Kızdan Çok Erkek Arkadaşı Olan Kız ile sevgili olunur mu?

Karşı cinsle arkadaşlık
Karşı cinsle arkadaşlık
Yakın zamanda tanıştığım birisi beni sevdiğini değer verdiğini söylüyor fakat bu sadece internet ortamında yapılan konuşma sadece, telefon numarası yok sadece internet üzerinden sohbet ediyoruz ve kendisinin kızdan çok erkek arkadaşı var, kendisine bunu sorduğum da ise kendisi bana kızdan çok erkekler ile anlaştığını ve arkadaş olduğunu söylüyor.

Ama ben bu durumdan rahatsızlık duyuyorum ve benimde görüştüğüm kızlar var ama erkeklerde var, burada bile sadece kızları takip etmiyorum erkeklerde var ki bu kişinin sadece erkekler ile iletişim içinde olması beni çok rahatsız ediyor, sonuçta ateş ve barut yan yana durmaz.

Bana çok da doğru gelmiyor geçmişte çeşitli ihanetler görmüş ve güveni zedelenmiş bir insan olarak rahatsızlık duydum.

Yerimde olsaydınız ne yapardınız?

#KarşıCinsArkadaşlığı

09 Mart 2020 Pazartesi Saat 09:34

Soruyu beğenmeyi ve yorum yazmayı unutmayalım.👍

#ŃïŕṿäńäĠäṃệṩ
Güncellemeler
+1 yıl
@QueenFrigg ablacığım ve bazı arkadaşlar ben kadınların erkek tanıdığı olamaz konuşamaz demiyorum farkındaysanız yukarıda da yazdım bende kadınlar ile görüşüyorum, ama kimse kusura bakmasın kadından çok erkek takip eden erkek takipçisi olan kadına da ben güvenemem aynı şekilde bende sadece tek kadınlar ile sıkı olsam bundan kadınlar da rahatsız olur ki ben gerçek hayatta değil sanal ortamda olan birinden bahsediyorum ki yine diyorum kimse bana arkadaş ayağı yapmasın sonuçta karşı cins...
Güncellemeler
+1 yıl
Görüşleriniz için çok teşekkür ederim ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Kızdan Çok Erkek Arkadaşı Olan Kız ile sevgili olunur mu?