AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bir de buraya yazayım 186 88 boylarında 80 85 kilo geniş omuzlu güçlü duruşlu esmer ya da kumral uzun sakallı bakımlı ahlaklı karakterli değer bilen anlayışlı saygılı ve kısacası insan olması. Argo sözler kullanmamasi vs
Guzel kriterler😂
Kardeşim ideal kocanın tarifini yazmışsın sen buraya. Boy kilo omuz saydığın gibi olmasa da olur 😅
Evet bence de koca sonuçta bir ömür geçmesi için iyi bir karakteri olması lazım
Beni yanlış anlama umarım kötü yorumada aciksindir ben böyle senin gibi insanları gördüğümde aa çok yakışıklı veya oha çocuğa bak gibi olmuyorum çok kasıntı geliyorsunuz hatta kizlar aramızda bascam aminoasiti bascam aminoasiti falan diye dalga geçiyoruz ama illaki size de düşen kizlsr vardır hemde fazlasıyla benim begenecegim insanlar daha böyle 1.80 boylarında ne çok yapılı nede çok nazik olmalı umarım yanlış anlamamışsındır.
Boy bence de önemli. Bir de çok kilolu sevmiyorum. Senin fiziğin iyi evet ama çok kas ben de sevmiyorum
Tesekkurler 😊😊
Zayıf erkek hiç sevmiyorum abartılı olmiycak şekilde kilosu olmalı kirli sakal genelde yakisiyo kaslı veya kassiz olsun gibi bir düşüncem hiç olmadı boyu uzun olsun ilk akla gelen bunlar ama tabi önemli olan karakter
1.80 ve üstü boy, 75 ve üstü kilo, kumral veya beyaz tenli, hafif esmer de olabilir fazla değil, parmak ve tırnakları güzel olan, dişleri temiz ve düzgün hele ki güzel kokan erkekler öncelikli👌🙏🏻 “Sizin de maşallahınız var tabi” 🌸
Teşekkürler çok güzel yorum olmuş 😊
Rica ediyorum dilediğiniz görüş olsun 🌸
🤗🤗
Kirli sakallı erkekler amaan yarabbim çok güzeller ☺️ öyle aşırı kaslı üçgen vücut şekli felan hiç sevmem birde bı erkek vücuduna yerine göre hem spor hem de klasik giyinmeyi yakistiracak arkadaş saçlarida yüz hatlarına yakışır bişey yapsın 🙂
Vaov 😂
Deli etmeyin lan beni😂😂
Sakin ol champ 😂😂
Benim en çok dikkatimi çeken, sohbeti , ses tonu ve gözleri oluyor yani , erkek nerde nasıl davranması gerektiğini biliyorsa bence herzaman çekicidir, dış güzelliğinden çok efendi oluşuyla ilgili kızlardanım
👍👏👏
Boy bos fizik cok iyi ama artik bir yere kadar karekter onemli cok var senin gibi benim bosadigimda çok yakisikli boylu kasli bosadim çokda seviyorduk birbirimizi
180 üstü beyler dikkatimi çekmiyor boyum zaten 168 12 cm topuklu giyince 180 oluyorum o kişinin benden daha uzun olduğunu düşünemiyorum 173 172 olsun benim sevgilim ayrıca çok kaslı da olmasın
Fiziğe bakmıyorum çünkü ben taş gibi falan değilim öyle güzelliğimde yok. Dış görünüşe önem vermemeye çalışıyorum diyorum sen tipine bak ve insanlara öyle yorum yap. Ama düşünürsek tabiki aşırı kas olmadan esmer tenli ve bakımlı olması yeterli :))
Sadece fiziki olarak sordum oylesine. Bakip bakmamak onemli degil oylesine yanu😊
Kaptırdım gittim yazmışım işte nolcak ki 😁
Bisi demedim ya guzel yorumdu tesekkurler 😂
boyu uzun olsun, kilolu olmasın ama çok zayıfta olmasın, kaslı olsun biraz ama fazla olmasın fazlası kötü duruyor bence. dişleri ve elleri güzel olsun, kirli sakalda olabilir yakışıklı karizmatik olsun gülüşü güzel olsun yeter işte yaa😂😂😂
Hahahah 😂😂
Fizik olarak kaslı erkek sevmiyorum ama iskelet gibi zapzayıf ta olmasın ideali 1.84 kilo olarak ta 65-70
Biriciksiniz, Allah sizi bir tane yaratmış bu yüzden yakışıklısın tipsizsin demek haddimize değildir bence ancak kendi fikrimi söyleyeyim benim tipim değil 😊 ben kaslı erkeklerden hoşlanmam. Boyun kilonda gayet iyi bence 😊
Guzel yorum icin teşekkürler Balık Kadın 😊
Rica ederim kaslı bey 😊
🤗🤗
Hayaller;-Esmer-En az 190 boy-KalıplıHayatlar;-Sadece uzun boy olsun kafi😂
Hahahah 😂
Hafif göbüşlü olabilir pofuduk yastık gibi ahahah
Hayatlar dimi bu😂
Ben bunu dedim diye 180 biri bulur beni😂hayatın cilvesi
Gönlünce olsun 😂
Amen, tanrı seni kutsasın...
