Arkadaşlar merhaba sevgilimle 2 yıldır çıkıyoruz ama bu 2 yıl sürekli ayrılıp çıkmayla oldu en son 1 hafta önce barıştık en son bıraktığımda pubgyi fazla oynamıyordu şimdi pubg bağımlısı olup çıkmış hergün pubg oynuyor mesaj atıyorum umursamıyor pubg oynamaya devam ediyor ara sıra birlikte oynuyoruz.
2 tane kızla çok sık oynuyor oyunu bende oynadım kızlarla ama kızları sevmedim hatta bir tanesinin ondan hoşlandığını düşünüyorum bunu ona söyledim öyle bişeyin olmadığını o kızı arkadaş olarak gördüğünü söyledi.
4 saat önce konuştuk mesajıma görüldü bıraktı pubgde yakaladım şu pubgden nasıl kurtarabilirim bu çocuğu günün 8 saati pubgde benimle ilgilenmiyor. benimle konuşmak yerine pubgde acaba beni mi sevmiyor yoksa oyuna mı çok bağlı düşüncelerinizi bekliyorum
2 tane kızla çok sık oynuyor oyunu bende oynadım kızlarla ama kızları sevmedim hatta bir tanesinin ondan hoşlandığını düşünüyorum bunu ona söyledim öyle bişeyin olmadığını o kızı arkadaş olarak gördüğünü söyledi.
4 saat önce konuştuk mesajıma görüldü bıraktı pubgde yakaladım şu pubgden nasıl kurtarabilirim bu çocuğu günün 8 saati pubgde benimle ilgilenmiyor. benimle konuşmak yerine pubgde acaba beni mi sevmiyor yoksa oyuna mı çok bağlı düşüncelerinizi bekliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer