Aşk İlişkileri Yakışıklı olmak zor arkadaşlar, bıktım artık, Corona onlara yaradı, işyerinde neden kızlar gelip ateşini bana ölçtürür ki? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Namazdan geldim, yine biri gelmiş odama ateşime bir baksana diyor elinle, Corona onlara yaradı, bahaneyle geliyolar Güncellemeler+1 yıl Doktor olsam anlarım Güncellemeler+1 yıl Geçende biri gelmiş sırtım çok ağrıyor jel aldım sürsene diyor, kız arkadaşların var bir sürü dedim git onlar sürsün dedim yeminle Yakışıklı olmak zor arkadaşlar, bıktım artık, Corona onlara yaradı, işyerinde neden kızlar gelip ateşini bana ölçtürür ki? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YağmurumSenOl Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Namazdan gelmişşş 🙄 bak bak baaaaakBizene ya, bize mi kılıyon sanki. Sizin gibiler dini kullandıkça dinden nefret etmeye devam edeceğim. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok lan o niyetle demedim vallaha, abdestimi bozacaklar Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sorma be birader bende aynı dertten muzdaribim sana bahane bulabiliyorlar şükret bana bahane bile bulamıyorlar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Abdestimi bozdurma melun deseydin 🤣🤣 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Bakmadım vallaha çok ısrar etmesine rağmen, abdestimi bozacak deli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aa ne münasebet inandım canim tabi ateş ölçer misin sen cık cık cık cık ayıp 😆😆😆 Yorumla Soran +1 yıl Sabah makyajsızdı, makyajda 💄 yapıp gelmiş bide Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak sen şu ise bir sen öğrenemedin 😆😆 Yorumla Soran +1 yıl Çok zor şartlar altında çalışıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Namazdan gelmişşş 🙄 bak bak baaaaak
Bizene ya, bize mi kılıyon sanki. Sizin gibiler dini kullandıkça dinden nefret etmeye devam edeceğim.
Yok lan o niyetle demedim vallaha, abdestimi bozacaklar
Sorma be birader bende aynı dertten muzdaribim sana bahane bulabiliyorlar şükret bana bahane bile bulamıyorlar
Abdestimi bozdurma melun deseydin 🤣🤣
Bakmadım vallaha çok ısrar etmesine rağmen, abdestimi bozacak deli
Aa ne münasebet inandım canim tabi ateş ölçer misin sen cık cık cık cık ayıp 😆😆😆
Sabah makyajsızdı, makyajda 💄 yapıp gelmiş bide
Bak sen şu ise bir sen öğrenemedin 😆😆
Çok zor şartlar altında çalışıyorum