Eski sevgiliniz hamile kalsa ne yapardınız?

Özellikle erkekler size soruyorum. Bir kızı terk ediyorsunuz yüzüstü bırakıyorsunuz. Hemde neden bakire değil diye. Kızsa tecavüze uğradığını sana kanıtlamış sen haka diyorsun ki ben bu psikolojiyi kaldıramam. 2 yıl sonra görüşüyorsunuz ve birlikte oluyorsunuz. Biraz kafanız da güzel tabi. Kız hamile. Çocuğa sahip çıkmak istiyorsunuz evlenmek istiyorsunuz. Ama kız diyor ki ne senin parana ne de evliliğine ihtiyacım var. Sonra da gidip size sormadan çocuğu aldırıyor. Ve hiç bir şey olmamış gibi davranarak sevgilisi ile nisanlaniyor. Kafayı yememek elde değil. Benim ikisi de yakın arkadaşım kız da erkek de. Ama şunu biliyorum kız çok sevdi onu unutmak için başkası ile sevgili oldu. Evlenmek üzere hopp karşısına eski sevgilisi çıkıyor. Duygularına bagliyorum bu salak hareketi. Oğlan ise önceden birini çok sevmiş ilk birlikte olduğu kız onla evlenmek bile istemiş ama kız başkası ile evlenmiş. O kızla ilk birlikte olduğunda da kız bakire değilmiş. Ama bizim kızı bakire değil diye yarı yolda bırakmıştı. Ben şimdi hangisini nasıl toplayayım lütfen yardım edin. Kız arkadaşım bir de depresyona girdi kürtaj dan sonra. Napicam bilmiyorum. Kimseyi görmek istemiyor herkese güvensiz vs vs
Eski sevgiliniz hamile kalsa ne yapardınız?