Sevgilim sesiz kaldı bana karşı, gitgide uzaklaşıyor benden acaba ayrılık mı var?

merabayin arkadaslar sevgilim var benim 3 yil beraberdik ondan sonra bana evli oldunu soyledi neyseki araya mesafeler koyduk yine surdu bu ilishki bir ara tartisiyorduk sevmiyosun beni sevsen benim olucan bilmem ne diyodu ben de ona kendimi inandirmak icin artik sevgili gostermek icin ilishkiye girdik ve cok uzerime dushmeye bashladi sonra babasina acmis konuyu ben istemiyorum karimi falan ben bashkasini seviyorum demish neyse seninle ayri evde yasiycaz okulun bitimi evlenicez dedi fakakat ilishkiye girdik halya karisini bosamadi ve ben sesimi cikarmadim 2 3 ay iyidik 1 afta gorushmedik ne oldusa oldu 1 afta icinde ilishkiye girdik benimkine once bana dedi ilishkiden sonra icine bosandim dedi ben sok oldum kizdim aldim bashimi gitim sevishtikten sonra oda beni denemek icin bakalim ne tepki vericem deye
yalan atmish
ben buna kizdim konushmadik 5 6 gun 5 6 gun bu isin sakasimi olur
sonra ne o beni ariyo ne ben onu
ben arasam acmiyo
sonra barishtik gitmenmi lazimdi hemen diyo ben denedim seni sen ne diycen diye diyo bidaha yalnisin olmasin dedi
aramish beni ben duymadim neden ben telefonu cevaplamadim deye
simdi aramiyo beni
arasam bile acmiyo
sence napmaliyim
isan sevdine boyle davranirmi ya hicmi merak etmiyo beni
nasi insan bu galiba ilishkimiz bitiyo arkadashlar dusunuyorum bahane ariyo ayrilmak icin seven isan sevdini uzermi resmen bahane ariyo sencce arkadaslar napmaliyim aylemede kimseyede soyleyemem bu durumu sizce napmaliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim sesiz kaldı bana karşı, gitgide uzaklaşıyor benden acaba ayrılık mı var?
merabayin arkadaslar sevgilim var benim 3 yil beraberdik ondan sonra bana evli oldunu soyledi neyseki araya mesafeler koyduk yine surdu bu ilishki bir ara tartisiyorduk sevmiyosun beni sevsen benim olucan bilmem ne diyodu ben de ona kendimi inandirmak icin artik sevgili gostermek icin ilishkiye girdik iyi gidiyoduk bir sure kadar fakat halya brakmadi karisini