Şahsen ben beğenmediğim birine şans vermem ama onu da kırmam.

Tanımadığın kişiyle çıkma zaten en kötü biraz takılırsınız. Birinin içini, kişiliğini, tavırlarını ne kadar seversen dışı senin için o kadar güzelleşir. Eğer önceden dikkatimi çekmez ve bana hitap etmez fakat çok uyumlu çıkarsak onu seversem bu dışıyla zerre alakalı değildir.
Gerçekçi olmak lazım, çok iyi anlaşıyorsun, sohbeti güzel, sesi de fena ama olmuyor yani görünce bir soruyorum ben elimde olmadan yazma isteğim kayboluyor gülmekten yazmayan kıza espiri yapasım bile gelmiyor Allah affetsin hiç bir bir şey değil ama napak ölek mi güzel seviyoruz diye 😂😂
Güzel çirkinden ziyade bir şekilde etkilemeli..Çünkü guzellik göreceli.. Bir gamzesi olur saçı olur gözleri olur gülümsemesi olur yani baktığınız an yüreğiniz biraz kipirdamali.. Fakat isinma olmamissa ve karşı taraf sizi sevmeye başlamış ise yol yakınken bitirmek en doğrusu..
Cevap
72Cevap
Benim kitabımda çirkin güzel kavramı yok iyi kötü kavramı var. Eğer öyle birşey gelse başıma ona onu arkadaş olarak tanımak ıstedıgımı söylerim. Malum bir insanı tanımadan nasıl bir karaktere sahip oldugunu bılemeyız ama ona bir şey olucak umuduyla beklememesini de söylerim. Baktım huyu suyu hosuma gitti iyi bir insan da hem neden sans vermeyeyım?
ben oyle guzel degilim ama herkes dengine bakmali. guzelin cirkine bakmasi için "dış gorunus onemli mi" diye geyik yapilip kotuymus gibi gosterilir ama kimse o cirkinin guzeli istemesine laf etmez. kisi kendi dengi guzellikte kisilerle ilgilenirse kirilma falan da olmaz. ben oyle yaparim.
Hoşlansam kafii millet çirkin dese de umrumda olmaz zaten
Beğenmediğim birine şans veririm desem yalana girebilir.
Kızlar demişki karakterine bakarım asla öyle bişi yok kimse karaktere bakmıyo herkes fiziğine yüz güzelliğine bakıyor. Çogu kişi yalan söylemiş. İstediği kadar kalbi güzel olsun kimse ilk önce ona bakmıyor tipe bakıyorlar. Ha tip bakmayan da vardır ama onlar çok az. Yoksa zaten bu kadar erkek sevgilisiz kalmazdı.
Birsuru rakıbın var senin sınavın cok zor erkekler için bu sorun olmaz sen rakiplerine ust kalmak için çok çabalıyon bu senin elinde deyıl yapınızda var bu . onun için mesela ben durust açık konuşan kendi oldugu gıbı orjinal davrananları tercıh ederimyani gorunuş kadar davranışta onemli kendin ol seni talibin kısa surede bulur
Fiziksel kusurlarının ardında hoşuma giden bir karakter yatıyorsa neden olmasın? Güzellik göreceli bir şeydir ve geçicidir neticesinde.
Tipe bakmıyorum valla zekası düşünceleri hoşuma gitse yeter
En güzeli boşuna ümit vermemek lazım. Kalbi temiz olabilir tamam ama her kalbi temiz olani tanımaya çalışsak çok yıpratıcı olur. Ilk görüşte ve ilk konuşmadaki hisler önemli benim için
Dürüst olmak gerekirse zor bir ihtimal. Başkasına çirkin geleni benim çok beğendiğim de etkilendiğim de olmadi değil. O yüzden kesin cevap vermek zor yav
19 yaşındaki beni hatırlıyorum da biraz kilolu bir kız çıkma teklifi etmişti biraz alaycı davranmıştim. Herhalde onun bedduası hep yaşadıklarım cahiliye döneminde idim tabi o zamanlar
Onu kırmadan reddederim sonuçta sevmediğim birine baştan umut verirsem sonradan ayrılmak daha sıkıntılı olur ve bu onu daha da çok üzeceğinden ona bir şans vermem.
Verdim ve güzel olanlardan daha iyi vakit geçirdik içi güzeldi buda onu çok güzel kılmıştı benim için
Verdim de zaten şu an birlikteyiz ve beni çok mutlu ediyor :)
Birbirinizi tamamlamışsınız 😊 Allah daim etsin
Teşekkür ederim inşallah 😊
Kalbim harekete geçmiyorsa yakışıklı da olsa farketmez. Mümkün değil...
