Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar bu arada ilk tanıştığımızda ben sürekli engel atiyordum ama o zamanlar böyle ciddi değildi ilişkimiz ve ben o yüzden hep peşindeyim geçmişten gelen vicdan azabı etkili daha çok. bir de beni umursamadığnı söylüyo zaten sık sıkn:/ her şey bitti mi :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
erkek arkadaşım demeyeceksin eski erkek arkadaşım diyeceksin
eee parazit misin sen ne alaka
engellenmişsin her yerden çocuk sana s*ktiri çekmş hala erkek arkadaşım diyorsun
ya kardeşim benim mantığımla haraket etsem zaten şu an bu soruda ne işim var? mantık gitti yok devre dışı :(
mantıksız biriyle çocuk niye devam etsin zaten hak etmişsin o zaman
öffff ögfff hayat sizin gibi artistlere (o kişi de dahil ) ne biçim cevaplar vericek acaba ! öyle ahkam kesmek kolay. bu kadar acımasız olmayın be neyse kime diyorum dimi yazma yardımcı olmicaksan bay ego
özür dilesem herşey çözülcek mi yani :D
ne alaka kardeşim akıl vermiyosan yazma artık lütfen
başkasının aklıyla hareket etme AsSADSA :D
ben de akıl yok ya az önce de belirttiğim gibi yoksa yarın iş yerine gidicem mal gibi yine
gitme iş yerine dükkan cenabet olur :SAD
yaş 28 görünüyo ama davranış yaşı 14 yaşındaki yeni yeni cinselliği keşfeden biri gibi garip. şimdi boşuna bana saydırma evet ben de ezik bir zavallıyım ama semin gibi boş beleş konuşmuyorjm şimdi sus lütfen
ben dinimi yaşıyorum kadın milleti dükkana uğursuzluk getirir bide korsan gemilerine :D
dinde böyle bir şey yok senin gibi insan görünümlü canlıların uydurduğu hurafeler
hangi dinden olduğumu bile bilmezken beni dinimle yargılıyorsun ayıp be ayıp 2020 deyiz
çok özür dilerim kardeşim her dine saygılıyım daha sus mübarek
bizim dinde her dine saygı yok sadece kendi dinimize saygı var :D
Soğumuş guzum. Soğumasa eli engelle kısmına gitmezdi güven bana
çok ama çok sevdiğimi biliyor napiyim ben de yazmiyim mi o yazana kadar? bir kere öyle yaptım sevgili yapmıştı :/ sonra ayırdım ama bana döndü ve yine aynı şeyler çok kötüyüm
Birde sevgili yapmış. Vay arkadaş lükse bakkk! Bu kadınları anlamıyorum illa aldatılacaksın bunu istiyorsun.
ben ne diyorum sen ne diyosun arkadaşım ben gerçekten seviyorum öyle başkasıyla yapamam kendimi taniyorum. lütfen yardımcı olucaksınız yazın :(
Sana yardımcı oluyorum ama sen kör olduğun için göremiyorsun. Seviyorsun biliyorum hemde herşeyden çok amaaa çocuk seni senin kadar sevmiyor bunuda bilmelisin dostum.
ya önemli değil ki benim sevgim yeter. yeter ki ayrılmasın işte :( geri döner mi bilmiyorum :/
Diyorsun ki sevgilim başkalarıyla gezsin tozsun eğlensin. Ben ikimizin yerine severim aldatılırım. Yeter ki o olsun 😂
hayır tabiki bana dönsün ve beraber muylu olalım lütfen akıl vermiceksen yazma
Nasıl akıl vermemi bekliyorsun. Çocuk seni sevecek deyip yalan mı konuşayım Allah aşkına. Neyse nasıl görmek istersen öyle olurmuş. İnşallah üzülmezsin..
hayır yani iş yerine kesin gitmiyim dimi yarın daha küçük düşerim
Gitme bence bir sürü laf yersin. Zamana bırak ve çocuğu çok darlama azda olsa rahat bırak. Sıkarsan soğur senden daha iyi birisi çıkar karşısına. O zaman ümidi tamamen kes ondan.
