babam bana o****u dedi nişanlım da olaya karıştı?

babam bana hep böyle hakaretlerde bulunuyor. en ufak bir şeye kızdıgında namusuma dil uzatıyor. 22 yaşındayım ve bir tane sevgilim oldu vicdanım rahat o adamla da evleneceğiz inşallah.

sakar bir insanımdır geçen de yanlıslıkla salondaki vazoyu kırdım her yer su oldu. yine ağza alınmayacak seyler soyledı bana. moralim cok bozuldu nişanlımla kafede bulustuk o gun çok ısrar edince anlattım olanları. bana bir şey demedi teselli etti. ama bugun babamın karşısına çıkmış sen ne biçim adamsın diye başlamış. babam eve geldi sen benim kızım değilsin artık diyor küfürler ediyor.

nişanlımın işi gücü yerinde benim okulumun bitmesini bekliyorduk seneye mezun olacağım ama bu olanları öğrendikten sonra ''o evden çıkar benımle evlen ya da beni terket'' dedi.

sizce evlenmeli miyim? nişanlımın babama karşı çıkması saygısızlık yapması doğru muydu sizce. tamam babam sinirli biri ama namazında niyazındadır kalbi temizdir. yanlış karar vermek istemiyorum. nişanlım da çok iyi biri beni hiç üzmedi adam gibi adam. tuhaf bir kafa karışıklığı var şu an bende. babam beni kovdugu ıcın de cok üzgünüm.
babam bana o****u dedi nişanlım da olaya karıştı?