Böyle bir manyak da bana denk gelmişti 1 yıllık ilişkimde hemen hemen her gün kıskançlık yüzündenn kavga ediyorduk, seni terk ediyorum deyip gidiyordu mal. Mal her seferinde sensiz yaşayamam deyip 3 gün sonra geri dönüyordu. Ben de canım gibi affediyordum. 2 ay önce böyle bişey daha yaşandı. 2-3 gün sonra döndüğünde yeter artık hayatımı karartma s*ktir git diyip redd etdim. Bir kaç kez yazdı barışalım falan diye, saçma sapan karşıma falan çıktı s*ktir ettim. Artık ne o ayrıyor ne ben onsuz çok mutluyum. Böyle insanların hayatını karartmasına izin verme. Onlar senin enerjini sömürür sonra yoruldum deyip def olup gider. Kendisi gibi bir canım bulur. Bana sorarsan affetme derim.
Bu nasıl bir yazı. 😂 Sen diyorsun saçma sapan sebepten diye. Affet gitsin aldatma falan yoksa. Sen de ne kadar hızlı çıkmışsın. İki hafta içinde başka biri. İnsan en az iki ay bekler.
Duygu sömürüsü ile kendini affettirmeye çalışıyor baska zaman öyle demez bile. Barışma bence bas engeli gitsin. Lan lı filan konuşuyor aha verdiği değer o işte yalan herşey
Şu kızlar egosu yüzünden hiç bir kızla konuşasım gelmiyor benimde kız arkadaşım aynısını yaptı sevmesek niye yazalım sürekli bir cevap ver sonra konuşma
Seninde ahmk onunda sizin yüzünüzden insanlara güvenmiyoruz 4 yıllık ilişki bitti 2 haftaya başka birini buldun ne bu pazardan mal mı alıyorsunuz bu kadar basitleştirmeyin bu işleri
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Üzülerek söylüyorum ki bu ergenlik safhası kalbim sıkışıyor falan kendi kararın kendi seçimin
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Barısma ya bu tip erkekten ne hayır gelir salla dusunme bile cevap falan verme sonra basina iş alincak erkek gibi mod