Soruyu beğenmeyi unutmayalım. 👍
Kadın/ erkek ne kadar severse sevsin, yokluğuna alıştığı kişiyi bir daha istemez mi?
Soruyu beğenmeyi unutmayalım. 👍

Büyük acılar yalnız çekiliyorsa "sevse dahi istemez" bazen insan. Yokluğuna alışmıştır artık üşütmüyordur soğuklar, kalbindeki yaralar acıtmıyordur hissizleşmiştir. Zamanında yanında olmamanın cezasını unutularak ödersiniz paramparçalığa dönüşen siz olursunuz.
Hayat böyledir bir insan sizinle değilken onu yaşatırsınız. Her sabah günaydınlarına geceleri öperek iyi dileklerine sanrılarınızda yer verirsiniz. Gün gelir herkes gibi onu da öldürmekten çekinmezsiniz. Sevgi yerine acıya sebebiyet oluyordur canınız yandıkça nefret edersiniz.
Sevgi tek başına yaşandığı zaman mutlu etmez onu paylaşmak gerekir. Siz tek başınıza yaşadığınıza sevgi demeyin bu saplantıdır sevginin karşılığı mutlaka gerçekleşmeli. En zor zamanlarınızı bir başınıza atlatıyorsanız kimseye ihtiyacınız yoktur. Kendinizi kandırmanızın gram yararı olmaz size içinizde son nefeslerini alan birileri vardır.
Hayatın onu beklemekten ibaret olmadığını anladığınız an vazgeçersiniz. Siz onun toprağında büyüyen çiçek olmaktan çıkıp kendi vahşi doğanızda koparılmış incinmiş yaprakları dökülmüş bir çiçeksinizdir artık. Ne kadar seviyorum da deseniz "naralar eşliğinde" unutursunuz.
İstemez tabi o kadar zaman geçmiş olması gereken yaşanması gereken herşey ertelenmiş yaşanmamış ya da gecikmiş. Sonrasında baştan baslamak bile istemez insan yeni birini tanımak bile zor gelir. O kadar yalnızlasiyor ki insan artık kendi kendine bile katlanamiyor. Herhalde bunu hak edecek bişi yaptım yoksa neden böyle hissedeyim ki
aslında içten içe ister de onun böyle ilk tanıştığı hallerini özler bir daha eskisi gibi olamayacağını bildiği için istemez çünkü giden geri gelse de bir daha eskisi gibi olmaz
çok teşekkür ederim :)
Rica ederim ne demek değerlisin ve her soru da veririm 😊
<3 <3
Keşke tanışma imkanım da olsaydı 😊
evleniyorum ben yakında tanışmalara kapalıyım maalesef
Anladım iyi bakalım
İstemez. Yokluğuna alıştığım biri var, geliyor ama itiyorum. İstemiyorum o bir zamanlar canımdan çok sevdiğim ve hala içimde sakladığım o kişiyi.
Cevap
7Cevap
Alışkanlıklar devam eden olgulardır
İstemeyince istemezsin
Paylaştığın sözde ki gibi onun yokluğuna alışırsın..
Ama kalbinin bir yerinde o acı kalır..
Bir daha istemez..
İster işine gelir ama kim olduğuna ve nekadar yakın olduklarına bağlı
Daha iyisini bulamadığında her insan öncekini özler.
Alisir unutmaz... Laakin kirilmissa gercek yalniz birakildigi icin bida istemez
Evet bayanlarda bu var bizzat yaşadim yoluma ölen kişiye geç kaldiğim için o iş bitti bana da ders oldu kimseyi yokluğunuza alıştirmayin
İstemez değil, istememeyi öğrenir.
Ve evet, "O hep aklında geçer, ama acısı hiç geçmez.
Sadece alışırsın, bu acıya.
Ne kadar severse sevsin diye bir şey yok bazen öyle derine iner ki o oksijen kadar ihtiyaç haline gelir sonrası ölüm
Evet istemez çünkü..
Varlığının kıymetini bilmeyeni yokluğunla terbiye edersin ancak
Tabii ki öyle. 'Bir kadın yokluğuna alıştığı adamı bir daha geri istemez.' 🌺
Soru kendi içinde tezat
Evet istemez. Özellikle kırıldıysa
ara soğumuşsa tekrar ısınmak zor olur
Bir kere soğudu mu zor ısınır
İsteyebilir neden istemesin ki?
Genelde kadınlar ve erkekler bir defa çatlak olan ilişkisinin eskisi gibi olacağını ya da ilk heyecanı gibi olacağını düşünmüyor, peki sence her hata ve kırgınlık sonrasında eskisi gibi devam eder mi?
Her hata ve kırgınlık sonrası devam etmeyebilir ama biz ihtimaller üzerine konuşuyoruz dolayısıyla incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerden dolayı çatlak alan ilişkiler yeniden kendini onarabilir. İnsanoğlu bir günde bile olgunlaşabilen yapıya sahiptir. Bir anlık öfkeyle bir şey olmuştur, bu onun kötü olduğu sadakatsiz olduğu anlamına gelmez.
Çok teşekkür ederim gerçekten aslında en iyi görüş senin hakkın olduğunu fark ettim
Rica ederim, ben teşekkür ederim ne dedim sanki.😊
Diğer soruya da yorum yazar mısın? Sana En iyi görüş vereceğim.
Yazayım. Teşekkür ederim.😊 Hangisi bu arada?
Yazamıyorum sana gönderirim de 😊
Bekliyorum.
Evet ben istemem öyleyim
Yokluğuna alıştığımız kişiyi istemeyiz
geldi ben mal gibi hep kabul ettim
Bence isteyebilir.
Sevmezse istemez
İstemez bnce
Aynen öyle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?