Amin 😂😂
Amen...
İri yapılı kaslı ama aşırı kas değil. Göbek bölgesi kaslı olmasın. 185-190 tüylü ve 90-100 kilo. Böyle erkekler etkiliyor beni
Himmm tesekkurler yorum iixn 😊
Rica ederim
Çok aşırı kaslı bence biraz itici oluyor. Fit ve iri bi vücut yeterli olur. Ama öyle hepten de yağsız vücut da olmamalı.
Uzun boylu , dişleri güzel , gülüşü güzel, dudakları dolgun , gözleri cam gibi , zayıf olmayacak şekilde , güçlü görünümlü böyle saracak sarmalayacak rahat filan
Siparişiniz hazır 😂😂😂
Bu yüzden hep geç kalmışım demek ki 😀
Olabilir 😂
😀
Takiptesin😂
Fizikseli olarak soruyorsan ideal bir kilon boyun var fakat üstün balon gibi bacakların incecikse itici geliyor benim gözüme açıkçası çok kaslı erkeklerden hoşlanmıyorum abartıya gerek yok gibi
Tesekkurler yorum icin
Rica ederim
Derin bir bakış bir gülümseme ile destekleyebiliyorsan fiziğini giderin tabiki var. Ama boş boş bakıp, somurtuyorsan sana protein tozları dost, arkadaş, sevgili olur :)
Hahah cok iyi yorum 😂
Fiziğinden önce karakteri oturmuş olacak daha sonrasında uzun boylu çok kaslı degil ama ideal kiloda kara kaşlı kara gözlü 😁 Kirli sakallı esmer olmalı
Tesekkurler 😂
Peki ya sen söyle bakalım sen nasıl kızlardan hoşlanırsın herkes yorum yapmış ama kimse sana sormamış
Fiziki olarak nedense ince belli kizlar hosuma gidiyor. Ortalama boylarda bakimli giyinmesini bilen kizlar
Peki istediğin gbi birini bulursun insallah 😂
Umarim tesekkurler 😂
Ben nasilsam oda öyle olmalı o kilolu ben zayıf olmaz. Orta olmalı zaten kaslılardan hoşlanmıyorum bazıları kendileri bişey zannedip sapık oluyorlar 😂😂
Hahahah 😂😂
Boy uzunluğu çok önemli... ve bakımlı olsun lütfen; diş, tırnak vs. Ve kirli sakal. Önceliklerim bu kadar. Kaslı olup olmaması çok önemli değil hatta fazlası bence itici duruyor 🤭
Anladim😊😊👍
Zayıf ve kibar erkeklerden hoşlanırım iri yarı tipler pek ilgimi çekmiyor.
Takım elbise uzun ama naif görüntüye sahip erkeklerde pek hoş duruyor.
Fiziki olarak sorduğun için söylüyorum
bu kadr kaslı erkekler iyici geliyor bana
Tesekkurler 😊
Ben sapyoseksüelim bana zeka, bilgi ve farkındalıkla gelsin gerisi bi şekil hallolur.
Ne yakışıklı ne güzel fizikli gördüm ama karakteri beş para etmez. Karakter daha çok beni etkiliyor bir de zeki olsun. Aptal erkeklerin gerçekten kahrı cekilmiyor
Yine kdinlar karakter demis sasirtmiyo turk kdinlari 👏👏👏 erkeklere aynisini sorsak neler gelirdi...
😂😂👍
Kirli sakal, siyah saç eli yüzü düzgün olsun yeter. (Karakterrr)
Fizik olarak boy ve kilo çok orantılı.. Bence ilgi çekici bir görünüşünüz var.. Karakter de önemli tabi :D
Tesekkurler 😊
Gozluklu,1.80 boyunda,70 kilo, esmer olmayan bir bey.