Eşim beni aşağılıyor ve beğenmiyor. Allah rızası için yardımcı olun. Soru detayına bakar mısınız?

125 kiloyum. Beni beğenmiyor. Haklı ama beni aşağılıyor, üslubu çok iğrenç ve soğudum ondan. Karı koca gibi değiliz. O beni kilomdan dolayı beğenmiyor. Bense onu sevmiyorum, hemde hiç. Lise mezunuyum. Zamanında okumadığım için pişmanım. Kaç kez boşamak istedi beni ama kayınbabam istemedi. Şimdi boşansam çocuğumun velayetini ona verirler. Ben mesleğimi elime alıp boşanmak istiyorum. Nafaka da almak istemiyorum. Sadece ondan kurtulmak istiyorum. Sevmiyorum çünkü. İğrendim ondan. Defalarca ehliyet sınavına girdi, hep kaldı ve kendi beceriksizliklerine bakmadan aşağılıyor beni. Aslında en büyük hayalim PTT'de masa başında çalışmak. Bunun için ne yapmalıyım? KPSS'ye girip kaç puan almam lazım? Okumak istiyorum, geçte olsa. Çalışıp bu adamdan kurtulmak istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Eşim kadınlara bakıyor İğreniyorum Şevval Şam'a yiyecek gibi bakıyor Kalbi pislik dolu bu adamın
Eşim beni aşağılıyor ve beğenmiyor. Allah rızası için yardımcı olun. Soru detayına bakar mısınız?