Selamlar herkese..Gönül Yazar ve 32 yaş küçük sevgilisi Rüzgar MağdenTürk Sanat Müziğinin önemli sanatçılardan Gönül Yazar genç sevgilisiyle gündemde. Daha önce 7 kez evlenip boşanan Gönül Yazar bir tv programında “İnşallah yeniden telli duvaklı gelin olurum. Çok istiyorum, bir aydır da sevgilim var” demiş. Ünlü şarkıcının aşk yaşadığı kişinin yönetmen Rüzgar Mağden olduğu ortaya çıkmış.
"Uzun zamandır yalnızdım. Sadece tavana bakıyordum. Şimdi ise telefona bakıyorum" diyerek heyecanını anlatmış. Bu arada Gönül Yazar 83 yaşında. Yönetmen sevgilisi ise 32 yaş küçük.
Şahsen ben çok büyük yaş farkına karşıyım. Beğeniler, zevkler, alışkanlıklar, vs.. Bir çok konuda 10 yaşın üzerinde yaş fark jenerasyon farkına giriyor ve çok zor bir hal alıyor. Ben kendi yaş grubumla çok iyi anlaşıyorum. Benden çok büyük ve küçük karşı cinsle bir şey yaşayamam gibi geliyor.
Peki sen kendinden en fazla kaç yaş büyük/ küçük biriyle beraber oldun?
Kendinden en fazla kaç yaş büyük/ küçük biriyle beraber oldun?
3 yıl önce. ben 46 yaşında iken. 57 yaşında olduğunu söylediği halde inanmayıp sıırf meraktan davetine katılıp gözümle gördükten sonra, nüfus müdürü kesin yanlışlık yapmıştır dediğim bir kadinla birlikteydim, 1 ,5 yıl. daha sonra şehir değiştirdi 500 km ileri gitti. devamı gidemediğim için. bitirdim. halen zaman zaman görüşüyorum. ve halen şimdi 60 yaşında olduğuna inanmıyorum. var öyle acaip bir görüntüye sahip insanlar. ama Gönül yazar tarzım değil. çok buruştu kadın...
Bu tür ilişkilerin gerçeği yansıtmadığını ve sizi bu soruyu sormaya yönlendirmek için kurgulandığını biliyor musunuz? Böylece her iki kişinin de ücretsiz reklamını yaparak, farkında olmadan ücretsiz bir hizmet görmüş oluyorsunuz. Mesela şu Rüzgar Mağden denen adamı ben ilk defa görüyorum. Sayenizde benim için ünlü oldu. Lütfen kendisinden reklam ücretini istemeyi unutmayınız.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
6yas büyük biriyle evlendim eşim hiç yaşını göstermez ve bakımlı yaşını gösterseydi bu durum değişebilirdi
En İyi Cevaplar