İkimizde tel de takılıyoruz.. arada duşa da giriyor.. sizce aldatıyor olabilir mi? Ama çok mutsuz, keyifsiz yüzü hiç gülmüyor.. sinirli bir halide yok hani oruç zamanında aç susuz kalındığında son dakikalarda fena bir hale gelinir ya o da bütün gün öyle.. sizce aldatsa mutlu görünmez mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Karı koca arasında hep problem olabilir
Neden ayrı yatarsinizki
Ayrı yatarsaniz araya soğukluk girer aldatma boşanma vs olur
Kavga bile edebilirsin ama ayrı yatmak yanlış bir davranış
Yazışma vs hepsi olabilir bunun adına aldatmami kendini tatmin etmek mi artık neyse ne onun adı başka şeyler de olabilir fakat biraz daha uzatirsan şuanda olmadıysa bile olabilir
Onunda uzatması yanlış onunda seni çağırması gerek27 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek neden bu kadar inatçı olur ya? Bir kere kavgamızda dedim ki ya sen ne kadar inatçısın, ben gelmesem gelmeyecek miydin dedim... dedi ki, ben 1 ay yapmayacam desem yapmam dedi
Soran+1 yılBöyle bir şey yaşasan sen ne yaparsın
Soran+1 yılGeceleri ben mesela yatakta hareket etsem diyelim kiyana döneceğim hemen uykudan uyku sersemi olarak uyanıp dudaklarımı öper sıkı sıkı sarılıp uyumaya devam ederdi
- +1 yıl
Bu kişiye gore değişir
Hepsi olabilir
Kişinin yaklaşımı kişiliği belki dahada naza çeker bilemem ki
Belki dediğinden fazlasını yapar
Daha güzeli olur
Belki kalkar gider
Ama bu işler konuşarak olur surat yaparak değil
Git yanına konuş şimdi bile olur derdimiz ne de illa yatak ile sınırlama başka yerden ceza verirsin kafayı çalıştır araniza soğukluk sokma önemli olan o gerisi hallolur
Soran+1 yılMeğerse benim instagramda başkalarıyla yazıştığımı düşündüğü için suratı asıkmış, dün kavga etti benimle
En İyi Cevaplar
Neden aldattığını düşündün anlamak mümkün değil sende telefondasın 18 gündür sen duş almadın mı 🤯 sen mutlu ve keyiflimisin durumdan? Açlık ve diğer etkenler herkesi etkiler bence boşa kuruntu yapıyor kendinide boşa böyle şeylere yoruyorsun !!! Aldattığına inanıyorsan aynı şeyleri sende yapıyorsun demek ki sende aldatıyor olabilirsin 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın.
Soran+1 yılGeceleri ben mesela yatakta hareket etsem diyelim kiyana döneceğim hemen uykudan uyku sersemi olarak uyanıp dudaklarımı öper sıkı sıkı sarılıp uyumaya devam ederdi
+1 yılHemen aldattığını düşünme. Suizanda bulunarak ilişkinize zarar verirsiniz
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden düşünmeyeyim
- +1 yıl
Elinde kanıt delil ya da buna benzer birşey olmadan bu şekilde düşünmek normal mi? İlişkinize zarar verir bu tutum. Bir erkek 18 gün birşey yapmadan duramaz mı sanıyorsun
Soran+1 yılNe bilim erkekleri öyle bir uçkuruna düşkün olarak tanıtıyor ki herkes asla 1 ay kadınsız duramaz diye belirtiyorlar
- +1 yıl
İşte bir suizanda bu. Yine bu yumuşatılmış hali. Bazılarına göre erkekler her beş sn bir seks düşünüyorlar. Zaten başka hiç sorunları sıkıntıları yükümlülükleri yok. Ne kadar kolay erkek olmak dert tasa yok
Soran+1 yılÖyle düşünüyorlar valla
- +1 yıl
Buna benzer birçok şey erkekler kadınlar için düşünüyor. Aramızdaki sorunları çözün. İkinizde eteğinizdrki taşları dökün. İki inatçı keçi gibi davranmayın ki mutsuz huzursuz olmayın
Soran+1 yılMeğerse benim instagramda başkalarıyla yazıştığımı düşündüğü için suratı asıkmış, dün kavga etti benimle
