Görseli okumasanizda olur, bu adam tam 3 yıl beni kendine aşık etmek benden karşılık görmek için çabaladı benden vazgeçmedi 5 ay önce tamm dedim sevgili oldum onunla fakat işler değişti, vakit ayırmaz oldu, aramaz sormaz oldu. Benden başka herseye vakti oldu ama bana gelince yorgun uykusuz sıkıntılı dertli oldu. Sabahlara kadar oyun oynadı bana günde 15 dakikasını ayırdı. Ben napayim siz söyleyin?
Beyler, peşinde koştuğunuz kadını elde edince sevginiz bitiyor mu ya da sıradanlaşıyor mu?
Bu şey gibi değil mi ya! Hani herkes birşeyi çok istiyor diye sen de istersin fazlası ile çabalarsın elde ettikten sonra koyarsın bir köşeye o orada kalır. Bir nev-i erkeklerin durumuda böyle elde etmek için hırs yapar çabalar elde ettikden sonra umurlarında olmaz. Bence sen de daha fazla uzatıp kendini üzme yol ver gitsin.
Bir erkek ne kadar peşinde koşarsa, ulaşamadığı için hırs yapar, kadını gözünde büyütür.
Ama elde edince aradığını bulamayınca bunun için mi ben bu kadar süründüm, boşuna uğraşmışım deyip bütün hevesi kaçar, söner gider.
Yaptığınız en büyük hata bu. Ulaşılmaz olunca birşey olacağını zannediyorsunuz.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Alakası yok, onunla ben imkansız gibi bitseydik. Gerçekten sevmediğim için onu üzmek istemediğim için hep uzak durdum ama o vazgeçmedi. Çok iyi laf yaptı ağzi ne verdiği sözleri ne söylediği lafları nede ettiği vaadleri yerine getirmedi bir insan 2 ayda bu kadar degisemezdi. Oysa dur dedi durdum sus dedi sustum uygun değilim dedi bekledim sıkıntım var dedi kendine bıraktım darlamadim. Bilmiyorum hata kimde
Bazen gerçeklerle karşı karşıya kalmak, onları kabullenmek zorunda olmak yalana inanmaktan daha zor.. Ama bu hayat ve gerçek olan bu sanırım benimde bunu kabullenip susma sıram..
Verdiği güvenle ettiği vaadlerle düşmüş olduğum bu gafletin bana günahı ona da yok mu.. Ilkimdi evlilikti düşüncemiz ama olmuyormuş her düşünülen hissedilen hayal edilen
"Ben sana layık değilim..." Valla ne güzel de umursamıyor adam. Sen onun için bir hevesten ibarettin. Hevesini alınca da eskisi kadar albenin olmadığını anladı.