bak erkeğim ve bu nasıl bir şey olduğunu biliyor öyle bir şey görmedi sadece aklını karıştırıyor ve aklına sokmak istiyor söyleyecek ki yatakta şöyle böyle yaptık ve bunu sana zorla söylettirmeye çalıştırmanı istiyor istemen için
Bilemedim cinsellik konuşmaya çalışıyor olabikir sen ıarar edersin o içerikli rüya üretip söyler tepkine görw devam eder ya da kapatır konuyu erkeklerin taktikleri bitmiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
kısaca seks yaşadım uyku da seninle diyecek ki öyle bir şey yok sadece cinsellik istiyor bu kadar basit
gerçekten görmüş olamaz mı yani konuyu oralara çekmek istese söylerdi
bak erkeğim ve bu nasıl bir şey olduğunu biliyor öyle bir şey görmedi sadece aklını karıştırıyor ve aklına sokmak istiyor söyleyecek ki yatakta şöyle böyle yaptık ve bunu sana zorla söylettirmeye çalıştırmanı istiyor istemen için
çok sordum boşver değişikti garipti falan dedi ama sevgili gibide değiliz niyeti öyle olsa anlatırdı bence 🤦🏻♀️
yine de ben eminim niyeti o ve bir gün öğrenirsen rüyasını gelip buraya yaz bari :D yanıldığımı söyle bana
bu söylenenlerden sonra bir daha soramam 😂
iyi bakalım asdvas hadi iyi geceler
İyi görmemiştir rüyalanmıştır anlaman için sana anlatamam diyodur kısaca sevgilin diyor ki hadi yaramazlık yapalım peşinde :/
sevgilim değil ayrıca öyle biride değil
flörtün yolu nereye cıkıyor arkadaş ve insanların içini nerden biliyosun sen öyle biri değil diyosun arkadaş
Kesin seninle sevişirken felan görmüştür zorlama çoçugu 😁
hadi ya yok sormam artık zaten.
Rüyasında başka bir vaziyette görmüş olabilir kurcalama işte
sevgili falanda değiliz arkadaşca ama nasıl oluyo öyle görebiliyo🤦🏻♀️
nasl görmüşse artk anlatmıo
valla 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
altlı üstlü olmuşsnz sanrm :))
Farklı bir şekilde görmüştür. Bence üstüne gitme
Kötü şeyler görmüştür belki 😂
Uygunsuz bir vaziyette görmüştür sıkıştırma çocuğu
Ayıp şeyler yapmış demekki
Rüyasında pompa yapıyormuş.
söylemiyosa fena bişeler yaparken görmüştür
Dur bir adam duş alsın önce hdhdjdhdj
Yalan söylemiştir
rüyanın yalanı mı olur
Olur erkekler salak yav konuşma bahanesi olarak bile sallıyorlar bişeyler ya da uygunsuz gördüğünü filan ima etmeye çalışmıştır
bak o doğru ama bu öyle değildi bana karşı olsaydı 2 senede mutlaka bişi ima ederdi yeni çıktı bu
Bikemiyorım 2 senedir flört müydünüz fikirleri değişmiş olabilir sana karşı ya da yeni cesaret etmiştir
Evet 2 senedir konuşuyoruz sevgili değiliz
🤔boyut katmaya çalışıyor olabilir sevgili olmamanızın bir sebebi var mı
aslında yok güzel anlaşıyoruz ama mesafe var bende bilmiyorum böyle nereye kadar gidicek hiç konusunu bile açmayız hshshs
Bilemedim cinsellik konuşmaya çalışıyor olabikir sen ıarar edersin o içerikli rüya üretip söyler tepkine görw devam eder ya da kapatır konuyu erkeklerin taktikleri bitmiyor
askerde şu an onunda etkisi vardır diye düşünüyorum bişi olmaz artık neyse hzhz
Aynen kesin ondandır o zaman asker tribi de hiç çekilmiyor kolay gelsin :D
teşekkürler hzhshah
Uyugun şekilde görmemiştir
:) fena mı
Konuyu sekse getirecek
Kamyon devrilmiş tır 😅🙈
İlişki esnasında görmüş olabilir
Bence görürken aynı anda boşalmış 😂
Anlatmak istemiyor
Niye 🙄😄
😄😄 Nadıl gördüğü belli