Aileden habersiz evlenmek?

4 yıllık ilişkim vardı. Ciddiydik okul bitti askere gitti geldi. Herşey güzel gidiyordu artık adım atalım dedik aileler tanıştı. Anlaşamadılar. Annesi evlenince birlikte oturmak istiyo.(maddi durumları iyi sadece oğlundan ayrılmak istemiyor) Oğluna çok düşkün acayip derecede hemde.. 🤦‍♀️ İlk tanışmada bile yalnız kalınca sürekli bana laf soktu. Alttan aldım sustum. Sevgilime söylediğimde bana inanmadı... Annem öyle demez yanlış anlamışsındır vs dedi. Ama eminim söyledi işte sürekli laf sokuyor dedim. İnanmadı. Böyle bissürü olay oldu. Kalbim kırıldı. Ailemde istemedi zaten annesinden dolayı. O çocuğu bırakmazsan hakkımı helal etmem dediler. Bende ayrıldım. Özür diledi ama olmadı işte.

Şimdi 4 ay geçti üstünden ara ara konuşuyoruz. Hala çok seviyoruz birbirimizi. Bugün dedi ki gizlice evlenelim büşra.. Ailemden izinsiz bişey yapmaktan hep çekinmişimdir. Ama böyle ottan sebeplerle 4 yıllık aşkımı severek bırakmak çok saçma geliyor.. Böyle mutlu da değilim. Ne yapayım arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız? :(
Aileden habersiz evlenmek?