Eşimi çok yakaladım ve hepsindede inkar etti çokda yalan konuşuyor hiç güvenim kalmadı ne istiyorsa yaptım her konuda ama yine olmadı ayrılmak istiyorum ailem istemiyor eşimde istemiyor ama yapacağından da geri kalmıyor erkekler sevse bile yinede aldatırmı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba,
https://m.youtube.com/watch?v=YrhdR6aOJ6o
İhanet kişilik ve karakter meselesi kişiliksizlik ve karaktersizliktir aç gözlülük ve doyumsuzluktur!
İhanetin sebebi, bahanesi olmaz, olmamalı!
Seven sevdiğinden başka bir karşı cinse kör sağır dilsiz ve sakat olmalı! Görmemeli duymamalı konuşmamalı ve adım atmamalı!
İhanetin erkeği kadını yoktur. Hemen hemen herkes ihanet ediyor...
İhanet edenlerin canı cehenneme!
Yapman gereken belli ancak kişilik ve karakterine kalmış, boşanmalısınız...
Boşanman aileni ilgilendirmez!
Eşin istemez tabi senin gibi birini bulmuş neden bıraksın ki!
Seven, sevmeyi bilen aldatmaz!
Olmuyorsa olmuyor zorlamanın hiçbir anlamı yok! Koptuğu yerde bırak gitsin!
https://m.youtube.com/watch?v=MPb68tS8J38
🎥 Sinan Özen - Koptuğu Yerde Bırak (Official Video) - YouTube
🎥 Sila - Oluruna Bırak (Official Music VIdeo) - YouTube
Zamana bırakma, zaman sadece su misali akıp gider! Zamana yön veren biziz bizleriz! Oluruna bırakma onu bırak...
Uyumadan önce son görüş!
Gönlünüzce olsun...
Son olarak evlilik her ne kadar normal ise boşanmakta o kadar normal ve haktır...212 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
EyvAllah
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet erkek sevse bile aldatır. Aldatmak da cinsel anlamda olur. Ne istiyorsa yaptım derken kastettiğin bu galiba. Ama erkek böyle bakmaz işte. Kimisi p*rno izleyerek aldatır. Kimisi sanalda birileriyle konuşarak. Kimisi de reelde. Yani hepsinde şundan eminim kesinlikle duygusal bir aldatma değil. Ama erkek daha doyumsuz ve aç gözlüdür. Daha zayıftır cinsel anlamda. Çok şey cazip geliyor. Yani elinde olmayan bir çok şey. Yani sen onun için her şeyi yapıyorum derken onun ilgisini çekmiyor olabilirsin ama dışardaki bir erkek için çok arzulanan biri olabilirsin. Sorun sende değil bu nedenle. Bunun çözümü var mı diye sorarsan yok. ama boşanıp oldu ki başka bir erkekle evlendin diyelim. Üzgünüm ağır gelebilir fakat sonuç aynı olacak.
00 Yorumla
+1 yılerkekler için sevmek başkadır... cinsel doyum başkadır... eşin seni seviyorsa da başka kadın kovalıyorsa eminim sen onu cinsel olarak mutlu edemiyorsun...çünkü bu bir ihtiyaç erkekler için bambaşka bişey beden ve ruh onu istedimi yapmalı rahatlamalı.. bu görev de senin... sen görevini yapmazsan başkası yapar... bizim kadınlarımız malesef erkeğini mutlu edemiyor... uyanık bazı kadınlar para karşılığı böyle erkekleri mutlu ediyor... bunu sen yapsan hiç sorun olmaz...çok değil haftada iki defa onu bitkin hale getirene kadar ilişki yaşat bak hiç böyle aldatma kadın vs konularına yaklaşmaz bile
10 Yorumla
+1 yılpsikiyatrist olarak izah edeyim öncelikle bu durumu siz düzeltemezsiniz onu belirtmek istiyorum eşiniz cinsel bağımlı ve kişilik bozukluğu olan biri özünde iyi biri olabilir fakat bu problemleri var bununla ilgili terapi desteği alması gerekiyor ve kendi istemeli zorlama ile değil.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
129Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Kanıtlarla birlikte boşanma davası aç.
Erkekler sevse bile aldatır. Hatta ben erkeklerin sevebildiklerine inanmıyorum. Onların sevdiği tek şey pipisi.
