gece nişanlım bizim oradan geçiyordu bende gel bize dedim o da babanı da görürüm dedi bende uyuyor gizli gizli alırım seni dedim o da olmaz öyle dedi bende ısrar ettim yine olmaz dedi en sonunda bir daha yüzüne bakmak deyince geldi gizlice aldım derken benim odamda sohbet ediyorduk. Öpsene beni dedim öptü sonra devam et lütfen dedim olmaz dedi bari boynumu öp dedim tamam dedi babam odaya daldı nişanlıma tokat attı. Kızımı kandırmaya kalkarsın dedi babam yüzüme bakmıyor düğünü de erkene aldı sizce ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
eve erkek almamalısın mesela hele baban evdeyken bu ne cesaret la mal ya adamı orada cinnet geçirip öldürse o zaman ne olacak dı
Erkek değil nişanlım kocam sayılır ne var bunda
imzayı atmadan kimseye verme canım benim daha kocan sayılmaz neleri var düyün günü ayrılıyor hiç bişey yoksa ölüm var sonra elinde patlak topla babanın evinde kalırsın demedi deme
Ahaha ayrılırsa ayrılsın imza ne demek ben mal mıyım garanti altına alayım. her şey bubfan mu ibaret bu ne cahillik
simdi cahillik oldu demi ama yarın seni gercekden seven biri karsına cıkdıgı zaman senin için herseyi göze almış ne biliyim hani düyünüydü nisanıydı eviydi esasıydı tonla yükün altına girmiş seninde deli gibi sevdigin biri mesela diyorum şimdi öyle biri ile evlendiginde ona sen ne vericen elindeki patlak yopla idare etmi diycen bu yıllar geçsede böyle insan sevdiğinin ilki olmak ister hak etmeyene kaptırma
İğğ şu üslüba bak mesleksiz orta okul mezunu bir cahil olduğun her halinden belli. Erkeklerin kaç tanesi temiz lan ! Bende daha önce yatmış birisini bulurum bu kadar bu arada senle muhattap olmam bile bana hakaret bir kadınla konuşmayı bilmeyen bir cahilsin. Eğitim 0 kesin orta okul terk ! Yazık daha fazla cevap vermem sen şu İstanbul beyefendisi konuşmayı bilen eğitimli adamların tırnağı olamazsın.
:D ahaha len cahil 2 ünüversite 6 tane mesleki kurs bitirdim ben madem dediklerim yanlışdı baban niye cocugu tokatladı ya sırtını sıvazlayıpda siz devam edin çocuklar yanlışlıkla girdim diyip cıksaydıya odadan :P
Bu kadar üniversite bitirip konuşmayı bilmemek daha acı ne kadar okursan oku. Seni bir mahalle karısı yetiştirmiş besbelli. Cahil herif. Eğitimsiz çomar.
Babamda cahil. Babamın eğitimli olduğunu kim söyledi ! ama en azından babam konuşmayı biliyor senin gibi eğitimsiz ayı gibi konuşmaz. Ayı gibi konuşuyorsun bir kadın olarak konuşman bile beni iğrendirdi kim bilir seni görsem nasıl kusarım
yavrum benim anne zirat bankasından emekli yıllarca market çalıştırdı kendi basına benim sana söyleyip yazdıklarımın cehaletle alakası yok anla artık şunu bunlar dünya görüsü kişilik le alakalı şeyler he sen mahallenin yarısına vermek istersin git ver ona karısacak deyilim ben fikrimi nasıhat şeklinde ortaya sundum sen ne edersen et benim sorunum deyil ki babanın sorunu allah başa vermesin
beni görsen dibin düşerdi emin ol ama ben sana bakmazdım :D
Cahil mahalle ayısı. Annende mahalle karısı. Bitti gitti konuşmayı bilmediğin gerçeğini hiç bir şey değiştirmiyor. senden kadınların tiksinmesini hiç bir şey değiştirmiyor tek gerçek orpepuu evladı olman.