Of ben de birimi beğeniyordum çocuk benim hakkımda ben onu kardeşim gibi görüyorum demiş acaba uğraşsam mi İnstagramdan eklesem mi yoksa hiç bulaşmasam mı bilmiyorum
Tipe bakmıyorum ben şu güzelliğimle zeka etkiliyor beni yoksa kocamla evlenmezdim. Yakışıklı değil ama hem zeki hem sempatik 😍
Kardeşim tip değişir karakter değişmez. Kişiye bağlı. Tip en ön planda değil benim için. Ama bakımlı ve temiz olmak karakterden de öte
Eğer bir karizması varsa sohbeti ve giyimi felan iyiyse tabi çirkin derken çoook çirkinden bahsetmiyoruz az eline yüzüne bakılır birisiyse edebilirdim
Diş görünüş önemli abicim ama şöyle de bir şey var yakışıklı ama salak biri olursa onun da şansı yoktur bende
Bu çirkin değil bence, gözleri ve saçları çok güzel, ayrıca çirkinde olsa karakter olarak istediğim biriyse severdim onu
"Erkek tipe bakar ki kadın makyaj yapar, kadın karaktere bakar ki erkek yalan söyler." Bunu asla unutmayalım.
Dış görünüşü sevmek bir heykeli sevmekten farksızdır içi önemli güzel çirkin diye ayırmam insanları
Senin gibi düşünen insanlar az insanlar neden güzellik ve para sever bilirmisin çünkü diğer insnalara hava atıp üstün olduğunu kanıtlamak için aslında herşey kibirden ibaret
Bunları seven insanın kalbinde sevgi yoktur yarın öbür gün bir kaza geçirip aynaya bakamayacak hal alabilirim diye düşünmüyorlar veya işim batar parasız kalırım diye düşünmüyorlar sadece statüye tapıyorlar yazık
Asıl sevgi kalpten olan sevgidir ben güzeliğe bakmam. Karakter ve namuslu mu ona bakarım bide eli ayağı tutuyorsa daha ne olsun Allah şükür ederim yanlış anlama yüzü çok güzel sexy fizikli sevgilim oldu diyelim tüm sapık herifler bize bakıcak ve ben hergun kavga edicem buna değer mi sence değmez ve sevgilim her akşam benı aldatıcak hem beni sinir stres edicek hem paramı kullanıcak hemde bana her akşam ihanet edicek
Onun yerine başkasıyla aşk yaşarım daha iyi hem güzellik umrumda bile değil yanlış anlama ben ark niyetli bir insan değilim sadece örnek verdim sana tavsiye vericem iç güzelliğe bak senin için şavaşan seni asla bırakmayan senin kötü gününde yanında olan sana çiçek alan sana iltifat eden ve sana sarılan birini bul ben böyleyim ama bu tip eski kafalı erkekler az kaldı ben 1500 senelerdeki romantık erkekler gibiyim ben bir kız sevdim adını bilmiyorum benden 1 yaş kucuk kız o ağladı cuma günü 1 ay önce yanına gittim nasılsın diye iyimisin niye ağladın konustuk 2 dk sonra zil caldı 1 hafta sonra telefonunu kaybetti bende onun telefonunu buldum verdim sohbet ettik teşekür etti faln filan onun kötü gününde yanına oldum o bana ne yaptı biliyormusun gözümün önünde başka erkekle sarıldı ve iyiki varsın canım dedi ona benı o Kız kullandı :( ve ben o gun o kızla bir daha konuşmama sözü verdim kendime
Sadete geleyim
Karaktere bak güzelliğe değil
@perikızı11
@perikızı11 okurmusun
Okudum kötü olmuş ama insanlar nankör şaşırmadım ve aynı düşünüyorum senle zaten dediğim gibi insanları güzel çirkin diye ayırmam
Allah bize hayırlı bir eş ve hayat versin hayırlı insan saf ve temiz insanlar karşımıza cıkarsın rabbim büyüktür
Amin
Ve peri hanım okuduğun için çok teşekkür ederim :) beni mutlu ettin okuduğun için mutlu oldum
Amin peri hanım
Vermem asla çünkü beğenmediğim birine asik olamam sevemem o zaman yanında bir dakika bile durup aşk sözcükleri diyemem üzmüş olurum
Eski sevgilim de çirkindi benim çirkin sevme hastalığım var
ne guzel iste dis girunuse sozde bakmiyorum diyenlerden degilsiniz
Fotoğraftaki kızı kastederek söylüyorum bu kız güzel ama insan gibi giyinmesini isterdim sanki köpek sürüsünden kaçar gibi bir tipi var
Kanka elalemin karısını kızını niye koyuyorsun gerek yok yani 😂
Pinterest' a çıkmış, bu çok ünlü bir tiktoker mış sjsjs
Nasıl yani
Tip önemli değil karakteri güzel olsun yeterli. Ben zaten çirkin seviyorum
oha hayata olan bağımı arttırdın
@TarladaUçanPırasaa kxkxkxkdkd
@pilottt2 sitede çok var 😂
şu sıralar kimseyi hayatımda istemediğim için, kibarca kabul etmediğimi söylerdim:Disterse dünya güzeli olsun, benim için güzel çirkin diye bir kavram yok aslında çünkü bunlar gelip geçici olduğu için, ben kalp güzelliğine dikkat ederim :)
Tanımak isterim eğer karakteri iyiyse neden olmasın. 🤗
Her insana fırsat tanınmalı. Kaldı ki görünüşünü beğenmemem, onu çirkin yapmaz. Lâkin ona çirkin deyip fırsat vermemem, beni çirkin bir insan yapar.
Herif kızar duyarsa yoksa ben sorun etmem cirkinmis guzelmis
Dış görünüşü umrumda değil. Ben herkese karşı mesafeliyim. Kırmadan reddederim.
Duygu meselesi ona karşı duygum varsa tabii ki şans veririm ama herhangi bir duygum yoksa isterse dünya güzeli olsun yine de şans vermem
Kırmamak üzere reddederim. Hoş, benim tipim de pek iyi sayılmaz ama olsun
Çıkmaymışmış osuymuş busuymuş bana göre değil. Ama eğer öyle bir durum olsaydı ben karakterine bakarım. Karaktersiz olduktan sonra güzel/yakışıklı olsa ne yazar ki!!
Çirkinlikle ilgili değil ama hareketlerini davranışlarını yani genel olarak beğenmediğim biriyse çıkmam tabi ki. Böyle daha çok acı çekmesine sebep olurum.
Tipi çok vasat değilse iletişime uyuma bakar bu işler. Veririm.
Beyler kiz unlu tiktoker yalnis hatirlamiyorsam lea elui idi galiba
@Ercan307 EyvAllah 😂😂😂
Bana denk geldi çok çirkin 37 yaşında bir adam mesajlarına dönmedim o da kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş hesabı üste çıkarak hakkımda tuhaf bir kızdı demiş 😡
Güldün
Aslında üniversite de görünüşü çirkin olan fakat bilgisinden, enerjisinden ve karakterinden dolayı kendimle özdeşleştirip beğenip hoşlandığım birine kendimi açıklayıp hislerimi ifade etmiştim 😅 Fakat yine beni kabul etmemişti.
... yine de... *
Ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça. Ben çirkine çirkin demem ve dedirtmem çirkin benim oldukça. Haydi bakalım geldin 32 diş 😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣
Kibar bir şekilde bir sey hissetmediğimi soylerim. Ona umut vermek istemem.
Beğenmediğim biri wp'den "seni seviyorum" yazdı. Troll mü değil mi anlayamadım. Direkt wp'yi sildim :D Pişman değilim.
sevmediğim biriyle birlikte olmam. yakışıklı olmayan biri de beni etkileyiiebilir sevebilirim oldu da böyle çok sevdim
Kalbimi heyecanlandırması önemli heyecan duymuyorsam olmaz
hayır, ama şöyle bişey de var bana yakısıklı gelen diğerine çirkin gelebilir, göreceli aslında ben kendim beğenmediğim birine şans vermem.
Vermezdim gözüm hitap etmeli önce yoksa vakit geçirmek istemezdim böylw oluncada daha fazla üzülürdü
Karaktere bakarım uzun hikaye anlatamam şimdi karaktere bakın sakın ama cok bağlanmayın sakın çok sevmeyin sakın hayal kurmayın sakınnnn kimseye güvenmeyin
Dış güzelliğe pek önem vermem içi güzel olsun yeter
çok yakışıklı olması kalbime dokunacak diye biseyok
Begenmedigim biriyle vakit öldüremem ama kırmamayada özen gösteririm
Cirkin biri bana teklif etse kabul etmem karakteri kadar yanima yakismasi da onemli o yuzden olmaz
Yanına yakışmalı derken sen nesin ki
Güzellik çirkinlik değilde içim ısınacak aga zor güvenirim temkin iyidir : )
Huyu huyuma suyu suyumaysa bir denerim, Allah karaktere zeval vermesin.
Görseli gördüğüm için vereceğim cevap gerçeği yansıtmayabilir
O yüzden cevap baska sefere diyoruz 😏
Sevgili olmak icin dis gorunuse mi bakiyorsunuz hayranim size
Ben sans verirdim sonucta hersey dis gorunus degillll
Senin gövdende çirkin taraf yok mu yani' aramaya kalsam yüz tane garanti'
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?