uzaktan uzağa hoşlanıyorsunuz birinden hal hareketiniz nasıl olur nasıl anlarız kızlar olarak?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Herkes bir değil maalesef. Ama biraz tecrübesi varsa bir şekilde belli eder. Sonra başkası gelip kapıyo öyle kalıyosun :D
ldşdöfkröd belli etsin ya valla ben de bir öyle bir böyle aklım karıştı seviyo mu sevmiyo mu belirsiz. bir diyorum ki sevmiyo kızım kendini kaptırma üzülceksin sonra bir diyorum ki seviyo yaa sen dr belli et sevdiğini falan böyle saçma bir durum
O kadar basit değil maalesef. Kime söylediysek reddettiği için söylemiyoz artık 😂
Benim sınıftan arkım vardı. okulda fazla konuşmiyorduk ama karantina oldu okullar kapandığından, bana yazıyordu, eskiden sevdiyi olub ama şimdi sevmiyor kız başkasını istiyor o yüzden, neyse bu wp de her durumumu yanitliyordu, bi keresindede konustuk bana hic sohbetimizle alakasi olmadan sevgilin var mı senin dedi? bende ne alaka falan yok dedim. benden ona sarki indirip yollamami istemesi, fake sevgili fotosu paylasmistim bana sevgilin olmadigini soylemistin falan dedi, yani konussam onunla belki bana hergun yazar, birazda samimi konusunca ertesi gun gunaydin nasilsin falan yaziyor, bi kez instagrama story koymustum bana soru sorun yazmistim oda yazmisti bana birazda olsa deger veriyonmu? arkadaslar hikaye uzun ama bilmiyorum benden hoslaniyormu hoslanmiyormu? bi kez okuldan eve donuncede yazmisti seni taniyamadim ne kadar degismistin falan yaslanmismiyim demistim, hyr cok guzellesmistin demisti.
Ben direkt konuşurum ne o uzaktan eziyet çekmeye değer mi
reddedilme korkusu yaşıyo galiba fake hesaptan takip ediyor beni kendinden istek atmadı faketen takip ettiğini de açık verdi ordan anladım
sende hoşlanıyorsan adım at ki senden cesaret alsın
ben de utangaç biriyim öyle büyük adımlar atamam geriliyorum ama arada bir bakıyorum göz göze gelelim anlasın diye bu kadar yapabiliyorum anca
E sen utangaç o çekingen ne olacak böyle. Ona bak göz kırp
göz mü kırpıyım hsjshde sanırım kendimi kesmem gerekir. valla ben hoşlandığımı hareketlerimle belli etmeye çalışırım bakarım yakınlarında olurum umarım o anlar da çekingenliği gider
Eh sende bir şey yapmıyon ki. Bari fake hesaptan onun hakkında konuşmaya çalış hoşlandığım biri filan var de adından bahset lkjkjhfgkg of kafa zehir
oha çok mantıklı hsmskxejnd ama işte hesabı kapatmış neden bilmiyorum
hay ben onun aklını seveyim fdfgfd zamanla olur elbet ne diyelim
inşallah lfşekdjeöd
Genelde sürekli izliyolar hayran hayran bakıyorlar bazılarıda yakınlaşmak için şakalaşıyor ama genelde sürekli bakıyolar
Çekinirim çok gözüne bakmam kaçamak konuşurum cümle kurarken sacmalarim vs
açılmaz mısın peki
Açılmam
niye peki kızın da senden hoşlandığını düşünüyo olsan da mı
Muhabbet ederim anlasmaya çalışırım. Açılmak saçma bir şey
ha anladım sağol
Ha anladın mı ha
ha anladım ha
Kafana tesviye küreği ile vururum bak
kafama vuran vurmuş aklım uçmuş aw
Gizlice bakarken yakalanır ve gözünü kaçırır.
Yakınlarına, arkana oturmaya çalışır.
ben gözgöze gelmeye çalışıyorum arada bir baksam gözgöze gelsek ondan hoşlandığımı düşünür mü peki
Bence öyle düşünür :) Önceden göz göze geliyor muydunuz?
hayır gizli gizli bakıyordum hep bence o da öyleydi. somut bir şey yok ama hissediyorum ya insan hisseder ama son zamanlarda bana daha çok yakın olmaya çalıştığını fark ediyorum yanından geçerken falan baktığını hissediyorum
O zaman göz göze gelmek işe yarayacaktır :)
umarımm
Ben hoşlanıyorsam söylerim, karşımdaki insana bulmaca çözdürmem
sanırım biraz reddedilme korkusu var
Mal gibi bakar 😂 özgüveni varsa açılır kendi belli eder yoksa öyle kalır
lgçrlfmröfne valla ikimiz de saf saf bakıyoz işte nereye kadar
Sen açıl o zaman 😁
valla ben belki söylerdim ama ben hoşlanmanın ilk evresindeyim sayılır bir ilişki de istemiyorum ama o gelip açılsa isterim o açılmazsa da bana fark etmez
Öyle bir saklarım ki kimseye söylemem bir Allah bilir 🖐
yaa saklamayın allah aşkına kafayı yedirtiyosunuz o kız da senden hoşlanıyosa kim bilir ne çeker garip
Gidip söylesem ne değişecek? Bazılarınız harbiden ego kasmak için itiraf ettirip reddediyor sonra başkalarının yanında buda beni seviyor işte diyerek nispet yapıyor.
o da seviyorsa ve istiyosa nolucak peki? ya da kız başkasıyla beraber oldu gözünün önünde aşk yapıyolar napcan
O zaman kalbimde yaşatırım. Ayrıca söyledim zaten hemde 4 kere falandı hepsinde de güzel güzel reddetti.
ne diyim kendin bilirsin
Sesim titrer genelde ama hemen düzeltirim
Uzaktan uzağa seyreder...