Ne kadar inanılmalı peki böyle insanlara, daha doğrusu neden yüz yüze veya günün diğer saatlerinde yaşanmıyor bu?

Ya olabilir bence ilişkilerin altında durum adam bir problem bir sorun aramayın belki gün içinde çok yoğundur kafasına kaşıyacak vakti yoktu insanlara bu kadar yüklenmeyin sonra ilişkiler neden uzun sürmüyor aldabak resmen ilişki bitsin diye millet bahane üretiyor Ne alaka şimdi iltifat ediyor gündüz etmiyor diye güvensizlik mi olacak çok saçma
belki sadece gün icinde asırı yogun oldugu icin kestirme cevaplar verip gece telafi ediyordur. belki de sadece gece aklına geliyorsundur. hormonlar getirmiyorsa tabi..
İnsanlar geceleri daha duygusal olur ve çoğu bunu farkında olmadan yaparlar samimiyet ve dürüstlük gündüze göre 2 kat daha fazladır.
Ben inanırım zaten o kişide ben dürüstlük ve samimiyet bulmasaydım hayatıma sokmazdım.
Vesselâm.
Teşekkür ederim😇
İş vakti saati stres sıkıntı içinde ve kendini en rahat ifadebildigı saat dilimleri iş çıkışı spor sonrası filan oluyor insanin.. Kafa rahat oluyor ve içinden geldiği gibi konuşuyor insanlar bu yüzden olabilir.. İyimser bakalım :)
Cevap
10Cevap
No no no aslaaa sapiktir o bee hadi bir kere gece iltifat eder iki gece iltifat ederr en son sittiri basarim ayrilirim sırf sevişmek için sevgilim diyen erkeklerin basina bir sürü taş duser inşallah sjsjdjsndb
İnanmaaam bir çıkarı vardır ya da bir b.. Klar yemiştir
Çünkü tüm insanlarlar öğlen mantıksal düşünürken geceleğin duygusal düşünmeye meyillilerdir sabahlara değil gecelere inan
İnanmam tabiki seks için iltifat eden biriyle birlikte olmam imkansız...😡
İnanmam çünkü özellikle erkekler geç saatlerde aşırı duygusal oluyorlar
Hayır elbette.
Neden bunun için belirli bir zaman kolladığını merak ederim hatta.
Hayır tabiki; ben komple iltifatlara inanmam ki zaten.
Insanların beyni gündüz bilgi ve öğrenmeye yatkın gece ise duygusal seylere yatkin.
Genelde boşlukta olur insan bu saate doğal olarak seni cepte görmekte diğerlerine yazsmıyor
İltifatın gecesi gündüzü yoktur
İnanmam
İnanmam keyfime bakarım
İnanırım tabi ama libidosuna😂
Devamlı söylemiyorsa inanmam.
Başka yeriyle yaziyordur
Buna Kadir bile inanmaz. 😏
Kendi menfaatleri...
hayır!!
İnanmam kullanıyordur
Sevgilim olmadığı için
Olsaydı inanırdım belki