AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Fiziki olarak
Ben erkeklere aşırı zayıflığı yakıştırmıyorum o yüzden orta kilolarda,
Boy olarak 175 ve üstü,
Yakışıklı erkekleri sevmiyorum daha çok ortalama tipte,
Ve kumral.
Bu arada sevgilim de tam tersi 😂 boy 170, fiziği iyiydi ama sonra baya kilo aldı, ortalama tipte (tek uyan) ve esmer
😂😂😂
Biz ki taş devrinden beri süslenen püslenen kadinlariz ki bu her canlı için geçerlidir dışı olan tüm canlılar çok süslü erkeler ise hayvanlara özgü etkileyici tüyler verilmiştir ya siz insan erkekler size ne verildi kaba Saba hiçbir iyi yanı olmayan tüyler dışında bence biz kadınlar böyle süslü temiz bakımlı iken siz erkeklerin yanınızda bir hiç olduğunuzu belirtmek isterim
Biraz garip bi görüş oldu sanki
Öyle çünkü
Başkan seni allah sahibine bağışlasın, ben kendi adıma konuşayım, hayatıma girmiş yürüyen iki protein tozu hücrelerimde kalan son sinir dağarcıklarınıda patlattıkları için bu neslin bana hayrı olmadığına karar kıldım, böyle eli yüzü düzgün, bakımlı, sempatik biri olması yeterli dış görünüş için.
Güldürdün 😂😂😂
Esmer uzun boylu kararkerli merhametli kas önemli değil ama fit olsun bakımlı olsun evet pazardan elma seçiyorum 😂
Siparişiniz hazırlanıyor 😂
Bekliyorum 😂
Siparis icin ozelden mail atmaniz lazim😂
Fiziğe çok takılmam ben ama boyu uzun yapilı bir erkek içgüdüsel olarak belki daha cazip görünse de benim için fiziğin pek te ehemmiyeti yoktur.
Tesekkurler yorum icin 😊
Rica ederim
damarları belirgin olanlar çok ilgi çekici bide ses tonu bazı erkeklerde etkileyici oluyor hoş ona bayılıyorum fiziğiniz güzelmiş bu arada boyu1.80üzeri olursa daha iyi kilo olarak aşırı zayıf itici geliyor ya kaslı ya da orta kilolu olmalı
Tesekkurler yorum icin 😊😊
Kızların bazıları salak oluyor hemn kaslı uzun boylu görsuntakılırlar aşık oldum derler 2 gün sonra ağlayarak beni aldattı intikamımı alicam der
Fizikten geçtin
Haha tesekkurler 😂
Kaslı olmayacak killoli olmayacak sadece srmpatik olsun yeter görünüşün çokta önemi yok ama yakışıklı olsun yeter (nefes alsın yeter!)🤣🤣🤣
Yokluktamisin 😂😂😂😂
He len nerden bildin
O laf bizim arkadaslar ortamında sakamizdir nefes alsın yeter diye tabi öyle olmayacak 😅
Len mi
😂😂😂
Eski erkek arkadaşım ben baklava yapıcam dediğinde iyi olur bayramda misafirlere veririz demiştim. O baklava bu baklava değilmiş. 🙄 Anlamam ben kastan fastan. Benden daha kısa olamaz zaten orda bir sorun yok. Amaaaan adam olsun işte.
Hahahhaha 😂😂😂
Kaslı ve iri erkekler dikkatimi çekse de,önüme gelince hafiften de korkuyorum.
Korkmamalisin 😂
Herhalde iri olmaları, ben de büyük bir korku oluşturuyor🤷♀️
Tam tersi guven vermeli
Doğrudur, oldukça güçlü olduğunu gösterir boyunun bosunun yanında iri bir kaslı vücut.
Aynen oyle 😊
Fizige pek takilmam ama kendine bakmasi önemli paspal olmasin yeter
Guzel 👍😊
Göbekli severim özgüveni olmuyor onların böylece aldatma ihtimali en aza iniyor 👌
Hahah guzel bakış açısı 😂
Fotolar bana çok fake geldi ya ama güzel duruyor çekici vücut yapısı 👊
Fake mi, gulmucem tamam teşekkürler yorum icin 😂
kas olsun ancak abartı değil orta boylu olsun 180 ideal yanında çocuğu gibi kalmak istemem 😄
Hahahah 😂
Uzun boylu hafif kaslı üçgen vucüt pek sevmem giyimi temiz ve biraz modadan anlayacak şekilde olsun yeter
Takibimdesin 😊
😉
Sanırım ben kız değilim ya da bilmiyorum kaslı erkeklerden hoşlanmıyorum çok da zayıf olmamalı tabi
Guzel yorum😂
Sahsenbenim için fizikten çok adamlık önemli ve şu an hayatımdaki adamda buna sahip çok şükür
Helal
😊😊
Tesekkurler
Sakallı, bıyıklı, abartılı olmayan kaslı erkeklerden. Esmer 175 ile 185 arası boy. Siyah saçlı, zayıf ama aşırı da zayıf olmasın. Öyle yani. Ama önemlisi tabi, dış değil iç güzellik.
Fizik ve karakter çok nadir bir arada olur. Fizik ilk bakışta veya tanımaya başlamak için önemli bir unsur. Ve evet senin tabirinle "giderin var" 😁 Fakat umarım karakterini de fiziğin kadar beslemişsindir.
Biraz kas erit bence fazla kas yapmışsın ayarında olunca iyidir kas 👍🏻
Teşekkürler 🤗
Reca ne demek👍🏻
Karakter önemli tabi ama fiziki açıdan sormuşsun oda iyi bence
Tesekkurler 👍👏
Rica ederim
Kalbi güzel olsun ama illaki fiziki özellik diyorsan eli yüzü düzgün bakımlı biri olmasını isterim
Umarim bulursun 😊
Buldum teşekkürler😊
Ne cabuk😂😂😂
Yeni değil ki vardı zaten maşaallah😂
Hahaha hayirlisi o zaman😂
Takip atsana
Kanka iyisin iyi bunu sende biliyosun artistlik yapmanin anlamı yok şimdi 😂😁
Eyvallah kanka😂
çok kaslısın ben mesela fit vucutlu 1.70 falan boy beyaz tenli benim gibi sarımsı sakal renklı gözlu
Allah gönlüne göre versin 😊
Amin cümlemizin
kilolu da olmasın benim kadar zayıfta olmasın kemikleri sayılmasın onu gördüğümde güçlüdür diyebilseydim.
Birde kendine baksın, sağlıklı olsun yeter..
👍👍
fiziki olarak; 3 numara saçlı, sakallı, 178-180 boyları arasında, yaklaşık 70-75 kilo arasında, beyaz tenli, dişleri düzgün göz rengi ela ya da kahverengi olan erkekler çok hoş geliyor. sevgilimi tarif ettim :D
Boy 1;80
Kilo 70-75 falan
Çok abartılı kasları olmasın ama vücudu fit olsun
Himm güzel 😊
Fizikten sınavı geçtin Ya karakterden ; karakterdende geçermisin?
Geçilir 😂
Özgüven iyidir 😏
Kesinlikle
uzun boy sempatik sıcak bakışlar ve beyfendi bir giyinil önemli
Tesekkurler yorum icin 😊
Ne demek
Takip 😊
Boy iyi de bu kadar kaslı bir adamla yürüyemezdim bile sinirlerim bozulurdu
Neden
Yanımda ki insanın çok ilgi çekmesini istemem illa ki ilgi çeksin isteriz biz kadınlar diğer kadınlar dönüp bir tekrar baksınlar deriz ama aşırı da olmasın yani bu durum
Anlaşıldı merkez tamam.