+1 yılabla o kızın senin. keşke param olsa da evlilik teklif etsem. keşke elimden tutsan da eversen bizi derim. 33 girdim inan okuldan birisini bulamadım. keşke bir ilişki yaşasaydım. bazen öyle özlem ve arzu krizine giriyorum ki? keşke birisi olsaydı. hayat...
13 Yorumla- +1 yıl
bu arada 44 yaşında kyk bir abi var fizik doktora bitirmiş yeni atanmış memur 21 yaşşına kızla evlendi ciddiyim bak. nasip bu işler.
- +1 yıl
Ooo 44lukler 21 lere bakıyor bizim hic umudumuz yok o zaman :))
Allah mesut etsin - +1 yıl
inan bana bak. yemin ederim evlendiler. kız dul felan değldi kız oğlan kızdı. ama sevdim dedim bana. kız da kuru bir şey 168 cm boyunda tarih 2. sınıf öğrencisi. şimdi evliler. bir de 40 yaş takılacak değil bence. ama kadın için bebe sorun olur mu bilemem. bir de abla geçmişte yaşamadıysan bir şeyler kız ol erkek ol içinde kalır acısı. ben lanet ediyorum şahsım adına. dinden kaçıyorum. keşke kızla yatsaydım dediğim oldu mu oldu? hala o ateş arzu istek anlatılmaz zor bir durum ama kültürüme lanet oslun diyorum mili duygulara sahip bir insan olsam da. bizi bitirdiğine inanıyrum din ve kültürümüz.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeyi düşünmediğim için no problem... Devir evlenip yuva kurulacak devir değil benim için... İnsanların birden fazla yüzü olduğu için çok güzel rol yapabiliyorlar o yüzden güven benim için büyük önem arz ediyor... İlişkilerde olsun evliliklerde olsun en küçük yalan bile o ilişkiyi evliliği çatırdatıyor... En ufak tartışmalarda hemen boşan, biraz bağırdın hemen boşan... Sabır yok, sebat yok, ekonomi berbat, geçinmek çok zor, kızların ve ailelerinin çoğunun maddi yönden istekleri bitmek bilmiyor... Bir kere evlenecez diye bir dünya masrafın altına sokuluyor erkekler... Okadar borçtan sonra o evlilikten hayır gelirmi..!
Kız ve ailesi erkeğin sadece düzgün namuslu merhametli olduğuna bakmıyor direkt o olacak bu olacak altınlar bizde kalacak dayanacak döşenecek vs... Kimse Kusura bakmasın okadar masraf edeceğime orta ölçekli bir minibüs alır karavana çevirip her yere tatile giderim kafamı dinlerim... Zaten evlilikler bir kaç sene sürüyor, kızların kadınların çoğunun sabrı tahammülü yok... Çoğuda cinsel açlık için evleniyor... Ha keza erkeklerdede çoğunluk öyle... Evliliğin ne olduğunu bilmeden o olgunluğa erişmeden lapadanak evlenmek istiyorlar evleniyorlar... Birde boşanılınca erkeğe extra külfet, hoopp nafaka zulmü... Gelde evlen!!! İyide kardeşim çoğunluk cinsel açlık birlikteliği için evlenmek istiyorsanız bunu imam nikâhı ilede yapabilirsiniz... Bukadar hamallığın lüzumu yok... Kısacası bu şartlar neticesinde evlilik bana göre değil... Evlenmek isteyenede mutluluklar...84 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler yorumun için.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim...
Bende teşekkür ederim okuduğunuz için...
- +1 yıl
Evliliğin amacı yüzde 98 cinsellik tir, Müslüman ülkelerde bakirelik önemli olduğu için, insanlar evlenip istediği gün yatağında cinsellik yaşamak istiyor, ne ile karşılaşacağı da belli değil kadın ve erkeğin, ayrılıkların yüzde 60 ı cinsel sebeplermiş
Cevap sahibi+1 yıl@Karizma-Yakışıklı
... 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılGeçen zaman değişen nesil bırak 40 yaşında olmayı 60 yaşında da olsa ilk öğrendikleriyle bekler yılmadan usanmadan ama yine bir umutla bekler
Cocukluğumuzdaki aşkları özluyoruz Çünkü biz sevgi en saf haliyle öğrendik O cep telefonu olmayan dönemler ev telefonlarını iki kez çaldırıp kapatıp sinyal vererek seni seviyorum demeler
Çocukluğumu özledim çocukluğumdaki aşkları Hani o hiçbir şey düşünmeden uyuduğum gecelerde Radyo dinleyerek hayallerle uykuya daldığım günleri
Elini tutarken bile defalarca tereddüt de kalıp heyecanlanıp endişelendim günler
Hani okul teneffüslerin de pembe zarflarla gönderilen mektuplar gül yaprakları konulan zarflar Misali
Selam Olsun o günlere10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani ablacım fiziğin düzgün yüzün güzel e gamzen de mevcut ama bekarsın üzüldüm şimdi..
Allah gönlüne göre versin Boğaz güzeli 😊13 Yorumla- +1 yıl
Sağol :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ablacım 😊
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim ablacım 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
Keşke öyle olsaydı ve hiç evlenmemiş, evli geçen yıllarım boşuna geçmiş olmasaydı. Evlilikten kalan tek güzel şey çocuklarım..
31 Yorumla- +1 yıl
aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan buna üzülmemeli gadası herkesin kısmeti bir yerdedir elbet çıkar bir yerden
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılKendimi sorgulardım..
İnanın bunu yapardım. Yanlış olan nedir? Yanlış olan benmiyim? Fazlamı beklentiye giriyorum? Bu düzene göre fazlamı iyi niyetliyim? Ben ne istiyorum?
Sonrasında kafamda bir çok şeyi netleştirip ona göre bir yol haritası çizerdim.
Size gelecek olursak inanın hiç birşey için geç kalmış değilsin ne demişler geç olsun güç olmasın belkide böylesi senin için daha hayırlıdır kim bilebilir?
Edit: şunuda düşünmeni isterim 40 yaşında eşinden şiddet görüp sokağa atılmış 3 çocukla ne yapıcam diye düşünede bilirdin. Yani hiç birşey için kendini üzme arkadaşım.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Valla kendimi aşırı bitik, aşırı stresli hissederdim. Evlenen arkadaşlarım, benimle dalga geçseler suçu onlara atardım. "Senin yüzünden kız arkadaşım olmadı. Senin yüzünden evlenemedim. Sen bana hiç yardım etmedin. Sen boş insansın. Keşke senle buluşmasaydık, gezmeseydik." diye çıkışırdım. Tam psikopat biri olurdum. Şehirde evlenemedim diye dehşeti yaşatırdım.
21 Yorumla- +1 yıl
Ben evlenip ayrıldım bir çocuğum var aslında sadece onunlada hayat güzel. Cok şükür anne oldum olamasam o zaman buna cok üzülürdüm
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğunuz benim yaşımdasınız demeniz bizi biraz dışlamış gibi oldunuz 😂 ama işin yaşla alakası yok. Marmariste bodrumda antalyada gece clublerinde barmenlik yaptığım sıralar çok ilişkim ve 45 yaşların çok kadınla ilişkim oldu yani bence hiç bişey için geç değil beslenmenize ve sporunuza dikkat ederseniz biraz daha fazla aktif canlı olursanuz menapoza girme süreciniz uzar 🙏 ve nefes aldığınız her saniye hayat devam ediyor. Ve nefes aldığınız her anın tadını çıkarmalısınız size verilen hayatın sonuna yaklaşmış durumundasınız ve bekarsınız bence gecen 40 yılınızı görmüş biri olarak bundan sonraki kalan ömrünüzü deli dolu geçirmenizü öneririm çünkü yeni hayat ol micak 🙏🙏🙏🌹
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDislike atmış biri 😂
+1 yılZor elbette. 32 yaşındayım bende bulamadım daha. Bizimkiler baskı yapıyor bir taraftan ama kolay değil işte. 🙄 İnsanları tanıyamıyorsun. Halbuki benim bütün işim insan üzerine ama gel gelelim olmuyor. Doktor oldun hala bulamadın o hastane de bir kız diye başımın etini yiyorlar e doğal olarak bende bunalıyorum ha deyince olmuyor işte 😏
23 Yorumla- +1 yıl
Neden olmuyor peki nedenini düşündünüz mü
- +1 yıl
Neden olmuyor peki
- +1 yıl
Ben de matematik ogretmeniyim olmayınca olmuyor
+1 yılDoğru insanı bulana dek yanlış insanlarla zaman geçirmek yerine spor yaparak, maddi kazanım elde ederek, bol bol okuyup kendimi her anlamda donatarak gecirdim. Pismanmiyim kesinlikle değilim. . Tek pişmanlığım sevmediğim halde sırf karşı taraf seviyor diye bir takım insanların dünyasında olmamdi.. Kendimizden ruhumuzdan ödün verdik ona üzülüyorum hepsi bu..
10 YorumlaBişi hissetmem böyle gelmiş böyle gidecek ama daha önce evlenmemiş olgun kadınlar çok güçlü kadınlardır en azından bana göre yaşım daha 20 sorsanız 20 yaşın da kızmı 40 yaşın da erkekmi tercihi az çok tahmin etmişsinizdir 😋
12 Yorumla- +1 yıl
:)
problem olmaz benim için bu yaşıma kadar bekar kaldım bir bu kadar daha bekar kalabilirim yani sırf toplumun insanlara dayatması olan evlen kur yuvanı mutlu olursun klişe sözleri varya gülüyorum inanın ki bir insan ile bir ömür sözü veriyorsun dile kolay dimi ama bugün tatlı baktığın o kişiye yarın nefretle bakabilirsin o yüzden iyi seçmek lazım bence önce insan kendini mutlu etmeli bir başkasını değil
10 Yorumla
+1 yılIster evlilik , ister flört , ister fuckbuddy yaşamak olsun kendine güvenen ve cesareti olanla güzel olur . ancak şöyle bir gerçek var kadınlar da ilişki için öz güven ve cesaret çok az bu yüzden kendilerini hep kapalı duvarlar içinde tutuyorlar ve hayat bom boş zevksiz tadsiz akıp gidiyor.
26 Yorumla- +1 yıl
Evet yorumları bende okudum ve özellikle kadınların yorumlarında hâlâ daha seksi bir tabu ya da sapkınlık gibi görmelerini hayretler içinde okudum.
- +1 yıl
Haklısın, Müslüman ülkelerde bakirelik tabusu var, İnsanlar mutsuz, Avrupa insanları istediği gibi sevişiyor, mutlular
- +1 yıl
@Karizma-Yakışıklı hayır günümüzde bunun müslümanlıkla bakirelikle falan alakası yok bakire olmayanlarda aynı Bizim kadınlar kendini aşamıyor Seksi kullanilmişlık olarak gören bir saçma sapan takıntıları var..
- +1 yıl
Evet, yemek yemek kadar normal birşey, bunu fırsata çevirenlere var, durumu iyi ev adamlarla takılıp ev aldıranlar, yönetmenlerle sevişip dizilerde oynayanlar var.
- +1 yıl
@Karizma-Yakışıklı o farklı bir şey esas olan bu zevki zevk için yaşayabilmek nice maddi durumu harika olan kadınlar var odun gibi zevksiz şehvetsiz yaşayıp gidiyorlar.
- +1 yıl
Evet, ülkemizdeki kadınlarda ego var, askerlik zamanı seni erkek olarak görürler, ilişki, sevişme, evlilik için erkek lazım olduğunda parası yoksa adam yerine koymazlar, Avrupada bu kadar değil bu
+1 yılAcikcasi birkac gunden beri bir erkegin ismini kendi ismimle dusunuyorum. Ayni vucudu paylasacagimizi, ayni evde yasayacagimizi dusunuyorum ve imkansiz geliyor. Baska bir insanin tensel temasindan hoslanmadigim icin ne olur bilmiyorum. Bir yanim sevgi istiyor bir yanim korkuyor. Sanirim hala evlenmemis olsam butun korkularima ragmen sevilmemis bir insan olmamak beni korkuttugu icin kabus gelirdi senin de dedigin gibi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 27,1b cevap paylaştı.
+1 yıl:)) kader kısmet. Ben sirkeli seviyorum
https://www.youtube.com/embed/yQvVAawLTCY11 Yorumla- +1 yıl
:)
Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. İnanın Bende bulmakta zorlanıyorum.. Evliyken sürekli karşıma birileri çıkardı, boşandıktan sonra , ki 4 yılı buldu halen biri hayatıma girmedi.Çok ilginç ya bu durumu yaşayan başka arkadaşlarımda var:) Biz bir dernekmi kursak kaynaşmak için:))
20 Yorumla
+1 yılKendini kötülemek sana sadece karamsarlık katar. Ülkede beyniyle düşünen erkek yok. Ne yapsan haklısın yani.
12 Yorumla- +1 yıl
:))) öyle demeyelim de cidden biri ile anlasmak cok zor benim için
- +1 yıl
Neden zor?
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiç takmıyorum hala bulamadım bir noktadan sonra takmıyorsun hele hayatta yalnızsan insan kendi için yaşıyormuş diye düşünüp sallıyorsun çünkü hayatına girmek isteyenler senden beklentileri çok oluyor maalesef ve o beklentiler insanı yoruyor sanırım
10 Yorumla Önemsemezdim. Zaten bu yaşıma kadar hayallerimde geçinebileceğimden az daha fazla maddi imkan ve yalnızlık vardı. Hep böyle bir hayat isterdim. Ta ki o karşıma çıkana kadar... Bu sebeple yalnızlık beni ürkütmüyor ve yalnızlığı da zaten severim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl3 şeyin vakti bellidir ve saniye şaşmaz.
1- Doğacağın gün, yer
2- Evleneceğin gün, kişi
3- Öleceğin gün, yer ve şekil.
Allah bir şeyi nasip etmiyorsa ya hayırlı değildir. Ya daha hayırlısını nasip edecektir.30 Yorumla Henüz gençsin dinamiksin. Evliliğe kendini hazır ettiysen, bir yerden başlamalısın. Seni sevecek veya arayacak birini bekleme. Görücü usulüde bulursun zamanla daha iyi tanır seversin aşk arıyorum diyorsan geçti o işler. Hakkında hayırlısı..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılGercekten oyle ama dogru kisiyi bulmadan evlenmeyi dusunmuyorum. O yuzden 30 a kadar yolu var diye dusunuyorum. Bu arada simaniz yabanci gelmedi. İzmirde yasama ihtimaliniz var mi?
15 Yorumla- +1 yıl
Izmirdeyim
- +1 yıl
Ne kadar guzel, sizi bir mekanda gordum o halde
- +1 yıl
Sizi tanimak isterdim 😊
- +1 yıl
Evden çıkmıyorum:)
- +1 yıl
Bu sizi tanimama engel olmamali bence 🙄🙄
+1 yılBu beni derinden üzerdi. Dunya ile tek başina kavga etmek yorucudur. Mukemmeli diye birşeyin olmadigini bildigimden hayatima alacagim insan'da beklentilerimi hep dusuk tutmusumdur. Bu sekilde yalniz kalmiyorum
10 Yorumla.''Yok bir sitemim hayatta her şey kısmet'' derdim :) İlişkiler ve evlilikler o kadar çok yıprandı ki. Sürekli ayrılıp barışmalar, aldatmalar, çirkinlikler, belli bir zamandan sonra beğenmeme vs.. ne ararsanız var. O yüzden sizin için böylesi hayırlı belki de. Hoşçakalın..
10 Yorumla
+1 yılNasipten öteye geçilmez derim belkide böylesi daha hayırlıymış hakkımda derim... bu bir avuntu değildir etrafımızda evlenip boşananları gördükçe insan böyle hissediyor...
20 YorumlaHic birsey hissetmem sonucta 40 yasına kdr bekar kaldiysam dogru insani ve kriterlerime uygun insani bulamamisimdir önemli de degil ya tek dogduk tek ölürüz 👍
10 Yorumla
+1 yılAhirette bunun bir mükafatı vardır diyerek hayatıma devam ederim..
Evlenmek belki de hakkımda hayırlı değildi..
#Vesselam20 YorumlaEvlilik kader kısmettir. Dünyaya geleceğin ve öleceğini nasıl bilemiyorsan ne zaman evleneceğini de bilemez insan.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Şans, kısmet, kader ama hiçbir şey için geç değildir. Doğru insanı bulmanız dileği ile. Hayat devam ediyor mutlaka yüreğine göre biri çıkacaktır.
10 Yorumla
+1 yılSence bu bir sorun mu? Hayatı yaşamak için illâ birilerinin olması mı gerekiyor? Boşver bunları ve hayatını yaşa 😄
20 YorumlaBir bulan pişman birde bulamayan :) O bu değilde belkide kendimize en iyi dost en iyi arkadaş yine kendimizizdir. Tüm sermayeyi başka bir insana yüklememek gerek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılArtık çaresi yok bedeli var
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı. Valla acı bir gerçek kusura bakma da bu saatten sonra iste yaslanacağın bir dayanak bulursan ne mutlu sana
10 Yorumla
+1 yılİki kişilikken tek e düştüm hayatta. Ama duble söyledim rakımı masama inatla 👍☺️
20 Yorumla
+1 yıl40 yasima kadar bulmadiysam istemiyorum demekktir.
yani pek bisey hissetmezdim.
ama isteyipte bulamadiysam, üzülürdüm.30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVur patlasın çal oynasın yaşa
O olmadı bu eksik hesabı ile geçmez hayat41 Yorumla- +1 yıl
Napcan sonra
Çok ince eleyip sık dıkumamakla beraber umarım doğru kişiyi ve hak edenle buluşursun bence sizin için o kişi bir yerlerde bekliyor aşk tesadüfleri sever 😊
20 YorumlaKısmet olmayınca olmuyor bende geldim 30'a yaş geçiyor :)
10 Yorumla
+1 yılIstersen 50 ol öyle bir zamanda çıkarki anlayamazsın o yüzden taktir Allahtan kimse yanlız ya da tek değildir
10 YorumlaDemek ki nasibimizde boyleymis derim gecirdigim 40 yila uzulurum ki galiba da 40 yasima kadarda birini bulamiycam herhalde🤔
20 Yorumlaİşte tam da bu.. size kabus gelen onlar için pembe panjurlu rüya gibi geliyor olması...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılSelda bağcana sormuşlar neden evlenmediniz diye. Oda kendime layık biri bulamadım demiş bence sizde hiç kafanıza takmayın. 😇
20 Yorumla
+1 yılBen hayatla arkadas olurdum , bu hayatta illa birine muhtac oldugumuz fikrine inanmiyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. hayat işte herkese farklı bir şekilde espiri yapıyor kendince espiri yeteneği geliştirmiş:)
20 Yorumla
+1 yılÖyle bir şeyin mümkün olmadığını bildiğimden sorun değil
10 YorumlaNeredesin diğer yarım ya beni de götür ya geride kal, çok mu sevdin uzakları yoksun bu kadar 🎶😁
10 YorumlaHiçbir şey hissetmem. Evlenmek zorunda değilim sonuçta.
10 Yorumla
+1 yılTercih diye düşünürdüm. Armutun sapı üzümün çöpü derken insan sevgiyi harciyor gençliğinde.
10 Yorumla
+1 yılNapalım evlenip boşanıyor millet demek ki çok güzel değil.
21 Yorumla- +1 yıl
Evet bencede evlenmsin kimse
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılArayışa girmedim girmem de zaten biri çıkarsa karşıma o zaman bakarız acelesi yok zaten bu ülkede kimseye evlenmeyi önermem.
10 Yorumla evlenmek için evlenilmez kendine yakın bulmadığın birini eş olarak almak saçma ve hayatını heba eder insan varsın ahirete bekar olarak gidelim
20 YorumlaBence kafana takacak bişey yok. :) Her zamanın keyfini yaşamalısın, her yaşın güzelliği varBu arada olgun kadınlar candır bence, :) bana sorarsan avantajlısın:)
10 Yorumla
+1 yılBen buldum da noldu. Kaderde evlilik varsa zaten yaşanır. Yoksa da nasip değilmiş. Sen bu aklında hayat arkadaşını arıyorsun. Ben 30lu yaşımda eğlendiğim güne lanet ediyorum. Kader işte.
37 Yorumla- +1 yıl
Bu hayat sizi bayağı yormuş..
- +1 yıl
şu an evlimisin boşandın mı
- +1 yıl
son durumlar nasıl çiğdem
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimin karşısına ne zaman ne çıkacağı belli olmuyor. Neyse ki bir çocuğun var. Bu en büyük teselli olmalı bence. Ama yaş ilerledikçe de insan kafa dengi bir hayat arkadaşı istiyor
10 Yorumla
+1 yılBunun için görüştüğün erkekler hangi yaş aralığında? Belli ki çok enerji dolu dinamik birisin.
10 Yorumla
+1 yılVallaha gayet hoş bir bayansınız evlenmek isteseniz evlenebilirsiniz.
10 Yorumla
+1 yılOlabilecek bişey bu yüzden çokta takmam iş olacağına varır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılZaten o yaşa kadar kendi kendime hayat arkadaşı olmuşumdur...
20 Yorumla
+1 yılHayırlısı olsun derim... Fazlasıyla dibe vurduk, çok tecrübe sahibi olduk... Herşeyin hayırlısı olsun...
10 Yorumla
+1 yılhayat işte insana neler yaşatcağı belli olmuyor kiminle ne zaman nerde ne şartlarda karşılaşırsın bilemiyosun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılArtık alıştın mı insana denk gelmek önemli yoksa evlilik kolay birbirini anlayacak insanlar olmak gerekiyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı. Olabilir, üzülme, seçicisin herhalde? Çoğu kadın cinsellik yaşamak için sevmediği insanla yaşıyor, oynuyor
11 YorumlaKısmet bu işler klişe olacak ama... İlla ki bulunur umarım gönlüne göre biri olur.
10 Yorumla- Devamını Gör (99)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat