+1 yılKadın ve erkek hem fiziksel olsun hem duygusal hem de psikolojik olsun birbirinden çok çok ayrıdır.
Erkek dilini bilmeyen ve erkeğin doğasına aykırı davranan her kadın huzursuzluk bataklığında çırpınıp durur...
Aslında olay çok basittir erkeklerin duymak ve yapmak istedikleri şey de gün gibi ortadadır.
Erkek için en önemli gaye hayatında ki insanın hep göz bebeği olmak ve onun gözünde iyi görünmektir. Bu bir zayıflık değil aksine erkeğin yaratılışında olan bir özelliktir. Yani sen erkeği değiştirmeye şekil vermeye başlar ve erkeği belli bir kalıba sokmaya başalarsan erkek algısı bunu beni beğenmiyor, beni yetersiz görüyor, beni kontrol etme amacı içinde diye benliğine aykırı tutum ve davranışlar, erkeği git gide daha da kötü hissetmesini ve giderek sizden uzaklaşmasına sebep olur...
Erkeğe edilemesi gereken söz aslına burada açık ne net şekilde ortaya çıkıyor erkek dilini çözen kadında zaten huzurun ve mutluluğun tadına varıyor...
Erkekle iktidar mücadelesine giren ve eşitlik adı altında erkeğin güç dengesini bozmaya çalışacak her türlü davranış, size silah olarak dönecek ve kadın, doğasında asıl istediği şeyi asla alamayacaktır...
Bırakın erkek erkekliğini, kadında kadınlığını yapsın. O zaman zaten erkeğin hangi söz hoşuna gider diye de düşünmekten vazgeçersiniz. ☺️40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Herhangi bir söz var mı bilemem ama dalkavukluk yapmadan egosunu okşamak çok işe yarayabilir. Mesela yeşil gözlü bir erkeğe gözlerinin güzelliğinden bahsetmek yani zaten gözü güzel ve bunu ortaya çıkarıyorsun bu onun çok hoşuna gider. ya da kalın sesli bir erkeğe ne kadar maskülen bir ses tonu olduğundan bahsetmek gibi ama dalkavukluk yapmadan mesela sağır birine ne kadar iyi duyuyorsun dememek gibi çünkü kimse salak değil yutmaz onu ve sürekli yapmamak abartmamakta önemli. Kenidini hayran gibi göstermek senin değerini düşürür. Sadece beğendiğini ifade edersin kendini iyi hissetmesini sağlarsın o da sana boş değilse gerisi gelir.
20 Yorumla
+1 yılKırmızılı sensin galba baya iyisin sana düşmeyecek erkek yoktur bence yani kendin olsan bile sana bakarlar sana bakmayan erkek ya aklı yoktur ya da başka birini seviyordur
15 Yorumla- +1 yıl
teşekkür 😂
- +1 yıl
Rica ederim elini sallasam 50 si bakar sana bir erkekte tutuklu kalma ama çok seviyorsan yine bir kaç taktik verebilirim
- +1 yıl
iyi olur ya
- +1 yıl
GT yap ozaman
- +1 yıl
Nerdesin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
1- Vay, vaay bu kadar becerikli olduğunu bilmiyordum.
2- Bana kendimi (Güzel, özel, harika, mutlu, güvende vs..) hissetiriyorsun.
3-En çok da omuzlarına (Göğsüne, gözlerine, gülüşüne vs) bayılıyorum.
4- Seninle zaman geçirmekten çok hoşlanıyor ve mutlu oluyorum.
5- “Bu kıyafet içinde muhteşem görünüyorsun.
Aslına bakarsanız bu sözleri erkeklerden duymaya can atarız. Fakat onlar da severek giydikleri bir kıyafetin kendilerine son derece yakışmış olduğunu duymak ve onaylanmak isterler. Kendini “stil sahibi” biri olarak gören bir erkek çok daha kibar davranan ve yanındaki kadını ön planda tutan bir centilmene dönüşüverir birden…
Kaldığımız yerden devam edelim
6- Sayende çok güzel vakit geçirdim.
7- İşinde ne kadar başarılısın!
8- Harika bir ailen ve çok iyi arkadaşların var.
9-Sen olmasaydın ne yapardım!
10-Ortak noktalarımız çok fazla.81 Yorumla- +1 yıl
Harika bir ailen var denilmesi hoşuma gider.
+1 yılAtaerkil toplum yapısına sahip olduğumuzdan 'kadının erkeği pohpohlayacağı' her söz bu kapsama girer. Genel "şu sözdür, bu sözdür" demeyeceğim kişisine göre değişebilecek söylemlerdir çünkü.
Aslına bakarsanız direkt erkeğe özgü değildir 'hoşa gitmek kabul görmek' sorunun gidişatı açısından tek noktadan irdeleyelim. Erkeği 'güçlü görmek ve bunu vurgulamak' muhtemel suretle hoşuna gidecektir. Ona sanki evrendeki biricik erkekmişçesine davranırsanız kendini bulunmaz Hint kumaşı sanabilir.
Erkek kişisi daimi olarak diğer hemcinsleriyle karşılaştırıldığında 'en' olmayı seçeceğinden kadınlar cümlelerini seçerken bol bol en yaftasını kullanmalarında fayda var. Tabii samimiyetle ve içtenlikle söylenirse erkek kişisi hoşuna gitmek şuraya dursun mutluluktan tavan yapar.00 Yorumla
+1 yılHissettiremedikten sonra önemi yok. Bir tebessüm bile bazen en fiyakalı sözden ağır basar.
Birde kişinin sizde uyandırdığı intibada önemli. Sana kurduğu cümleleri bir tek sana mı kuruyor bakalım.
Anlayacağınız erkek kendini alternatif düşündüğü sürece zor etkilemeniz.10 Yorumla
+1 yılŞu sözler ile tavlamak mümkündür.
-Sence memem çok mu sert bir baksana?
- Ya bacağım ağrıyor biraz masaj yapar mısın?
- Ya Ahmet sana da zahmet olucak ama doktor günde 1 saat öpüşürsen kafan ağrımaz dedi , öpüşebilir miyiz?
- Kendime kışlık bikini bakıcam sen de gelmek ister misin?
- Bir daha yapalım mı?00 Yorumla
+1 yılHarikasın ve sana güveniyorum bence.
Onun haricinde her erkek sever ilgi görmeyi.
Gününün nasıl geçtiğinin sorulmasını.
Ona kadın tarafından seçim hakkı sunulmasını.
Örnek yemek yaparken sormak gibi, onun sevdiklerini, ilgilerini işin içine eklemek gibi.
Bakma kolay tavlanır diyenlere aslında erkekler kadınlardan daha ketum bu konuda.
Tabii ki tavlamak istediğin erkeğin belirli bir vizyonu varsa.10 Yorumla
+1 yılhoşuma giden bir elamansın ha poponu kolla bdjdndnd
41 Yorumla
+1 yılOdun, kalas, ök*z vs. denilmesi yeterlidir. Bunlar güzel sözden anlamaz ki. 🤦♀️🤷♀️
10 Yorumla
+1 yılErkekler her güzel lafa kaniyorlar bence ya çok ugraştırmıyorlar sagolsunlar😊
30 YorumlaBazısı var küfür etsen tahrik olur bazısı var civciv gibi ödünü patlatsan ölür :D Her erkeğin istediği şey normalden farklı tepkilerle karşılaşmak tıpkı kızlar gibi... İltifata gerek yok sevsen yeter bence...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Erkekler bir kadın tarafından Süpersin çok güçlüsün lafını duyunca hemen Süper-kahramana dönüşürler 😀
41 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı. Erkek Karşıdan gelirken; gel gel maşallah maşallah işte buuu (ıslık çalınır), erkeğen villası böyle birşey var mı yaa reisss
Denir 😂 çok hoşuna gider bak benden demesi 😂😂20 Yorumla
+1 yılErkeğine göre değişir. Kimine söz söylemeye bile gerek yoktur, biraz eğilsen yeter. Kimisi için bilgi önemlidir, onları kitaplarla ve kültürünle tavlayabilirsin. Bir de en zoru vardır. İçine kapanık olan. Sen peşinden koşarsın, o utancından kaçar. Sen onu yakalayana kadar o bunalıma girer. Sen de yorulursun. Lafın özü, boşverin erkekleri tavlamayı. Onlar tavlasın sizi.
