Bu yüzden her şeyin bir ayarı olmalı, birden ilgiye boğup sırılsıklam aşk yaşatılıp sonra yağmurlu havada kupkuru bırakırsan karşındaki, o kişide ne denge kalır, ne de mantık, sadece duygularıyla hareket eder..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aşk demek değişim demek..
insan değişir çünkü her şey daha başka gelir gözüne
ve daha bir duygusal olur duygularına karşılık bulduğu sürece elbette
ama sonrasında..
yani işler istemediği gibi gidince de daha farklı oluyo insan işte
Dengeleri bozulan çoğunlukla hanımlar oluyor bununda başlıca sebebi erkeklerin yalan söylemesi aldatması ve ilişkiye zarar verecek şekilde hareket göstermeleri erkeklerin umurunda bile olmuyor benim şahsi fikrim.
Aşk insana her şeyi yaptırır unutmayın Ferhat dağları bile deldi..Çünkü aşk beyni uyuşturup kalbin kumandasına bırakır..
Psikoterapi der ki aşk kişiyi bebekliğine götüren bir olgudur. Aşık olduğun zaman yaptıklarına, hissettiklerine yoğunlaş. Bu sayede hatırlamadığın bebeklik günlerinin nasıl geçtiğini görebilirsin
Cevap
67Cevap
Tahterevalli'ye binin denge yakalarsınız 😜
Aşk insanı allak bullak eder; ne yapacağını şaşırırsın ne diceğini bilemezsin yerde mi gökte mi anlamazsın, düşünürsün gülümsersin öflenirsin birden sonra ne biliyim kapılıp gidersin işte
Her zaman söylüyorum."Aşk yaratana, sevgi ise yaratılanadır"
yanlış kullanılırsa yıkılmaya mahkumdur.
"Sen şu sun sen bu sun" diye başınıza çıkardıgınız insan, bir gün gelir başınızdan aşagı eder.
Aşk sevgi ve hoşlanti birbirine karıştırılmamali. İnsanlar en büyük hatalari bu noktada yapıyor. Denge bu noktada kayboluyor. Kendinin ve karşısınindakinin duygularından emin olmadan bir iliskiye kalkisiyorlar sonuç hüsran oluyor.
Kesinlikle dengesizleştirir.. mantığın devreden çıktığı tüm duygu ve düşüncelerin beyinde salgılanan hormonlarla yönetildiğinde her insan saçmalar..
Bunun adı da Aşk - tır 💜
Aşk insanı kör yapar aptallaştırır, düşüncelerin içinde gel git yaparsın, bir şeye odaklanmak çok zor olur. Aşk insanı değiştirir, değiştirmiyorsa aşk değildir.
Hemcinsim Adil Yıldırım Beyefendinin bu konuyla ilgili videosu var. Dinleyerek bu konuya farklı bakmanı sağlayabilir. “İlgi gösterip ortadan kaybolan erkek” diye bulabilirsin muhtemelen.
Cama çarpan kuş gibi yapıyor aşk insanı. Şansı olan düzeliyor, şansız olan çok set çarpıp hayatını mahfediyor.
Aşık olduğu zaman insan gerçekleri göremiyor. Her şey ona pespembe geliyor. Ama fark edemiyor ki insan hayat pespembe değil.
Kesinlikle evet hayatta yapmayacağım diyeceğin çoğu şeyi yaparsın ve bunun farkında bile olamazsın durup düşününce vay be bunuda yaptırdı bu aşk bana dersin kendini git gide kaptırırsın hatta
Aşk doğru insana degilse ise, kişiyi her türlü kötü hale sokar. Ama doğru insana ise ihya olur.
Ya kişi dengesizleştiği için aşık oluyorsa? Birde böyle düşünmek gerek
Oyle valla.. ondan dolayiki aşık kişi disardan belli oluyor😇
Tabiiki bazen dikkat dağınıklığı yapar, mantıklı düşünemez.
Aşk insanı dengesizleştirmiyor da dengesizler insanın ayarını bozuyor
dengeyi bozan aşk değil değişik hisler elde etme arzusu vs vs bir kaç farklı hiis var
Doğru insana besleyemezsen bu duyguyu maymuna çevirir. Altini sarrafa ver ki değerini söylesin.
Yaşarken ve yokluğunda yani kaybedince , tek bir defa değil defalarca bozuyor dengesini insanın...
Aşk bir etken ve kişinin potansiyeline göre etki yapar bence
Kesinlikle. Yapmam dediğin ne varsa yapıyor ve bunlara bir kılıf uyduruyorsun. Ama bu aşk değil. İnsan kendi gibi olamadığı bir ilişki de ne aşık olunan, ne de aşık olan olabilir.
Bu kendi evinde barcelonayla oynayan takımın ilk yarım saatte 5 gol yemesi gibi bişey😀ne oldu ne zaman oldu nerden geldi derken bir bakıyosun skor 5-0 hadi geçmiş olsun😂
Adamın ağzına... Eder.. O derece sıkıntılı bir duygu, Allah korusun
Aristo der ki: Aşkın gelişi aklın gidişidir.
Aşk varsa denge aranmaz
EVET...
Ama kötü anlamda değişmemek lazım...
Biri için aileni en sevdiklerini önüne almamak lazım... Sonra pişman olunabilir...
Aşk zaten bir dengesizlik işi değil mi?
Yani aşk varsa kafayı yiyorsun gibi 😃
Aşk gelince mantık kaybolur bu yüzden dengesizleştirir
Kesinlikle dengeyi bozar. Ama yine de insanın hoşuna gidiyor.
Altımızı üst, üstümüzü alt yapar. Dengesizlik de laf mı
Şairin de dediği gibi: Aşk bir dengesizlik işi - Dengeye dönüşen bir sevgi ;)
Evet dengesizleştirir.
Dengesiz bir aşk ise denge felan bırakmaz
Evet dengeleri alt üst ediyor.
yüzde salak bir gülümseme :D
şimşek çakınca yağmurun yağmamasını engelleyemezsin.
Hayır. Yeni dengeler kurar. Aşk iyidir...
Sana bol aşklı mutlu saglıkli bir ömür diliyorum prenses 😎
Evet, aşk dediğin şey aslında cinsel açlıkla ilgili açığa çıkıyor.
Aşk tarifin güzel aynen de öyle oluyor neticede aşk kokan bir hanım efendiden bunlari okumak pekde şaşırtici değil
karşı cins in dengesizleşmek için aşık olmasına gerek yok muayyen günlerde hep dengesizler zaten
Hemde cok ben başka bir insan olmustum şimdi bakıyorumda insan gercek aşkı tadınca herşeyi yapıyor
Hakettiğinden fazla değer verirsen değersizleşirsin
Öyle değişiyor ki hemde çok acayip bir şekilde.
Çokta abartmamak gerek
Evet dengesizleştirebilir
Manyak 🤪 laştırır bile
Evet ama olumlu yönde 😃😍😊
Tabi ki insanı değiştiriyor.
Hem de nasıl dengesizleştirir 🙄
Şizofrenleştiriyo bile
Hemde nasıl değiştirir. 💃
Her turlu dengesizlestirir
Bazen evet bazen hayır.
evt, fazlasiyla dengesizlestirir. kör eder.
Evet tam olarak böyle, denge 0 olur
Aşk aptallastirir.
Dengede tutanıda var dengesini bozanıda
Aşk yoktur cefa wardır
Aşk tavında iyidir dışında ise zehirdir
Evet aynen katılıyorum
Evet
Aşk insanı aptallaştırır 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?