- +1 yıl
Sen onu aldatıyor olarak düşün o seni başkalarıyla konuşuyor olarak düşünsün. Karı kocasınız siz. Oturun eteğinizdeki taşları dökün birbirinizden isteklerinizi belirtin yanlış anlaşılmalara müsaade etmeyin gül gibi geçinin
+1 yılBelkide sen isteklerine cevap vermiyorsun cinsellik olarak
019 Yorumla
Soran+1 yılYok o konuda hiç sıkıntı yok, hatta o veremiyor benim isteklerime karşılık.. tek sıkıntı annesi
- +1 yıl
Annesi kafasına giriyor olabilirmi
- +1 yıl
Senin ne isteklerin var cinsel olarak cevap veremiyor terapi aldınızmı
- +1 yıl
Ben sorunu anladım benzeri durum bendede olmuştu
- +1 yıl
Kimle yazışıyonki
Soran+1 yılHiç kimseyle sırf resmimi koyuyorum diye ve erkekler mesaj geliyor diye böyle düşünüyor
- +1 yıl
Evliliğini bitirir bu
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Şüphe kuruntu ve bum
Soran+1 yılDün gece bağırıp duruyor sana güvenmiyorum diye, peki dedim ben sana nasıl güveneyim 20 gündür ayrı yatıyorsun.. dediki al bak benim telime dedi.. yok dedim ben sana zaten güveniyorum.. ama ben sana güvenmiyorum dedi.. tutturmuş ki instagramda erkeklerle yazışıyorum ondan demek ki suratı hep asıkmış
- +1 yıl
instanı kapat
Soran+1 yılO da kapatacak o zaman kapatırım..
- +1 yıl
Bence adil bir karar teklif et
Soran+1 yılSende kaldır resmini kaldırayım diyorum, yok diyor tutturmuşki ailecek resim koy.. ee peki sen neden koymuyorsun diyorum.. yok ben koyamam karımı niye erkek arkadaşlarım görsün diyor.. o zaman bende koyamam kusura bakma dedim
- +1 yıl
Bak bu ateşin kıvılcımı sosyal medya yüzünden gülüncek hale gelirsiniz herkes güler bir tek siz ağlarsınız
Soran+1 yılGece mesaj attı odadan sırtımı kaşır mısın diye 😆
- +1 yıl
😂😂😂 hadiyaa
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
61Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Uzun süre küs kalabilen erkeğe güvenmeyin. Reelde aldatmıyorsa bile sanalda kesin aldatıyordur. Aslında erkeklere hiç güvenmeyin dkjdjf
00 YorumlaYok gorynmez mutlu degil cunku evde huzur olmayinca disarda ne kadar mutlu olursa olsun asla yuzu gulmez. Ee adam koksun mu dus alacak tabiki.. belki mast. Yapiyordur banyoda..
016 Yorumla
Soran+1 yılMastı telde yapıyor gibi geliyor bana
Soran+1 yılTel elinde sürekli çünkü gerçi önceden de elindeydi
Soran+1 yılOnun o hali beni üzüyor, günlerdir öyle yüzü çok mutsuz
Soran+1 yılBen mesaj yazdığımda seni çok özledim nasıl öyle düşünürsün vs dedim.. akşam eve gelfiğinde sohbet ediyoruz ama yine ayrı yatıyoruz.. sanırım bekliyor ki gel yatakta yatalım diye ben diyeyim
Soran+1 yılBunu bekliyorsa yandı, çünkü içimden yemin ettim asla onu yatağa çağırmayacağım diye
Soran+1 yılBöyle gider gibi görünüyor 😆😆 ama bence benden bekliyor ne inat var arkadaş yaa.. çocuğum dedi ki baba annem bacaklarını dırrr yaptı yani aldı tüylerini dedi.. ilgisini çektiği halde inatından vazgeçmedi.. askılı hiyiniyorum göğüsler neredeyse ortada yinede inatından vazgeçip gelmiyor
Tamam da burada bence ona odaklanmak yerine sorunlarınızı konuşsanız. ya da konuştunuz ve faydası olmadı mı. İş yüzünden asık olabilir mi yüzü
13 Yorumla
Soran+1 yılAnnesiyle alakalı sıkıntı oldu ve ben haklıydım o da hak verdi, ama annesiyle aramız iyi değil diye çok mutsuzdu birde ufak bir tartışma olunca sen nasıl benim koynuma girebileceksin bu saatten sonra o zaman dedim...
Soran+1 yılBen eminimki gel beraber yatalım desem koşa koşa gelir ve sımsıkı sarılır... amaaa nedennnn ben yapıyorumm
+1 yılyani evlenmişsiniz sonuçta sevgili değilsiniz düşmanda değilsiniz evlilkte biri ateş biri su olur sen su ol hep kazanırsın o senin eşin sende onun helalisin bunu unutma.
10 Yorumla
+1 yılIlla aldatacak diye bir şey yok. Duşta da ne yaptığı belli zaten. Bu kadar soğukluk yine de iyi değil. Konuşmadan çözmeden bir yere gelemezsiniz. Sorunlardan kaçmayın.
00 Yorumla
+1 yılEn büyük hatayı sorunlarınızı yatak odasına taşımakla sen kendin yapmışsın.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı. Duşta elizabethle aldatıyordur o yüzden inadını devam ettiriyor...
03 Yorumla
Soran+1 yılBende konuşunca git başımdan deyip çok kötü kızdı
- Aşk İlişkileri konusunda 970 cevap paylaştı.
+1 yılAldatma durumu yok bence. O sana yaklaşamıuor sende ona bütün sorun o. Alttan almayı düşün biraz.
08 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladın aldatma olmadığını
- +1 yıl
Aldatma gibi bir durum olsa seninle aynı evde yasaması mantıklı olmaz. Ne olursa olsun grur haysiyet diye bir kavram var.
- +1 yıl
Nerden varmıs bu kanıya
Soran+1 yılsırf resmimi koyuyorum diye ve erkekler mesaj geliyor diye böyle düşünüyor
- +1 yıl
O da asırı kıskanclık bence. Sen cevap vermediğin sürece kaç tane mesaj gelirse gelsin. Profilini gizli yapardın olur biter.
Soran+1 yılGizli zaten ve sadece kendi akrabası olan kadınlar var.. ben asla mesaj yazmıyorum.. sırf bu yüzden sürekli kavga ediyor
- +1 yıl
Yanlış anlama da kocan değişik biriymiş. Belki seni kontrol etmek istiyor. Şifrelerini falan istiyor olabilir.
Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Duşa girmiyor muydu normalde? Duşa girmeyle aldatmanın ne alakası var?
09 Yorumla
Soran+1 yılHani tatmin ediyordur diye düşündüm
Soran+1 yılBelki başkasıyla face de yazışıp yapıyor olabilir mi
Soran+1 yılNeye dayanarak böyle düşünüyorsun
Soran+1 yılAsla yazışmaammm
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBazı insanlar inat uğruna nefsine hakim olabilir direnir 🙄
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim kocada öyle
Soran+1 yılAynen, mastı da öyle namaz kıldığı için biliyorum duş alması gerekiyor haftada iki kezdir.. bir ara demiştim ki hiç mi beni özlemedin hiç mi canın istemedi? Dedi ki çok özledim ama o kadar mutsuzdu ki nasıl aklıma cins. Gelsin dedi
- +1 yıl
Mutlaka birisinin adım atması gerekir yoksa soğukluk girebilir ya da 🙄🤔daha fazlasını yazamam burdan 🙄
Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. 18 gündür konuşmuyorsanız, aldatmalar yakındır bence
00 YorumlaO öyle yspiyorsa sende tersini yap kışkırt. adamı belki oda senden şüpheleniyor soğuk durunca
020 Yorumla
Soran+1 yılO bana güvenmiyor zaten
Soran+1 yılHayır ama instagram da profilde resim koyuyorum diye sinir oluyor, birde mesajlarda gelince deli oluyordu.. halbuki ben kimseye cevap yazmıyordum
Soran+1 yılHala kızgın
Soran+1 yılBen mesaj yazdım seni çok özledim vs 20 gündür sana sarılmadım nasıl öyle düşünürsün vs dedim ama hala kızgın.. yüzüğüde çıkardı
Soran+1 yılİsterse ne peki
Soran+1 yılİstemezse ne gibi bir şey vardır
Soran+1 yılBen barışsaydım çoktan barışırdım, teli alıp hep yatağıma gidip yattığım için şüphe duydu ve gelmedi hiç yanıma
Soran+1 yılBen mesaj yazdığımda seni çok özledim nasıl öyle düşünürsün vs dedim.. akşam eve gelfiğinde sohbet ediyoruz ama yine ayrı yatıyoruz.. sanırım bekliyor ki gel yatakta yatalım diye ben diyeyim
Soran+1 yılAynen
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSiz olmussunuz asker arkadasi.
Evleride ayirin o zaman, artik evli olmanin bir anlami. kalmamis.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılkalbini kırmışsın belki olamaz mı soğumuş senden de olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendi elinle kocanı başka kadınlara altın tepside sunuyorsun geçmiş olsun... sen ilgilenmezsen bir ilgilenen bulunur.
02 Yorumla
Soran+1 yılO beni sunduğunu düşünmüyor mu
Cevap sahibi+1 yılsorunun derinine inmek gerek neden durduk yere mi ayırdınız yatakları
- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılBir an önce beraber uyumaya başlayıp normalleşmelisiniz. Böyle giderse boşanma yakındır.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 968 cevap paylaştı. Aldatmıyor ama fazla uzatma sen zararlı çıkarsın...
04 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladın aldatmadığını
+1 yılgürünmez aksine mutsuz gibi davranır aldatmasına gelince yüzde yüz emin olun eger kocan sağlıklıysa ikigün ayrı yatarsanız bonnuzlar
01 Yorumla
+1 yılİnatcılıktan ziyade söylediğin söz ağır gelmiştir belki aldatmak zorunda değil mast yapıyodur işini görüyodur bir şekilde ondan sana fazla yanaşmıyodur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeni görünce huzursuz oluyor demek ki.. Ona bu gece müthiş bir gece yaşatmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAha şuraya yazıyırum bu adam seni boşar. Çok sürmez bir yıla kalmaz ayrılırsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye
+1 yılAldattığı kişiye bağlı mutlu olursa aldattığı kadınla sana da bunu belirtmez
00 Yorumlabence altdan al barıs vardır bır derdı ıyı gunde kotu gunde hatırla söz verdın
00 Yorumla
+1 yılAyrı takılmayın kesinlikle sonu kötü bu işin uzatmayın haklı haksız gozetmeyin evliliği bitiren şeyler bunlar
00 Yorumla
+1 yılVideo izleyip duşa giriyo aldatmiyodur şu an için ama aldatabikir ne kadar dayancakki
09 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladın aldatmadığını
- +1 yıl
Video izleyip duşa girmezdi☺️
Soran+1 yılAma bilmiyorum ki video mu izliyor
- +1 yıl
Kesin izliyodur adam napsin kaç gündür
- +1 yıl
Bence artık bu darginligi sen sonlandirmalisin
- +1 yıl
Şimdi yapmiyormu
- +1 yıl
Yaaaa ciddimisin eee sen yazismiyodun ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen olsam direk kapının önüne koyarım seni. Git babanın evinde takıl
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılKocanın yerinde olsam bir dakka durmam kapının önüne koyarım seni. Bu nasıl evlilik bu nasıl kadınlık mk
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılküslüğü uzatmayın gidin sarılın 3 günlük hayat dimi
mevzu nun bir önem i yok10 Yorumla18 gündür ayrı yatmak evli bir erkek için tuhaf yani
07 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Soran+1 yılMast yapıyor
Soran+1 yılHep annesiyle ilgili konular.. yoksa hiç tartışmamız yok
+1 yılVardır sebep ama neyse Fışkın ama burdn sorulmaz maz
00 Yorumla
+1 yılBilemesin bunu ama aldatmıyada bilir gunahını alamam
07 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladın
- +1 yıl
Anlamadım sadece tahmin yürüttüm ama kendim için diyim ben en fazla bir hafta ilişkiye girmeden durabilirim eşimle olmasam başka kadınla olurum
Soran+1 yılYok bu hakim nefsine
- +1 yıl
İyi ben bu konuda hiç hakim deiğilim
- +1 yıl
Evet ama uyku çok daha ağr basar
- +1 yıl
Uyurken uyandımda bende yapmak istemem
Sıkıntısı vardır belki ya da sen vermiyor musn ona
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kadın alttan almaz ise erkeğe kadın çok abi.
01 Yorumla
Soran+1 yılOna bakarsan kadına erkek daha çok... saçma düşğnüyorsun
Neden ayrı yatıyorsunuz?
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnesiyle ilgili
Soran+1 yılAnnesiyle alakalı sıkıntı oldu ve ben haklıydım o da hak verdi, ama annesiyle aramız iyi değil diye çok mutsuzdu birde ufak bir tartışma olunca sen nasıl benim koynuma girebileceksin bu saatten sonra o zaman dedim...