20 Yorumla
+1 yılBir tatlı bakış yeter li bence. gözler çok şeyi ifade eder
18 Yorumla- +1 yıl
Elif hangisi sensin fotografdaki bebek olan mi?😊
- +1 yıl
sakin ol abi
- +1 yıl
kirmizili
- +1 yıl
Abimi😡😠
- +1 yıl
Sana kirmizi çok yakisiyor
- +1 yıl
Eliffffff
- +1 yıl
hahhaah koptum
- +1 yıl
😛😛😛
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenden hoşlanıyorsa sende hoşlanıyorsan çok hoşsun çok tatlısın ya da senin gibi sevgilim olsun isterdim seni seviyorum seni istiyorum gibi sözler erkek de ilgi bekler
00 Yorumla
+1 yılakşam yemekte ne var diye sorduğunda, en sevdiği yemeğin adı.
ani yasayalim..
yarini dusunmeyelim..
beraber yasayalim ama evlenmeyelim..
senin hayatina baskalari girsin ama ben sana hep sadik kalabilirim..30 YorumlaSenden çocuğum olsun istiyorum cümlesi çok sevgi dolu bence. 😂🤛🏻
30 Yorumla
+1 yılOnu şımartacak ve egosunu tatmin edecek sözler olmalı. Bugün ayrı bir yakışıklısın snaki. Bu işi senden başkası yapamaz...
11 Yorumla- +1 yıl
hangi işi :)
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. %99.9 indirim kazandım😄
Şunlara bak bedava aldım!
Lokma dağıtıyorlardı😅
Bedavadan biraz pahalı sana hediye aldııım😄😄😄10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılbaba
babacım
maaşınıza zam yapıldı
bişey istemiyorum sen gel
gerek yok tamam para harcama10 Yorumla
+1 yılKadın erkeği tavlayabilir mi?
Demek istediğim kadın ardından koşmayanı bence tavlayamaz.60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendin içinden geleni söyle
Ben şahsen başka türlü etkilenmem20 Yorumla Adam gibi adamsın ya. Ohaaa Vayy baya güçlüsünSenin yanında kendini çok güvende hissediyorumÇok ağır ya keşke bu kaslı erkek bana yardım etseSeninleyken çok mutluyum... pofpoflamak işte
20 YorumlaSeverlermi bilmemde ben değer veriyosam seviyorum seni adamm! Derim 😂
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Kişiden kişiye çok farklılık gösterir bu. Şu söz ya da davranış diyebilecek bir şey söylemez imkansız.
00 YorumlaHer zaman yanındayım arkandayım !
Bana bunu söyleyen kadına
kurban olurum20 YorumlaSen hoşuna gidiyosan adını söylesen yeter, hoşuna gitmiyosan methiyeler düzsen ne farkeder ;)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılİçten davran birşeyler hissediyorsa senin söylediğin herşey onun hosuna gider
10 Yorumla
+1 yılGüzel sözlerin hiçbirini hak etmiyorlar Ben benim öküze söyledim de ne oldu 150 kiloluk başka bir karıyla beni aldattı
00 Yorumla
+1 yılSenin yanında huzurluyum mutluyum kendimi güvende hissediyorum.
00 YorumlaKendini etkileyici biri olarak görmüyorsun değil mi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılSoze gerek yok senin tavliyasin varsa o erkeginde tavlanasi varsa tavlarsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılSevdigi kisi kufur de etse ninni gibi gelir eger sevmiyorsa destanlar da yazsan nafile😉😉
00 Yorumla Ev boş gelsene de dünyalar onun olur herhalde sbzmsbjss
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. "Senin olmak istiyorum" ve benzeri, erkeklerin sahiplenme duygularını canlandıran sözlerdir.
10 YorumlaErkek gözle
Kadın kulakla sever..
Sen anla artık00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. çok yakışıklı ve çekicisin bir okadarda seks i geliyorsun gözüme.