Vur kıçına tekmeyi. Affedersen kendini değersizleştirirsin sadece
Aldatan sen olsaydın ya mezara girerdin ya hastanelik olurdun emin ol.30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. Erkeklerin en az yüzde 80'i aldatır, aldatmıyorsa ya cicim ayı çıkmamıştır ya da fırsatını bulamamıştır.
Aldatma sebebi senin eksikliğin değildir. Seni sevmediğinden de değildir. Farklılık istiyordur. Senle paylaşmadığı şeyler olabilir. Onun açığını yakalayıp köşeye sıkıştırmak çözüm değil. Suçluluk psikolojisi ile agresifleşerek üste çıkmaya çalışabilir. İletişiminiz nasıl bilmiyorum. Konuşarak başkalarında ne bulduğunu öğrenmelisin. Ayrılmak çare midir emin değilim. İster istemez hayatına başka biri girecektir. Onun ne kadar güvenilir biri olduğundan nasıl emin olacaksın.410 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle Teşekkür ederim
- +1 yıl
@osman0004 bence kimse kimseyi aldatmasın kimse kimsenin gururuyla oynamaya hakkı yok evet heycan bitmiş olabilir ama buda hemen gidip aldatalim anlamına gelmez evlilik çok büyük bir sorumluluk bu sorumluluğu karşılıklı taşımak önemli tek taraflı olunca insan eziliyor altında erkek içinde kadın içinde öyle bence
- +1 yıl
@osman0004 15 yıllık evliyim 2 çocuğum var ve 15 yıldır onun yanındayım neyin yüz üstünden bahsediyorsun sen
- +1 yıl
@osman0004 Beni tanımadan yargılamışsın. Aldatmanın kadını erkeği olmaz. Bu konudaki düşüncelerimi beni bilen bilir. Peşin hükümlü davranmanı da yadırgamıyorum. Kadınlara çifte standardın uygulandığı toplumda böyle düşünmen normal.
- +1 yıl
@osman0004 evet orda haklısın
bir aldatan erkek bir daha aldatır ki söylediğinize göre de yapmış bunu sen ihanete katlanmak zorunda değilsin kimse senden değerli de değil keşke ilk yakaladığında bitirseydin biliyorum öyle kolay değil ayrılmak bazı yönlerden ama söylediğim gibi sen ihanete katlanmak zorunda değilsin.. insan bazı zevkler için aldatır genellikle ve bazı değerleri hiçe sayar ama şunu bil ki bitirdiğinde o değerleri hiçe saydığına ve kaybettiğine pişman olacaktır çünkü sen gittiğinde o kadınlar da olmayacaktır olsa dahi sendeki değeri bulamayacaktır..
30 Yorumla
+1 yılYalak erkekler bir seyi eksik yapiyorsundur, hangi erkek olsa yapar falan yazmışlar. Bence her erkek yapmaz.
Evliligi hemen bozmak istemiyorsaniz, esinize bagimliysaniz bu bagimliliktan kurtulun, calisma imkaniniz varsa calisin yoksa da imkan yaratmaya calisin, eger bunlar kolay olmuyorsa ilk asamada kurslara katilin evden biraz çıkıp kendi gelisiminize vakit ayirin, ev icinde de kendinizle mesgul olun. Kavga etmeyin, birakin ne istiyorsa yapsin. Size aldatin demiyorum, oyle bir bataga dusmeden temiz yollarla kendinize vakit ayirin.40 YorumlaÇok var öyle eşini seviyor çocuklarını seviyor ama yiyeceği halttanda geri kalmıyor. Karakter meselesi birazda. Bence ayrılmak en doğru çözüm yolu ama madem ailevi sorunlar var. O zaman konuşmayı dene ciddi bir biçimde her ihtiyacını gider hep iyi davran birkaç ay belki utanır ama hala devam ederse insan yerine koyma neden değiştin derse bu nedenden olduğunu söylersin.
20 YorumlaBu çağ bktn bir çağ oldu...
Bu internet eve de girdi cebe de malesef kalbe de...
Fiziki fiili olarak bir şey yapmadı ise
Ki onu da yapar bir gün...
Sen ona yardımcı ol
Elinden tut çek çıkar bu bataktan...
Otur konuş
İtham etme
Suçlama
Bir çocuk gibi davran...
Nedenini anlamaya calis..
Sende bulamadığı ama burada bulduğu ne var onu öğren ( adam maymun iştahlı ise yad sapiksa o başka )..
Sen yüzde bin haklısın
Eşi yanında olan biri bu bo. ku niye yer..
