Düşmez kalkmaz bir Allah!
Geçmiş geçmiş ise harbiden sıkıntı olmamalıdır!
Bir de nedenler var neden yapmış niye yapmış..
Bunları göz önünde bulundurarak şey etmeli..
Ameller niyetlere göredir...

Geçmişini Önemsemeyen değer vermeyen Geleceğine de önem vermez. Bu yüzden Geçmiş önemlidir. Çünkü her gelecek bir gün geçmiş olacak. geçmişte Sevgilisi olmuş olsun istemem. o duyguları ilk benimle yaşamasını ve son benimle yaşamasını isterim. ama olmuşsa da kabul ederim. ama Zina nın affı yoktur benim için. ha taciz veya tecavüz her insanın başına gelebilir yine kabul ederim. Ve Ön önemlisi Sevdiği için her şeyi yapmalı. Sevdiği insandan sıkılmamalı bıkmamalı. ve Sonsuz bir güven olmalı kafasına göre yaşamamalı bir kural ve düzen olmalı. ortak nokta yerine Doğru noktayı bulmak önemli. tabi bunlar benim fikirlerim.
İnsanın geleceğini geçmişi belirler bu yüzden önemli. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil ama mühim olan her daim bir tarafını temiz bırakmak. Benim geçmişim temiz bu yüzden eşimin de geçmişinin temiz olmasını isterim. Erkeklere mübah kadınlara mübah değil olayı benlik değil, adam dediğin kendini helaline saklayacak.
Bence de insanı insan yapan yaşadıkları bütünüdür. Geçmiş önemli çünkü geçmiyor. Tabiki insanız hata bizler için her insan hata eder hata işleyenlerin en hayırlıları tövbe edenlerdir Rabbim tövbe edenleri sever!
Temizlik imandandır!
MaşaAllah!
Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum her türlü 😅
Gönlünce olsun 😅
Amin inşaAllah bilmukabele. 🙏
EyvAllah 😊
Evet, önemli. Hayatıma daha önce ilişkisi olmayan birini almak isterim çünkü benim de hayatımda kimse olmadı. Bunu istemek hakkım diye düşünüyorum. Geçmişi karanlık olan ya da çok ilişkisi olan birini istemem. Hayatıma alacağım kişinin ilk ve son olmasını isterim. Sonu göremem ama en azından ilk olmasını isterim.
Benim için de önemli. Evet hakkındır. Bende istemem. İlişkiden uzak durmak iyidir. Haramdan uzak helale yakın olmalı. Bende sonsuzluğum olsun isterim ahiretim olsun! Gönlünce olsun 😅
Evet çok doğru, teşekkürler. Xd
EyvAllah 😅 Ricalaarrrrr 😅
Teşekkürler, teşekkürler xd
Ricalaarrrrr 😅 Riccalar tamam bokunu çıkarma şimdi 🤪🤣😅
Fazlasıyla önemli, kim geçmişi hatalarla dolu biriyle evlenmek ister ki? Başta ne kadar olabilir desek de sonradan güven problemi ortaya çıkar. Benim geçmişim temiz, onunki de temiz olacak. O kadar ulen 🤨
Evet bence de fazlası ile önemli. Ben istemem isteyeni de bilmem bize ne ki😅
Güven sıkıntı yahu geçmişi temiz olana bile güvenmek zor bu devirde 😅
Neler var neler 😅
Bende temizim, temizlik imandandır 😅
O kadar uleyn her türlü 😅
Mod olmuşsun tebrik ederim😅
Teşekkür ederim 🌺
Ay bir de fenomen olabilseydim 🤦
Ricalar 😅
Olursun olursun 😅
Rehber ile şey ettin mi😅
Bir anda fenomenler çoğaldı seninki eksik kalmış 😅
Görüşlere daha çok önem veriyorlarmış, bana öyle söylendi ama ben eski hesabımda sorularımla fenomen olmuştum. Hepsine dikkat ediyorum, sorumlarımda süper seçiliyor. Bakalım olabilecek miyim :D
Hihi görüşler önemli, bence de önemli ama bence olmasa da oluyor. Benim yok hiç bence de benceli sorum çok. Eig oranın tahminimden düşükmüş yükseltmelisin onu! 😅
Yav eski köye yeni adet geldi haberin yok mu😅
Biliyorum zaten eski hesabını ade...😅
Olur olur üç vakte olacaksın merak etme görür görmez beğeniyi yapıştırıyorum zaten 😅Mod beğendi onu da bilirsin sen zupperdin eskiden 😅
Ahaha sağ ol, eksik olma. Başlangıçta pek eig oranını önemsemediğim için görüşlerime dikkat etmedim 🤦
EyvAllah sende 😅fark ettim zaten şok oldum yine şok et benni yükselt gitsin 😅 Gönlünce olsun 😅
Sitedekiler hep kankalarını eig seçtiği sürece zor. Artık sistemde eig seçmiyor. Bakıcaz artık 🤷 Seninde gönlünce olsun 🌺
Şimdi geldim eve😅 Boşver sitedekileri😅 Olacaksın rahat ol ferah tut gönlünü 😅Ben her sorumda seçerim seni 😅 Sistem eigi bıraktı mı hiç haberim yok 😅 Bakalım tabiki elimden gelen ne olursa buralardayım her türlü! 😅 EyvAllah amin inşaAllah
Yaa çok teşekkür ederim. Seçmiş kadar oldun, düşünmen yeter 🌺
Riccalar amaa seçmiş kadar olmak yok seçeceğim fenomen olana kadar her görüşünü o kadar 😅
🌸🌻🌼🌹💐
Sorularıma baktım çoğunda eig yok görüşlerine baktım yok 😅Aradım aradım sana zahmet işaret etsene görüşün çıksın üste atmadığın varsa da gel verem hemencecik 😅Bu arada DoraMora olmuş rehber daha kolay olduğunu düşünüyorum çünkü bir anda herkes fenomen oldu eigi 10 olan bile😅
Cevpladığım sorularını beğeniyim, öyle anlarsın :D Ay seni de uğraştırıyorum ama 🤦
Beğen anlarım 😅Cevap atmadığın varsa da bak sana zahmet yani hıh 😅Canın sağolsun 😅
Olur bakarım 😂
Çok ama çok teşekkür ederim 🥰🌹
Bak bak diyecektim 😅 Bakmışsın Ne demek rica ederim her daim beklerim 😅Başka bir soruda görüşmek üzere hoşça kal iyi bak kendine 😊 Hoşçakal
Sende kendine bak. Görüşürüz :)
EyvAllah 😊
Ayyy teşekkür etmeden duramıyorum 😂 Eig için teşekkür ederim 🌺
Heheh ricalar ricca ederim 😅😜Et et hiç çekinme lütfen 😜😅 Geri dönüş için de ben teşekkür ederim 😅😜
Cevap
32Cevap
Baktım da tüm pembişler önemli demiş
Hatta adli sicil kaydı isteyen bile var
Parası şöhreti varsa buradakilerin % 110 kesimi çıplak bile koşturur, BİM kasiyeri ile tanışıyorlarsa ABD vize hizmetlerindeki memurlar gibi giydiği don rengine kadar sorgularlar.
Sizinle paylaştıktan sonra, yüz kızartıcı suç kaydı olmadıktan sonra, milletin masasına meze olmamış olduktan sonra pek de bir şey aramanın ya da inanmanın manası yok. Buradaki sorulara bile bakıyorsun liseli nasıl ANAL yapacağının soruyor, diğer liseli anlatıyor. Devir bu devirse sen neyin adli sicil kaydını istiyorsun?
Genelev çalışanı konsomatris vs istemem. Fazla çapkın birini istemem. Onun dışında no problem her türlü oldururuz.
Hımm 😅 Diyorsun onları bende istemem onun dışında da her türlü problem olabilir 😅 Herkesin tuttuğu kendine 😅
Hak ediyorsa bırakmam herkesi tutmam 😅 Dikkatli olmalı 😅
Bir boka yarasa keşke hakkı olmak 🤣
Acı gerçekler
https://youtu.be/tOQxkf4pCIo
Of of of bu da gelir bu da geçer boşver üzülme
https://youtu.be/bv5nppjD2Y0 😅
https://youtu.be/MeFihqE8V6I
Amaaan koy gitsin 🤣🤣😂
Koydum gitti lolo lolo😅
https://youtu.be/pW8xGtlG6DE
https://youtu.be/pBQykeSgXJI
Kar gördüm kaydımmm🤣🤣😂
Bende bende bende kaydım çok gözel hemde poşetle lap lup cap cup 😅 Mont ile bile kayardım kardan ev yapardım of of ne günlerdi İstanbul o kadar kirlendi ki beyaza bürünemiyor yıllardır hasret kaldık kar'a
Hemde nasıl çatır çutur yerdim 😅Karda yüksekten takla atmak uçmak güzel oluyor 😅
Mersin güneydoğu Anadolu'nun en güzel bölgesidir çiçeğidir
https://youtu.be/FtYLGbe6ohk
Kemal Kılıçdaroğlu Mersin mersin 😅🤣Manisa Kırkağaç komando tugayı 🤣
Hehehe Allah'ım ya 😂😂
Dili şüşmüştür
https://m.youtube.com/watch?v=bCFGcEH3Q3w
Kemal Kılıçdaroğlu yürüyen merdivende - YouTube
https://youtu.be/UaX-sjjLclU
He gardaş heeee
https://m.youtube.com/watch?v=-UGcOJ7Kr78
🎥 Hababam Sınıfı - Dolana Ay Dolana (Koleksiyoncu) - YouTube
😅He ya
Sektör et 😅Bokunu çıkarmamak lazım 😅 Başka bir soruda görüşmek üzere hoşça kal iyi bak kendine 😅
EyvAllah Ali 😅 Teşekkür ederim senin güzelliğin benim kalbim ponçik filan değil 😜😅Her kuşun eti yenmez tamaam mı😜😅
Kim bilir belki de olabilir 😅Olsun anasını satiym 😅
https://m.youtube.com/watch?v=-rsJUl0vyYI
🎥 Yıldız TİLBE - Ey Aşk Beni Yağmala - YouTube
Allah Allah'ta kullar günahkar 😅
Ne başı neyin başı ne başlaması 🤣
Tabiki insan Allah'ın yarattığı en üstün varlıktır hiç kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur lakin ki öyle değildir üstünlük tavadadır😅Çene düşmesi güzeldir eyvAllah sende Allah'a emanet olasın Ali 😅Daha yazmam gerekenler var ayıp oldu 😅
Fiziki olarak zina işlememesi ve kötü alışkanlıkları olmaması lazım geçmişte sevgilisi olabilir düzeyli ilişki yaşamış olabilir onun dışında insan hayatta herşeyi yapabilir yapmaz diye bir kaide yok biz yapmayız ama başkası yapar bu sözüm herkes için değil ve karşındakini yıllarca çok iyi zannedersin ama tam bir yalancıdır bu yüzden iki tarafta bişey saklamamalı geçmişi takmamalıda aynı zamanda çünkü şu an ve sonrası daha önemli en önemliside karakteri
3 şey hariç evlenmişse insan. Geçmişi ne kadar kötü olursa olsun hertürlü kabul eder sevmişse insan. Sevgi bambaşka bişeydir. umarım herkes tadmıştır. Ama yaşı geldiği için evlendiyse hormonları tavansa ve fikirsizse ozaman evlenen adam (kadın) a geçmiş olsun. Sevdiyse bikadın (adam) ı sadece geçmişinde yanında olamadığı için üzülür.
Tamamen önemsemiyorum diyen varsa inandırıcı değil hiç fakat bundan sonraki davranışlarımı önceden olan şeylere göre şekillendirmem. Zaten anlaşamayacağımız kadar zıt bir durum yaşadıysa geçmişinde birlikte olmam 😂 Konuya göre değişir 🤷🏻♀️
Herkesin tuttuğu kendine! Benim için önemli. İnsanı insan yapan yaşadıkları bütünüdür. Konular önemli tabiki de o kadar yazmışsın insan bir örnek verir mesela😅
Valla o kadar yazdım evet örnek vermek zor geldi 😂 evlilik vs yaşadıysa veya ciddi bir durum olduysa önemsemem ama adam öldürdüyse tabi (ki bu çok afaki bir örnek 😂) o zaman başka 😁
Canın sağ olsun 😅
Of of of bu nasıl bir düşünce aman aman 😅Allah korusun aynen öyle valla 😅Ben önemserim evliliği ciddi ilişkiyi günümüzde herkes ciddi ilişki yaşıyor ama ne ana ne baba tanışmamış lafta sözde herkes ciddi de özde değil ayrıca birçok kişi gerek dini gerek resmi birliktelik yaşıyor çok saçma sırf ilişki olsun diye hak ettiği için adam öldürdüyse benim için sorun yok aslan karıcığım derim😅
Yani bu da farklı bir bakış açısı 😂 Ya böyle konuşuyorum tabi ama öyle bir durum yaşarsam o ruh haliyle ne düşünürüm emin değilim tam 😂
Farklı bakış açısı iyidir 😅Tabi bazen dediğimiz ile yaptığımız farklı olabilir insanlık hali 😅 Hayırlısı 😅Emin olmak şart değil koptuğu yerde bırak gitsin 😅 Gönlünce olsun 😅
Kötü bir geçmişi varsa tabiki istemem. Ben hareketlerime onun için dikkat ediyorsam o da dikkat edecek yoksa sonunda üzülen taraf ben olurum ve bunu istemiyorum
Bende bende istemem 😅 Bende aynı şekilde dikkat bekler'im. Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum üzülürsün amman amman dikkat et ince ele sık doku 😊Her şey olabilir insan evladı çiğ süt emmiş nankör iziin verme seni üzmelerine 😊
Bende istemiyorum 😅
Vermem üzme lan beni derim 😅dikkat et seni de üzmesinler 😅
Afferim vermezsen verme bize milletimiz yeter 😅🤣 Ederim ederim ediyorum ki üzülecek bir yanım kalmadı fazlası ile üzüldüm zati canları cehenneme anasını satiym 😅
https://m.youtube.com/watch?v=wTCxoYRr7SA
🎥 Vermicem Vermicem Recep Tayyip Erdoğan Versiyon - YouTube
Üzülme sen sana yakışmıyor gül 😂 gülmezseen kızlar ıyy bu ne ciddi biri der uzak dururlar evde kalırsın 😂
EyvAllah teşekkürler 😅
Hep birlikte gülelim😅
Üzülmek hiç kimseye yakışmaz 😅
Herkes mutlu olsun😅
Hehehe kızlar umrumda değil ki😅
Aksine uzak dursunlar istiyorum 😅
Otelde kalacak değilim herhalde dimiii😜😅
Ne demek rica ederim efenim 😅
Gülelim ya bencede gülünce çok güzeliz 😂
2 gün sonra evde kaldım diyince görürüm kızlar umrumda değil demeni 😅
Komik miydi şimdi 🤦🏻♀️😅
EyvAllah hanfendi 😅
Evet evet çok gözeliz çok çok çokça 😅
Evde kalma diye bir şey yoktur erkek ve kadın için kişi istemediği sürece evde kalmaz kalamaz😅
Sevdiğim umrumda olur 😅
Bilmem sence komik mi 🤣
Yapan benim ben dersem olmaz 🤪😅
Tamam evde kalma teorisini de çürüttün sağol 😂
Komik tabi 😂
Çürütürüm çok pis ederim 😅
Aaaa harbi mi ya ne gözel 😅
Gülümse o zaman 😊
https://m.youtube.com/watch?v=qgfLk8Uksxo
🎥 Sezen Aksu - Gülümse (Official Video) - YouTube
Elbette önemli ama benden önce olduğu için sadece bilsem kafii gerisi önemli değil benden sonra olursa birileri o zaman işin rengi siyahlaşır...
Geçmiş aslında önemli olmamalı ama yine de bazen telafi edilmeyecek hatalar yapabiliyor insan.. O yüzden insan her anlamda geçmişinden ibarettir ve ondan bağımsız yaşayamaz..
Allah Allah yok ya neden önemsiz oluyor Muş? Sevilenin yaptığı her hata ihanettir sevene! İnsan gelecekteki eşine ihanet etmemeli 😅 İnsanı insan yapan yaşadıkları bütünüdür 😅 Gönlünce olsun 😅
Kararsızlık sıkıntı net olmalı öyle böyle olmaz dansöz gibi 😅Evet evet çok önemli her türlü 😅Benim sevgim silmez herkesin sevgisi kendine özgüdür 😅Silmemelidir çünkü hak etmiyor insanlar neler var neler hocam ağzın açık kalır oha filan olursun yani😅Söz konusu kişilik ve karakter ise büyük konuşmak değildir ki küçük konuşmamalı herkesin tuttuğu kendine 😅 Riccalar amin inşaAllah 😅
Her şeyin fazlası zarar hocam bıktım insanlardan iyi olunca sömürüyorlar kullanmaya çalışıyorlar hiç gerek yok
Ben şimdi çok pis severim her türlü severim dersem geçmişi kirli olan herkes gelir kapımı çalar anladın mı🤣
Hehehe daha neler neler var da her şeyi belli edersek olmaz olmaz yani 😅
Bu ne lan 😅🤪
Hımm bak bak anladım tamam tamaam 😅
Sende bendensin o zaman da daha 40 fırın ekmek yemen lazım 😅
Of of of hemde nasıl fenayım başa belayım tuttuğumu koparırım🤪🤪🤣Sendde fena ol fena olmak gözel 🤣🤪
Hanım hanım 😅Bende zaten efendi takılıyorum ancak yerine göre deli dolu çocuksu çılgın her bok var yani 😅Atara atar gidere gider 😅Her şey yerinde güzel tek düze sıkıcı ya😅
Güzel yapıyorum dimi 😅😅😜
Yaparım ben 😜😅
Bende kendimi sevmiyorum 😅
Ne tesadüf 🤣
Kendim eleştiririm ama insanlara müsade etmem canları cehenneme 🤣
Tabi tabi 😅her türlü 😅
https://m.youtube.com/watch?v=AcDn9hAKMso
🎥 Sinan Akçıl - Tabi Tabi - YouTube
Sende sende😅
Görüşmek üzere hoşça kal iyi bak kendine 😅
EyvAllah 😅 Oluyyyyyyyşş 😅
Bence geçmişler arasında denklik önemli. Örneğin ben bir kişiyle sevgili olduysam o 15 kişiyle sevgili olduysa kabul etmem gibi. Ben denklik arıyorum açıkçası.
Gönüller kalpler denk olsun. Ha bir ha on fark etmiyor. Hiç sevgili olmamış ama kirlenmiş çok kişi var. Mesele haramdan uzak helale yakın olması heves ve zevk peşinde olmaması benim için 😅
Gönlünce olsun 😅
Hihi kalbi temiz olsun gönlü temizdir zaten. İnsan kalben ruhen ve bedenen temiz olmalı. Evlilik her ne kadar normal ise boşanmakta o kadar normaldir hayırlısı!
Olur olur bence her türlü zaten canları cehenneme derken benden uzak ırak ne halt ederse artıkın 😅
Çok güzel düşünüyorsun 😅 Kesinlikle katılıyorum 😅 Öylesinden ne hayır gelir ki insan yedisinde ne ise yetmişinde de o olur 😅
Amin inşaAllah her türlü 😅
Kesinlikle her bakımdan temiz olmalı insan. Kadin erkek farketmez.😊Kimse boşanmak için evlenmez. Evlilik yürümüyorsa boşanmak normaldir.😉 Uzaklık sadece mesafeyle olmaz bazen en yakın olduğun insan bile düşüncelerinden dolayı sana uzak gelebilir. İnsanlarin kalbi, ruhu, düşünceleri birbiriyle uyuşursa ne ala.😊 Allah herkesin gönlüne göre versin 🤗
Zaten cinsiyet gözetmez temizlik😅 Erkeği kadını yok 😅Ya insanlar neden sevdiğini niye evlendiğini bilmiyor ki evlenmek için evlenen çok sonra hüsran oluyor 😢 Görüyorum çok kişiyi boşanamıyor yok yapamam kendime bakamam yok bir şans daha vereyim olmuyorsa olmuyor işte 😅Bokunu çıkarmamak lazım 😜😅 Bence de hep derim zaten uzağı yakın yakını uzak eden kişilerdir. Uzak da olsa yanında yanıbaşında gibi olabilir ve tam tersi de olabilir 😅 Uyumak uymak zor değil diye düşünüyorum karşılıklı fedakarlık şarttır şart 😅Hiç kimse şak diye şuk diye uyum sağlayacak değil 😅 Zaman lazım hoşgörü anlayış saygı lazım 😅amin amin inşaAllah her türlü 😅
Evlilik iki kişinin arasında yapılan bir birliktelik fakat araya aileler vs kötü anlamda dahil olunca sırf bu sebepten dahi boşanmalar olabiliyor😊 en güzeli kendi çekirdek ailende yaşananları yansitmayacaksin ☺️ olmuyorsa da zorlamanın bir anlamı yok tabi ki olmuyorsa olmuyordur uzatsan ne fayda böyle uzatmalarda insanda ne sevgi kalır ne saygı 😛 bunlar kalmayınca da beraberliğin anlamı olmaz 😔 birlikte beraberlikte edep şart karşıdaki edepsizse sen öyle değilsen hamurunu bozmamak adına da devam etmek istemeyebiliyorsun 😔 Fedakarlık, sevgi, saygı, hoşgörü ve sadakat evlilikte olmazsa olmazlardan 😊 Gözden uzak olan gönülden de ırak olur derler ama ben buna katılmıyorum gonle giren uzakta olsa ne olur diyor ve görüşümü burada sonlandiriyorum🤗🤗
Tabiki üçüncüye bok düşer 😅İlişkiyi, evliliği, aşkı ve sevgiyi iyi ya da kötü yapan sadece ilişkiyi yaşayan kişilerdir. Kimileri yeryüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır. Üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir. Üçüncü şahısları uzak tutmalı aile dahi olsa😅Ben dahil etmem edilmesine de müsaade etmem o kadar 😅 Haklısın öyle olmalı ancak sıkıntı stres oluyorsa sebep olandan aile de olsa uzak durmalı 😅 Herkes haddini bilmeli 😅Kalmaz kalamaz kalakalırız 😅
https://m.youtube.com/watch?v=Vw3HTfE-Gq4
🎥 Serkan Kaya - Kalakaldım ( Official Video ) - YouTube
Bence de yok 😅Aman aman canı cehenneme yahu😅 İstemem edepsizi😅 Birinden biri eksik olsa olmaz tabi sevmek çok şey demek binlerde şeyi içinde barındırır 😅Bende katılmıyorum boş bir söz 😅 Mesafeler engel değildir aşka ve sevgiye kişiler engel olur 😅 Engellerin de canı cehenneme 😅 Keyfiniz bilir hanfendi 😅 Canınız sağolsun 😅 Hoşçakal😅
Kesinlikle üçüncü şahısları uzak tutmak çok önemli evlilikte hatta ilişkilerde dahi :-) Kimseye göre yaşamıyoruz di mi yani :-) Herkes kendi hayatından sorumlu, tabi çevreye karşı da birtakım yükümlülüklerimiz var :-) Herkes haddini hududunu bilmeli doğru söylüyorsun ;-) Tanıma sürecinde karşıdaki kişiyi iyice bir kızdırmak lazım bakalım her durumda edebini koruyor mu diye bakmak lazım ;-) Mesafeler engel değil tabi ki aşka, gönlün uzak olmasın yeter ki :-)
Ben hiç sevmem uzak tutarım😅Hiç kimsenin laf söz hakkı yoktur 😅Ama olumlu şeylere açığım olumlu olan şeyleri diyebilirler 😜Aynen öyle hayat bizim yahu😅Kime ne bizden 😅Valla çevrenin canı cehenneme benim için deli dolu çocuksu çılgın yerine göre her türlü 😅 Rabb'im ne der diye düşünürüm o kadar 😅 Herkesin tuttuğu kendine 😅😜Hımm bak bak 😅bende çeşitli zarflar atarım denerim 😜😅 Psikolojik oyunlar yaparım 😅Ayak üstü sarhoş ederim 😅😜Edep edep 🤔Hımm 😅Ben mesela her ne olursa olsun el kaldırmam ihanet dahi etse 😅 Küfür de etmem 😅Ama aşkımın canı isterse vururum yani küfür de ederim yeter ki istesin her şey aşkım için 😅 İnsanlık hali sinir olabiliriz de ben sinir olamıyorum olamam aşkıma karşı 😜En fazla tabak çanak kirar oyun oynarız çok severim oynamayı 😅Mesafelerin de canı cehenneme 😅
https://m.youtube.com/watch?v=jwgEX4gVnac
🎥 Mustafa Ceceli - İlle De Aşk - YouTube
Elbette hiç önemsiz diyemem. Ama bazı konularda en azından bilmem gerekiyorsa anlatmalı.
Aynı benim yaptığım hatalar kadar hata yapmış olması gerekiyor ya da hiç yapmamış olmalı. Ve bu konuda çok dertliyim nasıl konuşacam karşımdakiyke bilmiyorum
Hımm, kısasa kısas 😅
Olabilir 😅
İnsanız hata bizler için. Her insan hata eder hata işleyenlerin en hayırlıları tövbe edenlerdir Rabbim tövbe edenleri sever de ben sevmem 😅
Bende dertliyim kederliyim of of
https://m.youtube.com/watch?v=uGHAeZmwf1Q
🎥 Volkan Konak - Dertliyim Kederliyim - YouTube
Seninle ayrı görüşecem ben o yüzden yorumlarda yorulmayalım sjsjs
Soruda konuşmayı severim 😅Ayrı görüşmeyi pek sevmem 😅 Yorulalım geçen de şey demiştin dünden razısın falan filan 😅Sana da yaranılmıyor 😅bilsem kısa keserdim hih😅
He ya hatırlamadım ilk sonra baktım soruna ne yazmışım 😂 ben böyle değişkenim sürekli ruh halim değişiyor bende anlamıyorum ama ne bilim işte öyle 😱
Hımm anladım anladım burcun ne senin 😅 Değişkenlik iyidir ama bokunu çıkarmamak lazım 😜😅
Boku mu çıktı ya sende üüff😣
Yok yahu misal ettim yani bok nereden çıktı şimdi 😅
Iyy ya hakketen düşündüm de miğdem ağlıyor şu an
Geçmiş olsun razogen 20 mg diqetel gaviscoon iyi gelir 😊 Üşütme 😅 Görüşmek üzere hoşça kal 😅
Kendine cicimsi bakk 😂
EyvAllah 😅
Geçmiş geçmişte kalmıştır büyük vukuatları olmaması daha mutlu eder varsada geçmiştir işte beni ilgilendirmez sormam merak etmem
Allah Allah yok ya kim demiş geçmişte kalmış diye kalıyorsa her an gün yüzüne çıkabilir.
Hımm ilginç benim için önemli beni ilgilendirir yaptığı her şey..
Dingonun ahırı değil benim hayatım 😅
Herkes giremez 😅
Geçmişinde ki insanlarla tamamen duygusal bağını kesmişse gün yüzüne çıkacak bir şey olmaz.
Kimsenin hayatı dingonun ahırı değil geçmişte birşeyler yaşamış olması bu anlama gelmez. Herkesin kendi görüşü fakat insan geçmişi ile yargılanmaz temiz bir sayfa açmasını başardıysa.
Hayır, çıkar, kişilik ve karakter meselesi. Psikoloji çok önemli. Çok kişinin yalanını çıkardım. Dingonun ahırı gibi olanlar var giren çıkan belli değil! Gelir gelir çevremde var, hayatına semt girmiş üstünden geçmeyen kalmamış ki çok var böyle olanlar tanıyorum.
Ben yargılamam yargı benim hakkım haddim değil!
İstemem uzak dururum 😅
Enayi yok 😅
Temiz sayfalar kirlenebilir bir kere kirlenmiş ise kirlenmemesi için hiçbir sebep yok
Doğru insanı seçmek gerekiyor işte sadakatli her an geçmişinden bugününe birini getirmeyecek kişilikle alakalı bu da senin bunu iyi kıritik etmen insanları tanıman gerekiyor. Ona kalırsa geçmişim temiz deyip sonradan birileri de çıkabilir. Sen uzak dur bakalım kimse kimsenin hayatına zorla girmiyor zaten😄
O insanlar da senin gibi düşünenlerle ilişki yaşamaz😊
Doğru insan çok önemli sana doğru olan bana yanlış olabilir herkesin doğrusu kendine😅
Sadakat sözde kaldı sadece hemen hemen 😅
Ben çözerim insanları hocam sıkıntı yok😅
Millet çözmek için bana geliyor anasını satiym 😅
Zarf atarım denerim aynı soruları tekrar tekrar sorarım uygularım sorduklarımı anlattıklarından çok anlatamadıklarına bakarım psikolojik oyunlar yaparım ters düz ederim 😅
Biliyorum çıkıyor da 😅her an her şey olabilir civciv çıkabilir kuş çıkabilir ördek de olabilir 😅
Uzak duruyorum zaten sanaa neğ😅
Zorla girmeye çalışanları da gördüm duygu sömürüsü yapıp girmeye çalışanları da neler gördüm neler 😅
Ben ilişkiye karşıyım yaşasa ne yaşamasa he hayırdır 😅
Hem yaşamak isteyen çok oldu tamam mı 😅16 ten tut 36 ya yaaaa 😅
O yüzden az karakteri oturmuş mantıklı düşünebilen insanlar hayatlarına dan diye kimseyi almıyor zaten ben eğer hayatıma almışsam sadakatine inanmışımdır sonradan bir şey çıkamaz.
Hayatına sen istemediğin halde girmek isteyenler de kendi problemleri ben normal insanlardan bahsediyorum zaten her önüne gelene okey olanlardan değil.
Herkes oturmuş zaten kimin eli kimin cebinde belli değil 😅
ah ah içimdeki insan sevgisi yok mu😜
Bende alamam çok zor 😅
Hepsi normal yahu insan onlar da bir ananın babanın çocuğu dışlama onları 😅
Okey güzeldir dörtlü dörtlü on numara 😅 Kaybeden hesabı öder 😂
Hadi hadi yordun beni iki dk da uyuycam valla uğraşamıycam😄
Demekki sen ödeyeceksin kazanman imkansız😅
Tamam tamam yat zıbar barii😅
Canın sağ olsun hıh 😅
Öderim ben her türlü bizde hatuna hesap ödetilmez 😅
Görüşmek üzere hoşça kal 😅
İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştırılan insanlardır ve çok pis oynarım 😅
Yattım zıbardım sni mi beklicektimdi yok😄
Bizde Almany usulü valla ama iddia ayrı bize pis oynarız 😅
Hocam bir yoğunluk bastırdı ki sorma ne haldeyim 😅
İyi yapmışsın aldın mı uykunu 😅
Afferim afferim 😅
Yok ya burası Türkiye ne alman usulü 😅 Hayırdır yani 😅
Yakışır ne güzel oynayalım o zaman 😅
https://m.youtube.com/watch?v=B4pUSr1uZkE
🎥 Koray AVCI - Sorma (Akustik) - YouTube
Hahaha kaybedince ağlama😄
https://youtu.be/oymVoEEOUMU
Delikanlı adam ağlamaz 😅
https://m.youtube.com/watch?v=UUd1yxRkD7k
🎥 Nilüfer & Şebnem Ferah - Erkekler Ağlamaz - YouTube
Ağlamam ben 😅
Şarkıda süpermiş of of 😅
İndir maskeni bak yaşların yakışıyor yüzüne.. 😊
https://youtu.be/HHzOTPK4Nnc
Of of of 😅Zaten ağlarım yahu ama sadece tek kaldığım da yalnızken ağlarım hiç kimseler görmesin isterim ağladığımi of ulan of
https://m.youtube.com/watch?v=nQXHwuQdArM
🎥 Sezen Aksu - Sen Ağlama (Official Audio) - YouTube
Bu maskenin altında neler var neler bir bilsen 😅
Her buk var yani 😅
Bilirim bilirim neler olduğunu😊
https://youtu.be/WyGnyJZN3bI
Vay vay vay yakışır ağlama tabi akmasın gözünden tek bir damla çünkü değmez ulan değmez anladın mı 😅Adamı hasta etme anasını satiym😅
https://m.youtube.com/watch?v=CKPRilmjenM
🎥 Sinan Ozen Atesle oynama - YouTube
Bende bunu dinliyordum 😅
Sevgiden çok ayrı şeyler anladığımız çok doğru😄
Ben ağlamam ağlatırım şeyapma sen çok 😅
Hocam her şeyi her şeyimi belli eder isem kullanmak sömürmek isteyenler olabilir 😅Farzedelim ki öyle olsun 😅Allah Allah bak ya işte bundan önce tedbir sonra tevekkül hayırlısı 😅 Yaparım ben çok şeaparım😅her türlü yaparım 😅Musluk şifon elektrik PC dolap montaj şantaj sana ne lazım 🤣
Aman yok şantaj montaj istemem😄
Her buk var ne lazım ise hallederiz 😅
Ahaha lazım olursa dönerim 😄
Heheh olur olur tamam o zaman görüşmek üzere hoşça kal 😅
Sen deee😊
EyvAllah 😅Bende bende 😅
Benim için önemli merak eder ve sorgularım temiz olmasına dikkat ederim.
Benim içinde önemli kardeşim sorar merak eder ve temiz olmasına dikkat ederim. Hata biz insanlar için her insan hata eder. Hata eden kirli mi olur hi😅
Emin misin yahu kardeşim 😅Sonuna baktın mı son cümleye 😅
EyvAllah canım benim 😅 tabii tabii kardeşim benim haklısın bilinçli yapanlar var bile bile isteye isteye seve seve her türlü olmaz ki bokunu çıkarmayalım yani 😜😅 pişman olmadıysa hata değildir uzak durmak lazım canları cehenneme 😅😜
Evet evet her türlü kardeşim 😅 Gönlünce olsun 😅 Hoşçakal 😅Şimdi geliyorum soruna 😅
Geldim geldim bir dakika içinde 😅Ev kalabalıkti çoluk çocuk bırakmadılar 😜😅
EyvAllah sağolasın canım benim 😅😜
Belirli bir sınırlarına kadar önemli ama onun disinda pekde değil geçmiş gecmiste kalmış sonucya
Nedir o sınırlar mesela 😅
Sınırlar önemli tabiki 😅
Ben çok şey ederim 😅
Geçmiş kalmıyor geçmişte kalır ise her an çıkabilir gün yüzüne 😅
bir sınır işte
Evet geçmişte kalmıyor âmâ bir şey yasanmadikcada bir sıkıntı yok şahsen 😂
Söyle işte 😅
Benim için sıkıntı sıkıntı olana da sıkıntı olurum 😅
Bokunu çıkarma da at bir şeyler 🤪😅
Ilişki iste gerisi noöö problemmmmmmmmmmm
O sen bu ben ahaha😂😂
Hımm anladım 😅
İlişkinin boyutları var amma 😅
Nasıl ilişki diyorsun nasıl yani😅
Her türlüsü mü yoksa türsüz mü😅
Ben ilişkiye top yekün karşıyım 😅
Gerek yok ilişkiye sevgili olmadan da evlilik olabilir 😅
Yo ye camon her türlü 😅
https://m.youtube.com/watch?v=FQwVGnakbbU
🎥 Erol Büyükburç ile Shubuo Reklamı (eskireklamlar... - YouTube
Kısacası CINSEL ILISKI yaşamadığı surece sorun yok okeyyyyy
Bnce sevgili olmadan evlilik olmamalı sonuçta bir tanıma sürece olmalı ama o senin bilecegin is keyfin bilir hha😂
He öyle desene ulan😅
Sevişmek ilişki sayılmaz dimiiğ🤪😅
Benim için sorun var 🤪😅
Allah Allah arkadaşça sohbet muhabbet tanıma tanışma olmaz mı ne farkı var 😅Ne olcak yani😅Tabi keyfim bilir nihahhahhahh🤪😅
Dedim iste 😂
Sayılmaz olmuş bir hata der geçerim ya da gecermiyim bilemedim şimdi 😂 o konularda cimriyimdir sevdiğimi basksiyak hayal edemem ahahha😂😂
Ya olursa ne biliyim ya sevgili lik aşması şart hıı😂
Puahahhaha😂
Afferim afferim 😅
Hımm diyorsun😅
Bende emin değilim ancak istemiyorum istemem 😅
Bende cimriyim 😅
Bende edemem ulan 😅
Sıfatların canı cehenneme Burcu Burcu 😅
Ha sohbet muhabbet tanıma tanışma ha sevgili aynı şey 😅ancak daha mesafeli daha iyi 😅bokunu çıkarmadan ya 😅
Benim için şart deyil ve istemiyorum 😅
Zaaaaahahhahahaha 😅🤣
Aman isteme sen 😂
Değil bence😅
Gonluncukce olsun ozmnx😅
İstemiyorum ya 😅
Öyle bence 😅
Seninde gönlünce olsun 😅 Hoşçakal
Ay anladık beee aaaaaaaa😅
Dıtsss degil😅
Emin emin balay🙋
Çok anlayışlısınız Matmazel 🤣🤪
O kadar uleyn 😅
Tövbe tövbe yahu 😅
Baysss çüssşşss😅
Üleyimdir😂
🙋🙋🙋🙋🙋
Hihi 😅Delüü😅
Evet önemli geçmişinde her haltı yiyen insanla beraber olmam asla
Bende bende her türlü 😅
Olmaz böyle şey 😅
https://m.youtube.com/watch?v=IdJy3uWp3z4
🎥 Hepsi - Olmaz Böyle Sey - YouTube
evet olmaz :D
zaten öyle geçmişi kabarık biriyle evlensem içim rahat olmaz benim :)
şarkı da güzelmiş :D
Hihi 😅
Benim de içim rahat etmez 😅
Teşekkürler senin güzelliğin 😅
Gönlünce olsun 😅
rica ederim senin de :D :)
EyvAllah 😅Uzatttin ama uzatılacak bir şey yok sanki 😅Koptu gitti 😅
yani bu sorun ile alakalı üzerinde konuşulacak şey illaki vardır ama ben biraz uykuluyum şu anda :D
Kim bilir belki de 😅Madem öyle uyu o zaman uyu dinlen uykunu al çok da şey etmee sonra devam ederiz ben buradayım 😅İyi geceler
Uykum var ama hala uyumadım 😄
Uyu uyu lütfen dinlen yorgun düşersin yahu 😅
https://m.youtube.com/watch?v=zSadTJ5LL-8
🎥 Uyan Güzel - Keloğlan - Rüştü Asyalı - YouTube
günaydın uyumuşum zaten :D
Tünaydın tünaydın 😅İyi yapmışsın afferim 😅Mutlu günler dilerim 😅
Teşekkür ederim sana da 😄
Bende bende 😅 Ricalaarrrrr 😅
Ehehe😅😅😄
Nihahaha 😅🤪
😂😂
🤪😜🤪
Gereği kadar önemli yani sonradan duyduğumda bana şok etkisi yaratacak şeyleri en başta bilmeyi isterim geri fasa füso.
Mesela ne kadar gerekiyor ne kadarı 😅Faso füso 😅
Mesela en küçük örneği veriyim eski sevgilisi ya da erkek bir arkadaşıyla kavga ediyor ve farzı misal çocuk buna vuruyor ben böyle birşeyi sonradan duvarsam...
Yazarken bile gözüm kararıyor gerisini o çocuk hayal etsin.😉
Vay anasını satiym! 😅
Heheeh o bende de var 😅
Vardı eskiden daha doğrusu 😅
Artık o kadar düşünceli değilim 😅
Sömürüp bırakırlar o kadar da iyi düşünceli olma zarar 😅
Dostum benim yapım bu düşünce ile alakası yok.
Mazlumun hakkını zalime yar etmem.
Yapı değişebilir değiştirdim 😅Ben de hak edenin hakkını veririm 😅 Hayırlısı gönlünce olsun 😅
Eyvallah 🙏
Önemli olmaz ama benimle birlikteyken geçmişteki yaptıkları benim karşıma bir şekilde çıkarsa o zaman vay halimize diyelim 😂😂bu saatten sonra önemli olur yani..
Heheehee 🤪
O zaman yaşadığı semtten uzağa gitmek lazım 😅Çıkmaz belki bir ihtimal 😅Benim içinde sıkıntı her şey olabilir kaldıramam dellenir delik deşik ederim 🤪😅
Uzağa gidicez o zaman😅
"Delik deşik ederim" işte aradığım yorum 🤦♀️😂😂🥳
Bende gitmeyi düşünüyorum da yine de geçmişi sevilmemiş olsun 😅🤪Kibar halim o çok pis ederim çok şey ederim de olmaz şimdi burda 😅🤪
Hıı anladım 😂🤭tamam tamam..
Çok anlayışlısınız Matmazel 🤣😅 Afferim
Aah teşekkür ederim beyfendi, sizlerde öyle 😂🙄
Heheh riccalar 😅 EyvAllah senin güzelliğin 😅 Vedalaşalım mı 😅
Tamam vedalaşalım bakalım.😅
Allaha emanet, hoşçakal.. Hayırlı Geceler🌸💃
Hehehe oluyyyyyyyşş 😅
Sende Allah'a emanet hoşça ve sağlıcakla kal 😅 Hayırlı geceler 🌼😅
Bana doğruları anlatırsa geçmişi önemli değil benim için.
Hımm diyorsun 😅
Benim için yapılan her şey önemli😅
Neden önemli değil peki😅
Çünkü benimleyken benden sonrasi önemli😊
Hımm 😅 hayırlısı 😜Hata bizler için 😅 Haklısın 😅 Gönlünce olsun 😅
Amin hayırlısı🙏
Önemli diyordum ama şu an içinde bulunuduğum duruma bakılırsa önemli değilmiş herkes hata yapar önemli olan ders cıkarmak ve tekrarlamamak 😊✔️
Tabiki hata bizler için insanız dört dörtlük olamayız. Ders çıkarmak ve tekrar etmemek çok önemli ki güven de var ise neden olmasın yahu😅Bal gibi olur 😅Yalnız mi kalalım 😅Hem geçmişte hatasız olan gelecekte hatasız kalacak diye bir şey yok ama şimdi hatalar da önemli ne nedirr neden yapmıştır dimi😅
Yapmıştır yapmıştır her şey olabilir insan evladı 😅Neler yapmaz ki😅Dikkat ediyorum işte ince eleyip sık dokumaya çalışıyorum 😅Önce tedbir sonra tevekkül 😅 Elimden geleni yapıyorum ve yapacağım her türlü 😅Misal erkek ve kız alkol içmeye giderse her şey olabilir gitmemeli tabi hiç içmemeli😅
Teşekkürler katıldığın için 😅Devir fena ahir zaman aman aman 😅 Elimizden geleni yapalım olduğu kadar artıkın 😅 Ben uzaklaştım herkesten ailem ve Rabb'im 😊 Gönlünce olsun 😅
Kesinlikle 😅
Amin inşaAllah cümlemizi uzak tutsun Rabb'im 😊 Riccalar 😅Amin inşaAllah hayırlısı bakalım 😅
https://m.youtube.com/watch?v=oF0NhmAFpDI
🎥 Emre Aydın - Hoşçakal - YouTube
Başka bir soruda görüşmek üzere 😅
Hoşça ve sağlıcakla kal 😅
EyvAllah 😅 GörüşürüzZzzzZzz
Etmem, işe alırken bile cv ne bakılıyor. Bir atasözümüz var köpek bile alsan soyuna bakacaksın diye hele bu devirde... mümkünse adli sicil kaydı nüfus kayıt örneği falan istemeli...
Daldan dala atlamış, doğru düzgün ilişki yürütememiş, aldatmış, aldatıldığı halde devam etmiş bir karakteri "geçmiş önemli değil yeaa" diye kabul eden gerizekalilar varsa buyursun alsınlar ben tokum.
O kadar da degil yani her ne olursa olsun da ne demek ben bisey yapmadan onu bekliyosam oda oyle gelicek bana konusmuslugu olabilir ama akilli uslu dursun
Hehehe afferin ne gözel haklısın uslu akıllı durmalı 😅İki tarafta 😅Bende diyemem o kadar 😅var mı umudun😅
var gibi gibi 😂😂 sorun güzel ama çok seviyosa kimileri herşeyi kabul edebiliyor
Ne güzel umudunu kaybetme asla 😅 Teşekkür ederim senin güzelliğin 😅Çok sevmek ile alakalı yok kişilik ve karakter meselesi 😅 Bazıları önemsemez bazıları için çok değerli olan şeyler bazıları için önemsiz ya da tam tersi olabilir 😅
dediğin de haklisin ama çok ileri bir boyut degilse ve gecmiste birakiyosa kiyas yapmiyosa yaşadığı kisiyle belki olabilir ben çok sorarim geçmişi ona gore hareket ederim
Evet olabilir sana göre 😅
Bana göre olmaz 😅
İleri ya da geri fark etmez 😅
İyi olmaktan iyi düşünmekten bıktım 😅
Bir boka yaramıyor sömürüyorlar 😅
Hımm sor sor çekinme rahat ol herkesin tuttuğu kendine 😅
Çok sert yaklasiyosun ama elini tutmus olsa mesela nolucak olmaz mi diyecen ileri boyut disinda sadece boyle bisey olsa diyelim o zaman naparsin hayir mi
Önce tedbir sonra tevekkül 😅
Sert olmak iyidir 😅
Yok yahu elini tutması sorun değil normal karşılarım 😅O kadar da değil yani bokunu çıkarmamak lazım 🤣Evet evet sıkıntı yok😅
İyi karar verdin sonunda😊 peki ya hic bisey soylemese sana diyelim ki cok ileri seyler yaşadı ama cok ileri ve ayrilmis seninle evlenicek bisey anlamazsin zaten oyle biri için ne dusunursun
Kim bilir belki de 😅
Ben anlarım psikolojik adamım çözerim her türlü birer birer😅
O konuda hiç sıkıntım yok 😅
Çeşitli oyunlar ederim zarf atar denerim😅
Her şeyim zarftır düşerse aşk olsun 😅
Heheeh neden anlamayayım ki 😅
O kadar safa benziyor muyum😅
Evlilik çocuk oyuncağı değil ince eleyip sık dokumalı 😅
Dikiş atsa nafile yaa😅
Yuh len oyle demedim ben o ne laf ya
Nesine yuh bir baksana dikiş nakış vakalarına ne kadar hemen hemen yüzde doksan 😅
Sus ülen sus
Allah Allah peki😅😜
Evet benim için çok önemli geçmişimiz geleceğimize yön veriyor geçmişi temiz olmalı her açıdan temiz olmalı ben geçmişine bakarım. ☺️
Benim için de önemli 😅
İnsanı insan yapan yaşadıkları bütünüdür 😅
Kesinlikle katılıyorum her türlü 😅
Bende bakarım 😅
Umudun var mı😅
Ben de sana katılıyorum bilmiyorum ama sanırım umudum yok. ☺️
Hep katılıyoruz anasını satiym oysa tartışmak istemiştim 😅Canın sağolsun 😅Himm çok düşük de olsa bennim var 😅
Fikirler aynı olunca katılıyoruz işte 😁senin de canın sağ olsun umudun varsa ne güzel hadi bakalım hayırlısı inşallah. 😁☺️
Katılmamak daha iyi sonradan katılmak 😅 EyvAllah Duygu 😅Var var amin inşaAllah 😊 Gönlünce olsun 😅
Tesekkürler Amin inşallah gönlümüzce olur. 😁☺️
Ricalar 😅Amin inşaAllah 😅 Görüşmek üzere hoşça kal iyi bak kendine 😅 Sağlıcakla 😅
Görüşürüz hoşça kal iyi bak kendine. ☺️🤗
EyvAllah 😅 bakarızzz😅
Bak bak 😁
Nereye bakıyoruz ne bakması 😅
Kendine iyi bak (o bakmak) 😁😁
Hiii anladım hıh 😜Bakarım ben kendi kendime hadi sana güle güle 😅
https://m.youtube.com/watch?v=SUQ2MhhSdqY
🎥 Git Hadi Sana Güle Güle - YouTube
😁İyi güle güle o zaman
Tamaam tamam hıh😜
https://m.youtube.com/watch?v=hY3PoElnnks
🎥 Tamam Baba Sakin Ol Herkes Bize Bakıyor www. minimoda...
Çok güzelmiş ya 😁😁
Hihi hemde nasıl 😅Şşşşttt
Tamm kimse duymasın. 😁
Hihi😅
https://m.youtube.com/watch?v=KYRYvl-CbBg
🎥 Cengiz Kurtoğlu & Hakan Altun - Duyanlara Duymayanlara...
Duygu enerjin düşük yahhu sen böyle değildin 😅Hayrola
Aynen öyle ☺️
EyvAllah 😅
🤗🌟
katil, hırsız, dolandırıcı filan olmaması önemli. yoksa didiklemem, uygun şekilde sorarım, samimiyetine inanmışsam hafiyelik yapmam.
Gelecekte bir eşim olacağına inanmadığım için böyle şeyleri düşünemiyorum.
Hımm, oysa çok gözel bir kalbin var. Çok iyisin. Neden inanmıyorsun? Umudunu kaybetme 😊
720p-izle.com/.../the-pursuit-of-happyness.html
Çok güzel bir film tavsiye ederim.
Gönlünce olsun 😊
Azıcık da olsa umudum var 😅 Umutsuz olmaktan iyidir 😅
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için 🙏🏻
Umutsuz insan yaşamaz zaten umudum takibide var ama insanlara umut bağlamıyorum artık. Taa ki kalbim herkesin değişeceğine inandığından beridir..
Umudum var güzel günlere insanlardan uzak.
Rica ederim senin güzelliğin 😊
İyi yapıyorsun insanlara umut bağlamayarak zaten insanlardan hiç umudum olmadı çok belki dedim de tutmadı canları cehenneme 😅
İnsanlar değişmez değişmiyor en azından iyi yönden 😢
Benim de azıcık ucundan var işte ne güzel umudunun olması 😊
İnsanlardan uzak mutlu olabilir miyiz 😅
Mutlu olmak için şart mı insanlar ya da aşk 😅
Benim kimse tanıdığım gibi kalmadı hep değiştiler.
Umut olmadan yaşanmaz.
Valla insanlardan uzak yaşamak imkansız biliyorum ama en azından ben %90lık kısmı hayatımdan çıkardım.
Az insan çok huzur sözü varya gerçekten doğru.
Benim çevremdekiler de değişti sektör ettim hepsini saygı çok önemli benim için. Bir umuttur yaşamak. Bence de umutsuz bomboş oluruz. Umut etmeli. Çok iyi yapmışsın sanırım ben de yüzde 75 ne kadar kaçsam uzak dursam da geliyorlar. Yüzlerine küfür etsem gelirler yine vakti gelsin semt değiştireceğim 😅
Bence de doğru çok çok çokça 😅
Mutluluk biziz, bizim içimizde biz neyde istersek onda görmesini bilirsek görebilirsek bizimdir. Kör olursak, suçu bizdedir yine. Mutluluk şarkılarda, şiirlerde, kimi zaman böyle anlık iletiler de kimi zaman luna parkta, sahillerde sinemalarda. Kimi zaman balık tutmakta, bağırmakta çağırmakta, kimi zaman bebeklerde, çocuklarda. Mutluluk kimi zaman tebessüm de kedi köpeklerde, hayvanlarda. Mutluluk herşeyde, çünkü mutluluk biziz, kişinin kendisidir mutluluk. Biz neye istersek, ona mutluluk bulaştırırız, hastalık gibi. Neyden istersen mutlu olursun, olabiliriz...😅
Bir anda herkesi çıkardım hayatımdan geri dönecekleri kapı bile bırakmadım gemiyi değil limanı yakanlardanım. Kesinlikle biziz. Ama toplum buna ayıkmadığı sürece mutsuzluk biziz...
Yapmak istiyorum bende ama yapamıyorum içimdeki insan sevgisi hep üzmemek için çabalıyorum kendim üzülüyorum. Çok iyi yapmışsın daim olsun! Yapmak isterdim belki bir gün hayırlısı. Toplumunun canı cehenneme diyorum ama bıktım yani 😅
Yap bişey kaybetmezsin gerekli insanlar olur hayatında ve daha çok huzurlu olursun.. Bişeyi 40kez söylersen olurmuş bıkma söylemeye devam 😅
Valla hiç kimseye ihtiyacım yok ailem yeğenlerim haricinde ve bir de Rabbim 😅
İnsanlar kuru kalabalık zarar ziyan hüsran başka bir boka yaramıyor yahu 😅
Fayda beklemiyorum da bokunu çıkardılar hep zarar hep zarar yetti ama hii😅
Ah o yiğenlerin olduktan sonra zaten daha kime ihtiyacın olur 🙏🏻☺️ evet uzun lafın kısası insanlar bana güven vermedikleri için geçmişleride gelecekleride benim için önemli değildir 😅
Çok şükür bugün bizdelerdi en küçüğün büyüğü geldi seni seviyorum amca dedi sonra onun iki büyüğü seni seviyorum dedi mutlu oldum 😅
Her gün davet ediyorlar amca dayı gel gel diye 😅🤪 Birlikte çizgi film izledik 😅9 çocuk 🤪😅Hehhe bana da bana da hiç güven vermiyor insanlar 😅🤪 Güvenmek şans vermek istemiyorum 😅Birkaç kez denedim belki olur belki düzelir belki adam olur insan olur yok zarara soktular beni 😅
Çocuklar bu dünyadaki en güzel mutluluk aslında. İyiki varlar ve sende çok şanslısın 😊
Ne şansı ya 2. şansı vermek kendimize ettiğimiz hakarettir bence..
Kesinlikle saf ve masumlar tek kötü yanı büyüyünce onlar gibi herkes gibi oluyorlar. Çok şükür 😅 Darısı başıma 😅 Teşekkür ederim 😅Evet evet haklısın hemde nasıl kendimi küçük düşürdüm kendimden özür diliyorum canım kendim affet beni 😊😅
Evlat bambaşka gerçekten darısı başına ☺️ kendini affet ve yoluna devam ett
Amin amin inşaAllah da affedemiyorum kendimi çok aptallık yaptım eşşeklik ettim 😅Hep kendime kızıyorum hepsi benim suçum insanları insan sandım ama değillermiş. Tabi devam ediyorum durmak yok her türlü hayırlısı😅
Allah ım güzel insanlarla karşılaştırsın hepimizi 🤲🏻
Mübarek günde iyi bir toplum diliyorum Allah tan..
