Aşk İlişkileri Kendinizden en fazla kaç yaş büyük biriyle birlikte oldunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kendinizden en fazla kaç yaş büyük biriyle birlikte oldunuz? Kendinizden en fazla kaç yaş büyük biriyle birlikte oldunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Biscuit Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 39% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. 11 yaş biri ile birlikte oldum. Kendisi rus asıllıydı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Amacın sadece para yemekse karşı taraftan yaşın senin için önemi olmamalı. Ha evlilikse amacın 5 yaşı geçmemeli bence.. 0 0 Yorumla
Securty34 Takip Et Xper 7 Yaş: 44 +1 yıl Sen kac yas buyuk birine asik oldun o nu bir solede sana olur olmaz diyelm bnce :) 0 0 Yorumla
mehmetemineren Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. genelde kendimden kücüklerle birlikte oldum en kücügü 20 yaş vardı yaş farkı 0 0 Yorumla
FrançoisLegionnaire Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Olmadım ama 90lik nineye bile yapıştırırım yeter ki versin.. nJzbxhxbxjzjzjxjd. yahu nereden bilelim be. Sevgilin çok mu ihtiyar :) 0 0 Yorumla
AykAnk06 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bana çıtır lazım o zaman 0 0 Yorumla
Aaslica Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. 18 yaş 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. 10 yaş 0 0 Yorumla
SabitFikirliAdam0 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. 4 yaş 0 0 Yorumla
ckr035 Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı. 5 falan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
11 yaş biri ile birlikte oldum. Kendisi rus asıllıydı
Amacın sadece para yemekse karşı taraftan yaşın senin için önemi olmamalı. Ha evlilikse amacın 5 yaşı geçmemeli bence..
Sen kac yas buyuk birine asik oldun o nu bir solede sana olur olmaz diyelm bnce :)
genelde kendimden kücüklerle birlikte oldum en kücügü 20 yaş vardı yaş farkı
Olmadım ama 90lik nineye bile yapıştırırım yeter ki versin.. nJzbxhxbxjzjzjxjd. yahu nereden bilelim be. Sevgilin çok mu ihtiyar :)
En fazla 1,2 yaş bence ;)
Bana çıtır lazım o zaman
8 yaşa kadar olabilir gerisi fazla
18 yaş
+8 -12
İki.
10 yaş
21 yaş
5 yaş
4 yaş
5 falan