Neyine dibim düşücek. 174 boyunda 60 kg mükemmel hatunum nişanlım 190 boyunda esmer geniş omuzlu ve galerici sen kimsin. Yaşın gelmiş 38e karta çıkmışşın sen kimsin aç köpek 27 yaşında genç delikanlı nişanlım var sej kimsin bana bakmak kim. Aç köpek böyle konuşmayo bilmeyen iğrenç adama ben sümüğümü atmam Orpepuu evladı
bak sabah beri konuşuyoruz gerçi sen çemkiriyosun seninki konuşmak sayılmaz edemiycegimden de deyil ama sana hala küfürde etmedim ki senin ne ma.. l olduğun belli eve erkek alanın adı bellidir bizim burlarda ama rencide olma diye yüzüne karsı söylemedim hep bi ılımlı konuşayım dedim ama anlamıyosun be len sen ne bicim bi orrr... mussun meyer yaa baban evdeyken bile eve erkek alıp yiyişecek kadar kaşar bir orrr... bu sun hemde gelmiş benim anama küfür ediyosun be amıyı yurdunu koyup yerleştireni çekip çıkaranı bakıp büyüteni ni miktimin yavrusu sen hala ne konuşuyon yapmışın bi oro... luk bari arkasında dur yapıştın bırakmıyosunda ya bi git da basımdan işine gelmiyorsa niye her seferinde cevap yazıyorsun niye biliyonmu iyi yar.. kdan anlıyon sen ondan ama bendeki sana ağır gelir hadi git şimdi
Hdjddjjdjdjd kudurdu Orpepuu evladı 😀😀
Bu ahlaksız adamlara göre namus iki bacak arasındadır. Hangi erkek evliliği bekliyor ki kadın beklesin. Birde edepsiz edepsiz küfürler. Senin gibi erkeklerin soyu kurusun
@Kocasınaaşık6 bak bakalım yorumlara ilk küfürü kim etmiş ondan sonra yaz küfür etmekse mesele bende pek ala edebiliyorum görüldügü gibi çok bile sabrettim bu kaşara haktır sende avukatlıgını yapıyorsan sanada haktır
sen hala burdamısın kanka bak hala küfür ediyon babana diycem seni bir an evel basını bağlasın yoksa senin yolun yol deyil ahahaha :D
Beyefendi. Sen diye hitap edilmez tanımadığınız insana siz diye hitap edilir. ikincisi de o bir küfür etmiş evet ama siz de mide bulandırıcısınız
Ahahshhs ananı 10 kişi birden * benim Sülalem hemde babanın yanında ananı hadi ordan. 🤩
@Kocasınaaşık6 sen niye öyle yapmadın ya ozaman hanfendi bak savundugun or... ettigi küfür aşagıda sen ne anlatıyon
lan ben baktım sizin sülalede iş yok babanın çükü kalksaydı önce seni odada bastıgında nişanlını mikerdi sen küfür etmeyi seviyon ama sende yeterli tertibat yok eee sülaleninde durumu ortada öyle bişey olursa al benimkini kullan
Güzel kurgu 😂babanın yerinde olsam tokadı sana atardım
Senin gibi ataerkil erkek yapar zihniyetinde birine yakışıyor zaten devam et.
Ataerkille ne alaksi var?
Evsizin yatak senin nişanlınin ne suçu var?
Sen nisanlinin evinde basılsan ve babasi olsam o zaman nişanlına tokadı basardim
Ya genelde söyle oluyor. Erkekler ne de olsa evlenicez deyip kızı kandırıyor ya öyle oluyor. Ama bizde durum farklı ben bu ataerkillikten bıktım. Yani ben nişanlıma dokunmayacaksam ne diye varız
Bende öyle bir düşünce yok.
Adil olmak lazım
Burada suçlu sensin
Nisanlinin tokat yemesi haksizlik
Babam bunu nerden bile bilir? Ayrıca nişanlımds gelmeseydi. Şimdi senin kızın erkek ona ısrar etti diye erkeğin evine gitse suçlu erkek mi olur.
Bu söylediğin cidden yaşandı mı yani öp dedim öptü devam et dedim etti ne yani sanki sırf adam bassın diye yapmışın gibi ya da kurgu olarak yazdın aşırı saçma geldi olay örgüsü
Deli cesareti sendekide yuh ya ben evde yalnız olduğum halde eve almıyorum
Onane ya
oha yani ahlaksız terbiyesiz evlenmeden olmaz
Hayır olur
yo olmaz
Bana göre olur hangi devirde yaşıyoruz ne evlenmesi evlendik diyelim denemeden ya ten uyumux olmazsa ben onu o beni beğenmesse
sus biç
Düzgün konuş. Davalık eder üç kuruş paranııda ben alırım.
tamam özür
Vay be iyi senaryo
Trolune sıçayım
Bişey olmaz
bozma
Adam haklı
Bilmem
vaaay