00 Yorumla
+1 yılErkeğe göre değişir, kimi serttir maçodur, aslanım yiğidim dersen sever, kimine minnoşum dersen sever😁
20 Yorumlagüzel ve sevdiğimiz kadın bize merhaba dese, gülümseriz.. düşünmeyin bu kadar
00 YorumlaErkekler için sevişelim desen yeter : D yani geneli
01 Yorumla
+1 yılŞu şeytanın kelamlarını kullanma. Güven yoksa ben yokum. Elime degmedi. Bildigin kızlardan degilim. Tutumluyum. Kuruyorsun
00 Yorumla
+1 yılbir bakıyım şu bakışlarına
hayırdır bişey mi oldu
sen bana mı bakıyorsun
aaa yapma ama
hadi söyle söyle...11 Yorumla- +1 yıl
yani kurlaşma için bahaneli bir başlangıç devamı gelir farklı bir şekilde
aaa senin göz bebeklerinde ben varmışım bak bak :)
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Ev boş gelsene eheheh
10 Yorumla
+1 yılSenin yanında kendimi güven içinde hissediyorum. Bana güven veriyorsun 🌺
30 Yorumla
+1 yılBeraber bakalım.
Ben ilgilenirim sen onu düşünme.
Bavulunu hazırla akşam yola çıkıyoruz 😍😃00 Yorumla
+1 yılGururunu okşayacak her söz hoşuna gider... Ama her erkek yemez haberin olsun
00 YorumlaÇok büyük
Çok iyiydin
Senden başkası boş
Sen ilkimsin
Sen güçlüsün00 Yorumla
+1 yılSevgilinmi kocanmı baban mı kardeşin mi kim bu erkek
015 Yorumla- +1 yıl
sevgilim
- +1 yıl
evli değilim
- +1 yıl
Peki profildeki hangisisin sen
- +1 yıl
kırmızılı
- +1 yıl
Hm taş gibisin yani diğer kadın ablanmı
- +1 yıl
annem
- +1 yıl
taş?
- +1 yıl
Annenmi ciddimisin ben senin ablan falan sandım onu maşallah ne gencmiş annen yaşlarınız kaç peki
- +1 yıl
O çocukta kardesinmi
- +1 yıl
benim yaşim 20 annemin 47
- +1 yıl
küçük gosteriyor annem
- +1 yıl
evet kardeşim
- +1 yıl
Kardeşin kaç yaşında
- +1 yıl
Maşallah çok güzel bir ailesiniz Allah mutluluğunuzu daim etsin
- +1 yıl
napican 😂😂
+1 yılHelalim Manitam Aşko vs vs de düşer hemen
40 Yorumla
+1 yılBence belli bir kalıbı yok kişiden kişiye göre değişir
00 Yorumla
+1 yılerkek değilim ama olsaydım en çok bu cümle hoşuma giderdi; sen öyle diyorsan öyledir
10 Yorumla
+1 yılSoze gerek yok memen kalçan varsa dekolten konuşsun elif
00 Yorumla
+1 yılHiç anlamam o işlerden ki çaba da göstermem. Erkek adam sözden mi hoşlanırmış ya. 😂😂
00 YorumlaKulaklarımı çekeceyinizi söylemeniz benim hoşuma gider
10 Yorumla
+1 yılBence içten, samimi, yalansız sözler hoşlarına gider.
00 Yorumlakesin onun kanatları altındaymışız gibi hissettirmektir😐
00 Yorumla
+1 yılErkegin hosuna gidecek sözmü erkek bir kızı seviyosa. O kız küfürde etse. Hosuna gider.
00 Yorumla
+1 yılseni seviyorum adam diyip gercekten terk etmeyecek biri olsun isterdim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı. Seni beğenen erkek e söz söyleme ne gerek kalmaz o sana neyi söylemen gerektiğini söyler
00 Yorumla
+1 yılvalla beni tavlamak çok basit bir bakış bana yeter
00 YorumlaBakman yeterli sazan gibi oltaya gelir zaten ah bir bulsam birinide siki siki sarilsam birakmasam
00 Yorumla- Devamını Gör (112)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat