Aşk İlişkileri Dünyada bekar olarak ölenler öteki tarafta evlenebilecekler mi? sallem Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Evde kaldım ay, bekar olarak ölürsem evliliği öteki tarafta yaşayabilecek miyim acaba? Kendime huri istiyorum, nuri de olur. Aşk. Meşk. Bambambam..#sallem Dünyada bekar olarak ölenler öteki tarafta evlenebilecekler mi? Cevapla Evlilik Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
RRRaskoInikov Takip Et Master Yaş: 35 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Öbür tarafta neler bekliyor bizi bilinmez. Zebaninin kucağına da oturtabilirler 0 2 Yorumla sallem +1 yıl Ufff kucağına mı? Hep cinsellik hep cinsellik, aşk neredeeeesin? Yorumla RRRaskoInikov +1 yıl Bizi oturtabilirler dedim :D Yorumla
İhtimallerr Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Nuri zor da Huri kolay bulunur (Bu terslikte bir iş var) 0 1 Yorumla sallem +1 yıl Oyyşş Yorumla
KeDi1denKükredi Takip Et Xper 6 Yaş: 107 , eic 42% +1 yıl Bazen korkutuyorsun beni 🤯 0 1 Yorumla sallem +1 yıl Korkmaaaa teyze Yorumla
herkesinsevdiğibiri Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Öteki taraftan rezerve alman lazım. 0 1 Yorumla sallem +1 yıl Sizin yorumlarınız benim için çok önemli, aydınlatıyorsunuz beni. Yorumla
benbikediyim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Öldükten sonra çok da umurumda olmaz bence 😂 0 0 Yorumla
Sılasız Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 42% +1 yıl Nuri de mi olur 0 1 Yorumla sallem +1 yıl Yani huri bulamazsak, nuri de olur. Ablaaa yanıyoz. Yorumla
bugencyazar Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. bilemeyiz :D :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Öbür tarafta neler bekliyor bizi bilinmez. Zebaninin kucağına da oturtabilirler
Ufff kucağına mı? Hep cinsellik hep cinsellik, aşk neredeeeesin?
Bizi oturtabilirler dedim :D
Nuri zor da Huri kolay bulunur (Bu terslikte bir iş var)
Oyyşş
Bazen korkutuyorsun beni 🤯
Korkmaaaa teyze
Öteki taraftan rezerve alman lazım.
Sizin yorumlarınız benim için çok önemli, aydınlatıyorsunuz beni.
Öldükten sonra çok da umurumda olmaz bence 😂
inşallah merakla bekliyorum..
Nuri de mi olur
Yani huri bulamazsak, nuri de olur. Ablaaa yanıyoz.
bilemeyiz :D :D
Masallar