+1 yılNeden ayrı yatıyorsunuz? Yuvayı dişi kuş yaparmış.
06 Yorumla
Soran+1 yılAnnesiyle alakalı
- +1 yıl
Sen biraz alttan al ve evliliğini kurtar.
Soran+1 yılBen yoruldum artık her kavgada yatağa getirmekten.. ilk kez getirmedim bak neredeyse 1 ay olacak
- +1 yıl
Derdi ne? Böyle adama tahammülde zor olur. Seni resmen aldatman için teşvik ediyor.
- +1 yıl
Özlemişinizdir. Ver gitsin, ikinizde rahatlayın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesin sanal seks yapiyor
28 Yorumla- +1 yıl
Olabilir belki de bu sitede takılıyor.
Soran+1 yılBirileriyle mi yoksa video mu izliyordur
- +1 yıl
Bence biriyle sanal yapması daha çok zevk verir bana öyle mesela.
Cevap sahibi+1 yılbirileriyle
- +1 yıl
Bence öyle, sence?
Cevap sahibi+1 yıl@kanka355 e oyle belli yani
- +1 yıl
Belli tabi
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yıle güldür bari adamın yüzünü sen de
00 Yorumla benim de başıma geldi eski sevgilimle
00 YorumlaKonuşun anlaşın derim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. sor kendisine beni aldatıyormusun diye.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden annesiyle ilgili?
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnnesi ne yaptiki
Soran+1 yılArkamdan konuşmuş bende gidip kayınpederime anlattım annesiyle bir daha görüşmedim
Cevap sahibi+1 yılHaklisin o zaman sen
Barışıp yatakları birlestirin uzatma sende
00 Yorumlaayrı yatma sebebi nedir nasıl başladı
022 Yorumla
Soran+1 yılDimi acayip mutsuz. Evle ilgileniyor ama şunu getir desem getirir.. ama işte bu annesi yüzünden ne zaman tartışma olsa suratı bu hale geliyor.. ve hep tartışma sonrası ben barıştığım için küsmeler 2 gün sürerdi, ilk kez barışmadım bak 1 aya yaklaşıyor
Soran+1 yılSen ayrı yatıyor musun peki?
Soran+1 yılNiye ben yapıyorum, zaten yapsam çok yatağa gelirdi o yapsın artık yoruldum
Soran+1 yılAşırı inatçı
Soran+1 yılSırf onu çekmek için yaptığımı anlar
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılNe gibi
+1 yılBacı kardeş gibisiniz yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılAldatsa haklı 18 gun nedir ya
03 Yorumla
- +1 yıl
Bunu konuşarak çözemiyor mu surat nedir ya ayni yataga giriyorsunuz
Soran+1 yıl20 gündür ayrı yatıyoruz ve suratı hep asık..
+1 yılvardır bir problemi konuş
06 Yorumla
- +1 yıl
kırmayın birbirinizi. cidden tartışmalar bazen çok gereksiz sebeplerden çıkıyor
- +1 yıl
Dogrumu peki
Soran+1 yılAslaa
- +1 yıl
Bunu ona durust ve mantik cercevesinde izah etmelisin.
31 çekiyordur rahatlamak için
010 Yorumla
Soran+1 yılAldatıyor mudur sence
Soran+1 yılAldatan erkek neden karısına yaklaşsın ki, daha çok uzaklaşmaz mı
Aldatma öncesi son evrede
03 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
+1 yılee ayırmışsınız yatakalrı iş bitmiş
00 Yorumla
+1 yılNeden ayrı yatiyorsunuz
02 Yorumla
- +1 yıl
Buna gerek varmiydi gerçekten peki
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaşlarınız kaç. Bu arada sen mast mı yapıyorsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı. evde mutsuz dışarda mutludur belki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılBiz bilemeyiz ki.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😞😞
+1 yılAmacın seni aldatmasimi
00 Yorumla
+1 yılBöyle yapma. Küs kalma.
00 Yorumlarizk almışsın oda farklı şeylere yönelmiştir
00 Yorumla
+1 yılayrı yatmayın o zmana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer aldatan eve gidince mutlu mu gözükür
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 947 cevap paylaştı. Görünür
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDinlendiriyordur.
00 Yorumla - Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026