Ama sen daha sağduyulu ol.
Yuvan için.
Gelecegin için..
Onu çek bu bataktan
Sen de git buradan10 Yorumla
+1 yılHepsinin aldattığını sanmıyorum. Çok azlar ama varlar. Boşanmalısın. Bugün olmasa yarın zaten bitecek evliliğiniz. Devam ettirirsen yarın vir gün çocuk olacak onun için boşanmaktan çekineceksin. Kocan da gözünün içine baka baka aldatmaya devam edecek. Çünkü yanında kalarak buny kabul etmiş oluyorsun.
20 Yorumlaasla böyle olmak istemiyorum inş olmamda üzgünüm adına neden yapar ki böyle bişeyi bunu erkegi bayanı yok bu kadar bacak arasına düşgün olmayın be abi herşeyi yaptım diyor allahım sana yardım etsin ne diyelim seven erkek yapmaz agızda seviyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHanife hanım merhaba. gunumizde bir çok evli bay ya da bayan.. maalesef bu tür şeyler yaşıyor.. ama eminim ki eşiniz sadece sanalda kaliyodur.. reel bir ilişkiye dokmuyodur.. sanal muptelalik diye bir şey var ve tedaviye muhtaç.. eşiniz ancak psikolojik bir tedaviyle bundnan kurutulur. bu bir hastalık yani... onu hasta gibi görün.. size değer vermediğini ve yetmediginizi düşünmüyorum. ayrıntılı bilemem ama.. gunuzmude çok yaygın sakinolun sakin karar verin
10 Yorumla
+1 yılYa bak nekadar seviyorumda dese gözü kayıyo erkeklerin bunu kimse inkar edemez huylu huyundan vazgeçmez kardesım eğer bosanmıcaksanda sen sureklı takıbe al ama nereye kadar yapmıcam deyip söz verip tekrar yapıyosa hayır gelmez o kocadan ama boşanmakta büyük sorumluluk gerektırıyo iyi düşün taşın ama sonunda üzülen sen olma ona göre karar ver
00 YorumlaAldatmanın sevmekle bir alakasının olmadığını karşı cinsi bir türlü anlatamıyorum. Aldatmak inançla alakalı bir durum. Siz aldatmak için gerekli şartları elinizden geldiği kadar azaltığınıza inanıyorsanız, sizlik bir şey yok. Maalesef erkek çocuklarının şımarık büyütmesiyle alakalı bir durum maalesef.
00 Yorumla
+1 yılHâlâ sevgi sorguluyorsun ya. Seven insanın gözü gönlü dışarda olmaz
20 YorumlaBöyle olayları duyduktan derinden üzülüyorum ve evliliğe olan güvenim bitiyor ya 😔
10 Yorumla
+1 yılKarakter meselesi. Değişmez, eğer çocuk yoksa olmadan terk et kurtul.
20 Yorumla
+1 yılErkekler cinsellik konusunda hep başka heyacanlar arar ister buna engel olamazsin. Kimi bunu reele doker kimide sanalda yapar ama mutlaka başka şeyler ister. Bu arada evet seni severken bile bunları yapabilir.
00 Yorumla
+1 yılAilen o karaktersizin aldattığını biliyor mu?
Eğer buna rağmen boşanmana izin vermiyorlarsa aileni de sil gitsin. Onlardan kimseye fayda gelmez.30 Yorumla
+1 yılErkekler kadınlardan biraz daha farklı bu konuda. Ama defalarca aldatıyor seni. Senin nasıl bir ailen var. Çocuğun yoksa boşan bence. Kendine böyle bir saygısızlık yapılmasına izin verme asla. Çocuğun yoksa sakın ha bu adamdan çocuk yapma. Ekonomik olarak özgür müsün? Eğer ekonomik özgürlüğün yoksa bir işe gir çalış. Böylelikle boşanmak için ailenden izin almak zorunda değilsin
00 YorumlaÖyle bir sapkın ahlaksiz kisiliksiz bir adamla olmamali bir ömür gecirmemelisin. he diyorsan ki ben boynuzlan maya alistim sıkınti yok sen bilirsin. yazık etme kendine.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence eşini psikoloğa gönder, onu iyileştir ve boşan. İyileştir ki senden sonra hayatına girecek olan insanlara iyilik yapmış ol.
21 Yorumlasadece sosyal medya üzerinden aldatıyorsa görmezlikten gel. ancak fiili olarak bir aldatma varsa suçüstü yapıp yakalayabilirsin. ayrılmak çözüm değil. eşin bir başkasıyla evlenecek ve alışkanlıklarına devam edecek, sen de bir başkasıyla evleneceksin yeni evlendiğin eşin aldatmayacak mı? onun için ayrılmak fikri yanlış bence. tabii işin içinde dayak hakaret falan yoksa, tabi ki o zaman iş değişir. Şu da var ki aldatmayan erkek yok gibi.
00 Yorumla
+1 yılTüm erkeklerin Allah bin bir türlü belasını versin. Hepsi aynı, hepsi haysiyetsiz şerefsiz.
Duydunuz mu beni erkekler, hepiniz şerefsizsiniz.
Boşan.08 Yorumla- +1 yıl
Hepimizi denemiş olamazsın sakin ol, bir adam haysiyeti şerefi için yaşar. Haysiyet ve şeref cinsiyete özgü birşey değil karaktere özgüdür. Boş yapma.
- +1 yıl
@karisikkafa20 Haysiyetten ne anlarsınız
- +1 yıl
Haysiyetsizlere denk geldiysen demek ki böyle rahat rahat giydiriyorsun..
- +1 yıl
Köpek senin duan kabul olur mu hiç?
- +1 yıl
@KekmiyapıcanBana ikinizin de acısı varmış jsjsjsjsjssj
- +1 yıl
Burada acısı olabilecek tek kişi sensin
- +1 yıl
@karisikkafa20 kızım sen iyi misin yoksa rol mü yapıyorsun ben onu anlamadım.
Tüm erkekler dedin ya hani ondan yazmış olabilirmiyiz acaba fındık beyinli kardeşim benim? Şimdi ben ağzımı bozup tüm kadınlar dersem olur mu olmaz ayıp olur yani aptallık olur. Ama sana ve sülalene tüm içtim dileklerimi sunuyor nefes almadan 3 dk 56 saniye küfür ederim şimdi uza bebe. - +1 yıl
@KekmiyapıcanBana boş yapma jsjszjsjsj
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Internet bağlantılarını kopar
Pc yi boz
Telefonu o uyurken yere fırlat iç ekran kırılsın Sonra yavaşça yerine köy çaktırmadan
Giremesin nete00 Yorumla
+1 yılSeven erkek aldatmaz biriyle konuşup hata yapmış olabilir bu bir hatadır ama sürekliliği gelirse alışkanlık haline gelir sosyal medyasını kapatmasını iste bu evliliği hemen bitirme yuva çok zor kuruluyor ama eğer ki seni dinlemeyip aynı şeyi yapmaya devam ediyorsa bu evliliği gözden geçir sana şu an bunu yapan daha neler de yapabilir kendini ezdirme ve onunla düzgünce konuş
00 YorumlaErkek deve yayilir gelir eve yuva dağıtmak kolayda kurmak çok zor bu eşin kötüde diğer evleneceğin çokmu iyi olacak sanki oda işini halledecek tüm ortada koyacak aklini basina al kocana sahip çık
00 YorumlaHem istemiyo boşansın hemde aldatıyo yok öyle bir dünya, kusura bakma ailende aile olsa seni bu durumdan kurtarırdılar hangi çağda yaşıyoruz anlamıyorum yaaa,
00 YorumlaMillet mi evli sen evlisin ne demek ayrılmak istemiyor sen istiyorsun
Ne yapacağın gayet net değil mi10 Yorumla
+1 yılBir kere yapan bir daha da yaptığı şeyi yapmaya devam eder... Genç ve güzel bir kadınsınız kendinizi bu denli üzmenize gerek yok bazı şeyler olmuyorsa olmuyordur. Kendinizi üzmenize deymez.
00 Yorumla
+1 yılİnkar ve Erkekler
https://www.youtube.com/embed/cSQ_RsckzDk00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLaftan anlamıyorsa ayrılmaktan başka çare yok.
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşa geç kadınlık gururunu ayaklar altına almasına izin verme
20 Yorumla Siz önce ne ailenizi ne eşinizi nede dostlarınızı bir kenara koyun'
Benliğinizi kişiliğinizi karakterinizi böyle kara bir kirden kurtulmayı bir an önce başarmanın kararını verin''10 Yorumla
+1 yılen son yaptığım danışmalarımın inanın üçü aldatılan kadınlar. ve sosyal medya instagram muhabbetleri. güven bir kere zedelenmişse ve defalarca baltalanmışsa tekrar kazanmak zor gerçekten. psikolojik destek almalısınız.
00 Yorumla
+1 yılSinirlerin bozulur böyle sürekli kontrol, endişe merak içinde olursun, ayrıl.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevse de aldatır. erkekler cinsel açıdan doymazlar.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılKendine yeni düzün kur önce iş sonra yeni ev sonra boşan gitsin böyle hayat sürmez yürümezde
00 Yorumla Aynısını sen yapsan belki şu an şiddet mağduruydun de ki aynısını ben yapsam napardın de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durum konuşun başbaşa zaman geçirin ilk aklına gelen da ayrılık olmasın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aldatabilir ; ama şöyle bir durum var sebebi nedir? Ne istiyorsa yaptım demişsiniz mesela ne yaptınız? Acaba doğru çözüme mi odaklanamadınız?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılOnu kendine getirecek bir hamle yap, demek ihanet acısı boyle bir sey desin
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı.
+1 yılFake hesap aç ve onunla konuş ve hepsinin kaydını al sonra yuzune vur
00 Yorumla Evet aldatır o zihniyet vardır ya ben erkeğim elimi yıkar eve gelirim o işi ayrı sevgi ayrı böyle biriyse yapar eyer affedeceksen sen aldatan taraf olsan o ne yapardı bir düşün derim
10 Yorumla
+1 yılSende onu aynı silahı ile vur bakalım onun hoşuna gidecekmi
20 YorumlaKarşına al konuş adam gibi bu durumun sonu iyi olmayabilir de
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bir kere yapan yine yapıyor, cok zor gerçekten çok zor durulması..
10 YorumlaAldatma bir kişilik problemi olduğu için sosyal veya reel farketmez onlara yapılabilecek hiçbirşey yok malesef.
00 YorumlaBoşanma davası aç tehdit et nafaka almakla iyi bir avukat ile konuş biraz süründür akıllanır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeven aldatmaz madam sanki yeni esin daha iyi olacağını sanıyor isen yanılırsın gelen gideni aratır
00 Yorumla Her istediğini yapmayacaktın, kaybettin otur 0 😂😂😅
00 YorumlaUmursama ustune dusme sende sosyal medyada takiliyo gibi yap etkisi olur emin ol
00 YorumlaSeven insan aldatmaz. Eğer ailen veya eşin istemiyor diye ayrılmazsan, bu eşini daha da çok cesaretlendirir. Aynı pisliği yapmaya devam eder.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılTam yerine sormuş sun 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevse bile mi? seni sevmiyor ki.. hoşlandığı karıların ardından iç geçiriyor, verişken olanlarıyla da yatıyor zaten.. bunun neresinde sevmek var
00 Yorumla
+1 yılSeven aldatmaz. Gururlu ol. Defalarca konustuysan. Konus ilgisini cekmeyi. Dene. Sende kotu degilsin ki baktin olmuyor. Sevgi ilgiye ihtiyacin olursa fazlasini verebilrim.
00 Yorumla
+1 yılTehdit et ayrilirim senden bak anneme giderim falan
00 Yorumla
+1 yılseni kaybetme korkusu yok..
en azından bir süreliğine ailenin yanına git..00 YorumlaSeven erkek aldatmaz , zina bu devrin büyük hastalığı olmuş.
Boşan.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılAllah im soruya bak 🤣🤣
Sevse bile aldatır mi 🤣🤣00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende de benzer durum var sosyal medya üzerinden sürekli kadınlarla konusmak istiyorum ve konusuyorum da. kendimi tutamıyorum , aldatmayı bile düşündüğüm oluyor ama sonra vazgeçiyorum ne yapmalıyım bu durumda?
02 Yorumla- +1 yıl
İlginç peki sevdiğiniz biri var mj
- +1 yıl
Hayatınızda yani sevdiğiniz biri olmasına rağmen mi yapıyorsunuz
+1 yılErkek kadın fark etmez sevse bunu yapmaz. Sevgilini abazanlık geçmiş sana geçmiş olsun. Her erkek kadın böyle değil sonradan oluyor sosyal medyadan uzaklaştır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO adam olmaz ileride her türlü pisliği yapar en iyisi kabul et bu durumu düzeltemezsin boşan
00 Yorumla- Devamını Gör (112)
Devamını Gör(157)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim beni sürekli sosyal medya üzerinden aldatıyor engel olamıyorum ne yapmam lazım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler