Ailem, annem, kardeşim hepsi açık sevgilimin de açık olmasını istiyorum ama inat etti bir türlü açılmıyor. açılmazsa ayrılmak istiyorum ne yapmam lazım seviyorum da bir yandan.
Güncellemeler
+1 yıl
O allah dediğiniz kisiye inanmıyorum hiçbir zaman da onun emrettiğini yapmasını istemiyorum. beni dediğimi yapsın istiyorum
kız başdan beri öyleyse mecbursun :) hem hadi diyelim sonradan kapandı bu onun hür iradesi sonucda kimseye zararı yok okdr karşıysan git gözüne hitap edecek birini bul milleti zorbalıkla kararından vazgeçirme hakkın yok kim olursan ol :)
Sevgilin daha önceden kapalı değilmiydi şimdi neden acmak istiyosun saygıyi ögrenmen gerekiyo hosuna gitmiyorsa ayrılırsın ama acilsin diye de baskı yapamazsin 😒
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
seven insan öyle kabullenir :) siz sevginin ne olduğunu bilmediğiniz için lafın gelişi seviyorumlarla istek ve arzularınızı diretiyorsunuz olay bu ;)
Sevdikte her boku da kabul edecek değiliz
kız başdan beri öyleyse mecbursun :) hem hadi diyelim sonradan kapandı bu onun hür iradesi sonucda kimseye zararı yok okdr karşıysan git gözüne hitap edecek birini bul milleti zorbalıkla kararından vazgeçirme hakkın yok kim olursan ol :)
Sevgilin daha önceden kapalı değilmiydi şimdi neden acmak istiyosun saygıyi ögrenmen gerekiyo hosuna gitmiyorsa ayrılırsın ama acilsin diye de baskı yapamazsin 😒
umarım kız tez zamanda senden kurtulur.. ayrıl o zaman ne zorluyorsun kızı
Bana kız yok muydu gider bulurdum ama sevdim ben şimdi de severek ayrılıyorum zaten.
seven insan olduğu gibi kabul eder değiştirmeye çalışmaz.. sen onu bu özellikleriyle sevmiştin zaten ne diye değiştirmeye çalışıyorsun..
Bana uygun olmadığını anladım şimdi
evet birbirinize göre değilsiniz öyle olsaydı eğer değiştirmeye çalışmazdın..
Senin gibi biri ile çıktığı için sevgiline acıyorum.
karışma gıza boşver , kim ne yapmak istiyosa onu yapsın
Ayrilman lazim anlasamazsin onla
kapalıyken sevgili olmadın mı neden onu seçtin?
Umarım senden ayrılır saygı duymak zorundasın
Ayrılmak istiyorum ama ne bırakıyor ne açılıyor
Senin için niye açılsın ayril
Benimle evlenmek istiyorsa açılmalı
Sizin için Allah'ın emrini hiçe sayan kız olmaz umarım
O zaman biter bu ilişki
Ben allaha inanmıyorum
Bitse iyi olur
Döv biraz
Ayril