İkimizinde birbirimize ilgisi var
Doğru
Yanlış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Adam evinde hiç mutlu değilse ve ayrılıyorsa neden olmasın. Belki de hiç aşkı yaşamamıştır eşinde. Belki aradığını bulamamıştır. Kimse kimseyi bir anda anlayamıyor aradan zaman geçtikçe gerçekler su yüzüne çıkıyor. Ama sizin ilişkinizde önemli olan her iki tarafında bilerek ve kendi rızası ile olması lazım yani aldatma - kandırma olmaması lazım. Her iki tarafta gerçekleri iyi biliyorsa ve siz de buna razı iseniz o zaman olabilir tabii ki. Önemli olan her ikinizinde mutlu olması. tabii ki hem eşini hem de sizi idare etme gibi bir düşüncesi varsa bu erkeğin, o zaman bu çok yanlış..
Ahhahaha doğru tabi ya yap mal misin sen? Çocuk vb varsa s... Yoksa karisi sana da dava açabilir ( diye biliyorum ) o da değil etik olarak doğru değil dinsel yönünden hic bahsetmiyorum oldun diyelim senle ayrıldıktan sonra başkasının koynuna girecek insanların hayatini mahvedeceksin ama herşeye rağmen miden alabiliyorsa devam et
Cevap
28Cevap
Yanlış bır sorunun doğru cevabı olamaz. Sen düşün eger yapabılıyorsan kocanı evde beklerken başka bır kadının koynunda gezıyor ki bana göre o erkeğin hayatındakı tek kadında degılsın bu net. Karısını aldatan bır erkek senı çoktan boynuzlamıstır. Fınalde sen kendını basıt görüyorsan senın tercıhın ama yeryuzunde erkke kıtlıgına kıranmı gırdı evlı adamla ne ısın var. Gercı bunu becerecek kapasıten oldugunuda sanmıyorum zıra burda sormazdın. Unutma karsıtarafa yasttıgınn aynısını yaşamadan ölüm yoktur. Yuva yıkanın yuvas asla olmaz cunkı öye bırınle zaten yola cıkılmaz oyuzden en kısa surede aklını başına topalrsın umarım
Ben 2 yıl çıktım. Psikolojim çok bozuldu. Hayal kuramıyorsun, bişey bekleyemiyorsun. Sen onu evli evli kabul ettiğin için sana belli etmesede senin hakkında ne kadar değersiz zavallı biri diye geçirecektir içinden emin ol. Bitirmek çok zor oldu. Hala toparlanmaya çalışıyorum. Hayatımın merkezine aşk kavramını koyarak hata ettim.
evlilik onu bağlar seni değil :) ama tabiki bu ilişki genelde sadece cinsellik üzerine kurulur. yani metres olmak hoşuna da giderse bize sorun yok :)
Cevabını bildiğin şeyi neden soruyorsun ki, sen kendini o adamın eşinin yerine koysana sevdiğin, her gece sarılarak uyuduğun adam başka bir kadınla flört ediyor ne hissederdin?
hem dinen caiz değil hemde etik değil bu adamın aile hayatını bozar ilerde aynısı başına gelir ne ekersen onu biçersin
Ciddi ciddi soruyorsan Allah akil fikir versin, trol diye soruyosan da a... q
Evlinin ilgisi bir yere kadar. Üzülen sen olursun yol yakınken vazgeç
Yanlış tabii ki şu doğru diyenler de ne kadar geniş ve midesiz.
Sence doğru mu? Mesela evlensen genç bir kız kocanla flört etse?
ediyorum ben, flört alt tarafı bir şey olduğu yok :D
ilginiz varsa flört aşaması kısa sürede yatak aşamasına geçer
yani buna doğru diyenlerin üstüne kusuyorum kimse kusura bakmasın
Evli adamla ne işin var
Umarım başına aynısı gelir.
Akıl mantık var. Sence doğru mu?
doğru değil
Yanlis bisey ama keyiflidir
Gizli yaşanacaksa iş abartılmayacaksa sorun yok
ne biçim insansınız bir de soruyor
Bunu doğru yanlış diye sormak garip
Doğru değil tabii ki ama sana doğru geliyorsa yap