Arkadaşlarını, sevdiği kıza tercih eden bir erkekten sevgili olur mu?

Arkadaşlarını, sevdiği kıza tercih eden bir erkekten sevgili olur mu? 😕😕

Hiç başkasına tercih edildiniz mi sevgiliniz tarafından? Böyle diyen birinin seni seviyorum demesine inanılır mı?
😕
Arkadaşlar lütfen yol gösterici cevaplarınızı bekliyorum. Eğer gerçek aşksa, arada başkaları olabilir mi?
Burada elbetteki sevgilinin arkadaş edinme özgürlüğüne baskıyı kastetmiyorum ama açıkça bir başkasına tercih ediliyorsanız, üstelik bu konuda hassasiyetinizi söylemenize rağmen, inadına yapıyorsa siz ne düşünürsünüz? Bu bencilce bir sevgi türü değil mi?

Bence sevmiyordur bencillik yapıyordur, haksız mıyım?
Ne diyorsunuz sayın arkadaşlar yardım edin lütfen 😞😞 Aşka başka kişileri sokmayı yanlış bulutorum, bence aşk iki kişiliktir.

Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ederim 😊😊😇
Böyle bir durumda seven kız mı haklıdır, yoksa bencillik yapan erkek mi haklıdır?
Sevgili olur, neden olmasın. (Bencilce sevenler için şık)
Sevgili olmaz, olsa olsa ancak kağnı arabasına öküz olur. (Vazgeçilmez sevenler için şık)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Ben seviyorsam, sonuna kadar aşk derim ❤️ Bu böyledir. Böyle olmalıdır.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaş diyorsam da, arkadaş gibi de değil yani. Ne kadar arkadaş olduğu da tartışılacak biri diye düşünün. Tercih edilmeyi geçtim lrası bile buram buram samimiyetsiz yani. .

Yoksa ben elbette birini seversem dostluklarına saygı duyarım ama konu başka burada öyle değil. Yanlış anlamayın lütfen 😊
Arkadaşlarını, sevdiği kıza tercih eden bir erkekten sevgili olur mu?