Aşk İlişkileri Oda arkadaşımın sevgilisini elinden aldım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çokta mutluyum bunun için onu çok kıskanıyordum iyi yapmışım di mi Güncellemeler+1 yıl kızı o kadar kıskanıyodum ki hem zenginliğini hem güzelliğini bende sevgilisinin aklını çeldim yattım onunla Oda arkadaşımın sevgilisini elinden aldım? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
XxProKonya Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı. ya ne mikrop birisin senin yaptığını şeytan yapmaz cidden iğrenç bir insansın bil istedim 0 0 Yorumla
Borayigiter Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 38% +1 yıl KS olarak seni alkışlıyoruz aferin sana merak etme seninde elinden alırlar 0 0 Yorumla
Distinct Takip Et Xper 3 Yaş: 107 , eic 33% +1 yıl O kızın yerinde olsam uyurken seni boğup, camdan atardım. 0 0 Yorumla
leqomsaqalatim Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Bunuda utanmadan KS dakı insanlara mı anlatıyorsun 😡 1 0 Yorumla
Hsisjs09 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Niye boyle bise yapiyon sana yapilsa hosuna gidermiydi 1 0 Yorumla
siskohakim21 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. Ay keşke o kız öğrensede saçını başını yolsaa 1 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Öf be başarıya bak ahaha 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. Keşke yapmasaydın öyle güzel olmadı hayır :-( 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. Evet güzel bir karaktersizlik. 0 0 Yorumla
calpsize Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nasıl aldın kız anlatsana 0 0 Yorumla
xyzabc1234 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. 10 numara olmuş karaktersiz insansın sen 0 0 Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Tebrikler 0 0 Yorumla
Razumihin Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. Yılan 0 0 Yorumla
Burçak12344 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl kaç yaşında idi 2 1 Yorumla Burçak12344 +1 yıl O naptı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
ya ne mikrop birisin senin yaptığını şeytan yapmaz cidden iğrenç bir insansın bil istedim
KS olarak seni alkışlıyoruz aferin sana merak etme seninde elinden alırlar
O kızın yerinde olsam uyurken seni boğup, camdan atardım.
Aynen kanka helal olsun bide pompa yapın 2 parti misss
Bunuda utanmadan KS dakı insanlara mı anlatıyorsun 😡
Niye boyle bise yapiyon sana yapilsa hosuna gidermiydi
Ay keşke o kız öğrensede saçını başını yolsaa
Senin doran annnani skiyum
Öf be başarıya bak ahaha
Keşke yapmasaydın öyle güzel olmadı hayır :-(
evet canım çok iyi yapmışsınn
Evet, mutluluklar. ❤️
Evet güzel bir karaktersizlik.
Aferin başarılarının devamını dilerim sjsnsns
karşılıpnda ona birşey vermen gerekirdi.
İnşallah sizde ayrılırsunız başkasına gider
Nasıl aldın kız anlatsana
10 numara olmuş karaktersiz insansın sen
Aferin darısı onun başına
Tabi tabi 😂
Tebrikler
Çok iyi yapmısın he
Yılan
Süper :)
kaç yaşında idi
O naptı
İğrençsin