Hayırlısı 😊
Amin inşaAllah cümlemizi 😊🙏
Amin amin inşaAllah da ahir zaman nesilden nesile daha da kötüye gidiyor ve gidecek 😢
Hayırlısı ya 😅
Tamam mı devam mı 😅
Ben çok uzatınca tıkanıyorum biliyosun sanırım kitap okuma saatlerimi biraz daha uzatmanın zamanı geldi. 😅🤦🏻♀️
Amin, İnşallah, Hayırlısı 🤲🏻😊
Hehehe canın sağ olsun yahu 😅 Sıkılma yeterli 😅 Sıkmak istemem😅 Sıkılmanı istemem 😅Tabi bokunu da çıkarmamak lazım 🤪😅
Bazen konuşacak bir şey olmaz konu açık ve nettir zaten 😅 Olmuyorsa olmuyor yapacak bir şey yok ama olabilir de neden olmasın 🤪😅
Uzatmak istedikten sonra her türlü uzar gönüller bir olsun salla gitsin heheh😅🤪
Sende sağol sıkılmam sıkılcağım yeri önceden sezerim o yere yaklaşmam zaten tabi ölümden başka herşeye çare var ama mantıksız konuşamıyorum beceremiyorum☺️
EyvAllah 😅
Hımm ne güzel 😅
Bende o yüzden tamam mı devam mı diye sordum zaten 😅 Çareler içinde çaresiz bırakmasın Rabb'im 😊Canın sağ olsun yahu 😅O zaman başka bir soruda görüşmek üzere hoşça ve sağlıcakla kal 😊
Amin görüşmek üzere 🖐🏻😊
EyvAllah 😅
Evliliğin' tek istikaknı' geçmişi' moktan biri için çöpe attım'
Hayırlısı olsun abi, sıkma canını, gönlünü ferah tut, gönlünce olsun her şey 😊
Bende de hafiften bir umut 😅
Bende çok tövbe ettim de abi tutmuyor 😅
Teşekkür ederim 😅
Sevindim abi iyileştiğine 😊
MaşaAllah daim olsun😊
Amin inşaAllah cümlemizin abi😊
Rabb'im huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsın üzerine 😊
EyvAllah abim benim amin inşaAllah 😍😊
Senin güzelliğin abicim 😊
https://m.youtube.com/watch?v=_-kSFRm3VrU
🎥 Belkıs Özener - Hayat Sevince Güzel - YouTube
Benim içinde abi eskileri dinlerim her daim 😊 Ricalaarrrrr 😊Ne mutlu bana canın olduysam abi😊 Başka bir soruda görüşmek üzere hoşça kal iyi bak kendine 😊
Evet önemli karakteri geçmişle bağlantılı olur çünkü
Simdi ben bu yaşıma kadar kendimi koruduysam dikkat ettiysem karşıdaki insanı da öyle isterim açıkçası...
Yuz kizartici suclari olmadığı surece sorun yok.
Birde gecmiste uzulmustur kalkp faturasını bana odetir gibi davranirsa orasi da onemli.
Önemli olan benden sonrası diye bir söz var ya. Önemli olan bu zaten.
Yaniii gibi gibi neler olduğuna bağlı geçmişinin ne biçim olduğuna bağlı yok desek yalan olur ya
Bence de yalan olur yani yapamam Buse 😅O biçim olabilir her şey olabilir 😅Mesela neleri kabul etmezsin😅
Yalan dolan büyük hata falan
Hımm 😅
Büyük hata derken daha açık mesela 😅 Dürüstlük önemli 😅
Ya tecavüz dolandırıcı falan filan ya da birini yarı yolda bırakır acımasız slak saçma bir kişiliğinin olduğunu öğrenirim güvenemem
Of of of aman aman Allah korusun canları cehenneme yahu öyle olanların 😅Dikkat et uzak dur 😅 Gönlünce olsun 😅
Saol gadeşşim 😂
EyvAllah 😅🤪
geleceğimize yansıtmayacaksa ve beni de geçmişimle yargılamayacaksa hiç bir önemi yok
Dürüst olması ve bizim ilişkimize taşımaması koşuluyla
Hayır önemli değil geçmişle yaşamak acizlerin işidir
Ben bu yüzden ayrıldım mesela
Bir insanin geçmişi sizi ilgilendiriyorsa eğer geleceğine dair söz sahibi olmamayi da kabul edeceksiniz. Sonuçta siz onun geçmiş hayatında yoktunuz ve naptigi sizi ilgilendirmez. Önemli olan sizi tanidiktan sonra takındığı tavırdır.
Hayatına giren insanlara karşı saygısını korumuş olduğu sürece geçmişi önemsemem, geçmiş benden bağımsızdır. :)
Eger seri katilmisse tabi ki. Yani bir CV gerekir
önemli olan benden sonraki yaşayacakları kardeşim..
Bazı konular da önemli bazı konular da önemsiz cinsel bir açıdan yaşanmışlık varsa umursamam gelmiş geçmiş derim ama daha aşırı ciddi yasal suçları vs. varsa kabullenemem.
Önemli değildi, sonra tanıdıkca çok önemli oldugunu farkına vardım. KARAKTER değişmez ona göre yol alırsın hata hepimiz evet ama yanlışsa ve buna devam ederse akıl saglına zarar verir. önemli
Onemli olmamali, herkezin bir gecmisi var bunlar hepsi bastan konusulmasi lazim ve daha konu acilmamali. Gecmiste sen yoktun o yuzden sorun etmeye gerek yok. Onemli olan gelecek.
Gecmisi onu takip etmiyosa bir sorun olmaz benim icin
Ileride başka kadinlardan gayrimesru çocuğu çıkma ihtimali olan birini niye tercih edeyim?
Önemli. Ben sırf onun için geçmişimi temiz tutmaya çalışıyorsam ondan da aynısını beklerim.
Hayır etmem uyuşturucu hap esrar kullanan terör olaylarına karışan biriyle olmam
Geçmişini asla bırakmaz kadın. Eski müşteri ile yatmasını da kabul etmen lazım yoksa yürümez asla durmazlar bunu unutma
Önemli, bile bile lades demek istemem.
Asla önemli değil. Kendisi anlatır ise anlatır anlatmaz ise sormam bile.
Gelmişini, geçmişini sevmek önemli.
Severiz abi severiz de hepsini değil😅Ameller niyetlere göredir 😅 Neyi neden yaptığı da önemli her insan hata eder hata bizler için 🤔Uçkurunun peşinde olan bir geçmişi sevemem 😅
Tabiki zararın neresinden dönersek dönelim kârdır. Bence de güzeldir. Burda güven devreye giriyor samimiyet!
Olur abi beklerim denk gelirsek artık 😅
Gönlünce olsun 😅
EyvAllah abi😅
Hayır değil ama birbirimizin ilkiydik bunu bilmek daha güzeldi
Geçmişi önemliyse unutma senin geçmişin de önemli ne demişler Allah (cc) dagına göre kar verir
Ben edemem galiba, eşitlikten yanayım :D
Bende edemem bende eşitlikten yanayım kadın erkek eşittir 😅 Açılmış kaportanın toplaması zor olur 😅
EyvAllah 😅 Gönlünce olsun 😅
Amin inşaAllah 😅O zaman başka bir soruda görüşmek üzere hoşça kal iyi bak kendine 😅Her türlü
Estağfurullah canın sağolsun 😅 EyvAllah 😅 Emeğe saygı geri dönüş yapmayana yorum yok hıh 😅
Sende sende her türlü 😅
önemli çünkü geçmiş olaylar geleceği etkiler
Geçmişi geçmişte kalacaksa önemi yok
bir yerde önemli tabi neyi nasıl tükettiği...
Hayır aff edemem cok önemli benim için
Neden peki niye 😅 Benim içinde önemli 😅
Evet evet bence de iğrenç pislik🤣çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum her türlü 😅Aman aman amin inşaAllah 😅 Gönlünce olsun 😅
EyvAllah Amin inşaAllah
Elbette önemli
Çöpçü muyuz laaa biz
Evlilik düşünmüyorum o yüzden sorun yok
Sicili kabarık olmamalı tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?