cekildigim fotoğraflarımda hep gözlerm şiş ağlamaktan yani yaşayamadım cicim aylarını allah yardımcısı olsun bu durumu yaşayanların çok zor hep dua ederdim öyle güzel günler yaşıyım ki bu günleri unutayım diye şimdi iyi çok şükür ama yarının garantisi yok yinede
Çok teşekkür ederim bol dua et başka çağre yok gideceğin bşr yerde yok anlaşılan zaten kimseye de güvenilmez yüzüne vururlar ilerde
Öyle valla benim kocam da dışarıya aşırı iyi görünüyor yani başkaları benim onu dövebileceğimi düşünür ama onun bana yapacağı kimsenin aklının ucundan dahi geçmiyordur eminim. O kadar efendi ağırbaşlı bi adam. Ben de öyle sanıp evlendim zaten, psikopat manyak çıktı içinden. Çok pişman oldum ama artık gidecek bir yerim de yok böyle kaldım burada
Canım allah yardımcın olsun bol dua et allah içine hidayet versin ki sana iyi davransın gün olur devran döner seni çok iyi anlıyorum burada sakın aklını çelmeye çalışan ş* kaale alma
Ama ailenin devreye girmesi iyi oluyor bizimkiler sevmiyorsan kızı gelip alalım dediler o günden sonra olayın ciddiyetine vardı
Kaçsam ne olur sence
Ailene mş
Eşinde alkol hap vs kötü alışkanlık var mı ya da psikolojisi mi bozuk
Hayır yalnız başıma. Aileme gitsem geri getirirler arkamda durmazlar kocandır bilmem nedir diye. Benim mesleğim var gıda mühendisiyim iş olanağı da fazla yok ama ne bileyim ya öyle bi düşünüyorum bazen işte. Tek başıma yaşayabilir miyim 25 yaşındayım henüz hiç şehir dışına bile çıkmadım tek başıma. Kocam bildiğin manyak. Alkol alıyor da alkolik değil uyuşturucu kullanmıyor. Yani ben bilmiyorum kullanıyorsa da. Bana eziyet ediyor cidden hoşuna gidiyor sanki. Markete gitmeme bile izin vermiyor telefonumda sim kartı yok evde pijama tişörtle dursam bu ne paspal paspal geziyorsun ne biçim kadınsın diyor şort bralet vs. Giyince orspu musun sen diyor herşeye kızıyor kafayı yemiş bana da yedirticek ailem bu kadar değildi ki. Şimdi onlara boşanıp gitsem bu sefer de dul karı diye aşağılayacaklar cidden ben napcam bilmiyorum ya
Tek başına iş bulduğun sürece yaşarsın onda sıkıntı olmaz ama bu tip bırakır mı peki zarar falan vermesin
Yanında bellibir miktar pra bulundurursun iş bulamazsan da bulana kadar onu harcarsın iş buldun mu gerisi çorap söküğü gibi gelir. Zaten en kötü ihtimal ailen daha iyi ise onların yanına gidersin ama bana sorsan bende çalışıp tek kalmayı tercih ederim. Çünkü en ufak şeyde göze batarsın
öyle seymi olur kaç yasindasin
25
dertleşmek istermisin?
Hayır zaten silcem uygulamayı birazdan
Güçlü dur taviz verme
Ne yapacağım
kocan sana gurban olsun
Olmuyor keşke olsa
kaç senedir ewlsnz
5 ay olucak
aaa neden o kadar zliimkardır
Anlamadım
sana ilgisi wevgisi az mı
ilgisi ve sevgisi yok
ev hnm msn
Mecburen öyle çünkü bana kafayı yedirtmeye çalışıyor çalışmama müsaade etmiyor telefonumda sim kartı bile yok
hade yaaa
sende yaş kaç
25
em sade halin
günaydın
günaydın
ses çıkarmazsan böyle devam eder
Olur mu öyle şey yaa
Zor ya