bir kere çıktı bir kızla beraberdi ama onu tehtid ettim intihar ederim vs diye :( yine bana döndü zaten hep diyodu senin yüzünden güzel bir ilişkimi bitirdim vs diye ben artık kafayı yedim sanırım :/ çok kötüyüm mutsuzum :( napıcam ben :( yine onu seviyorum ben anlamiyorum ki :/ şimdi doğru kişi değil mi yani kesin iyi de napıcam ben başkasını asla hayal bile edemiyorum
Bak sen anlattıkça yanlış anlama çocuğa hak veriyorum. Bu çocuk senden kurtuldum diye oyun havası oynuyordur kesin. Ciddiyim bu konuda. Sen saçma saçma triplere girmişsin çocuk senden sıkılmış. Karakterin ona uygun değil kesinlikle ve sana demiş ki senin yüzünden. Sana ince bir laf söylemiş bence. Olumsuz düşünüyorum bu ilişkiyi ilerisi olmaz. Bence sen kendini alıştır sonu iyi olmaz senin için saplantılı olursun.
zaten saplantılı oldum zaten :/ ama iliikimiz hep böyle oldu bir ayrıldık geri geldi vs şimdi ben bu süreçte benimle hemen barışsın istiyorum çünkü eskisi gibi uzun bir aradan sonra çıkıp gelirse benim için her şey biter ve bunu istemiyorum. ama bana umrumda değil diyo da ben taniyorum onu birkaç aya pişman olucak işte ben hiç yazmiyim ama işte öyle istemiyorum çocuk değiliz artık bir ayrıl bir küs :(
Bende buna benzer durumdayim konuşmak istersen yazabilirsin knk
Hatayı tek kelime özetlemek gerekirse?
hata ; işte mesajlarda uzun mesajlar atıp darlamammış vs vs
Büyük hata dediğin bu mu? Eğer ihanet, büyük bir yalan vs. yoksa yaptığın şey bırak büyük olmasını ona bile hata değil kendine hata. Ne diye uzun mesajlar atıp da karşı tarafa çok değer verdiğini gösteriyorsun ki canım sen? Soğumuşa benziyor geri kazanmanın tek yolu susup umursamaz olup en azından görünüp beklemek zor gelse de sana. Diğer türlü bataklıkta debelenmek olur maalesef.
ya hiç sorma işte ben büyğk yanlışlar yaptım sürekli özürler diledim haklı olmama rağmen o da artık bana aciyodu zaten açık açık diyodu seni sevmiyorjm diye vs yüzsüzlükler rezillikler yaptım :( çok pişmanım çok ama yine de istiyorum çok onu çok seviyorum:( yarın yanına gidicektim ama vazgeçtim. ya birini bulursa biz ayrıyken korkıyprum :( napıcam böyle :( doğru kişi değil mi bilmiyorum :/
Saygının olmadığı yerde sevgi olmaz tatlım. Sen onun gözünde ne yazık ki saygını kaybetmişsin yaptıklarınla. Senin için '' sülük gibi yapıştı, bıktım'' tarzı konuştuğunu düşün soğu ve kendine değer ver. Bak eğer beni dinlersen taktik veririm :) özele gel. Tecrübeyle sabit. Bir zaman sonra Ajda Pekkan Bambaşka Biri şarkısını söylersin. 😂
mesaj atamadım şimdi ama xper 2 olmam lazımmış. olunca atıcam. zaten bana diyo :( sümük gibi yapıştın defol hayatımdan git seni istemiyorum neler neler :( ben böyle biri değildim :(
Ciddi misin? Sana bunları söyleyen birini nasıl seviyorsun be canım? Ama kısaca şöyle söyleyeyim ve buna inan bu şekilde asla onun seni sevmesini sağlayamazsın. Bu şekilde kaybedersin. Bakman gerek yoluna. Umursamadığını, vazgeçtiğini göstermen gerek ve hatta bence vazgeç en güzeli.
gerçekten en güzeli vazgeçmek biliyorum ama onun bana döneceğini biliyorum birkaç aya çünkü ilişkimiz hep böyle sürdü genelde. işte ama birkaç aya döndüğünde de ben bitmiş olucağım. o yüzden şimdi hatasını anlasa ve akıllansa her şey güzel olcak :(
Bir süre sonra bana dönecek biliyorum yerine umurumda değil demen dileğiyle canım. Saygısı biten ilişkiden bir şey beklenmez önemli olan o saygıyı geri kazanmak. O yolda ilerle.
iyi de işte ancak ona kızınca azarlayınca bana saygı duyuyodu ne zaman yumuşadım başıma bunlar geldi :/ napiyim şimdi hiçbir şey yapmamak lazım kesin dimi :/ işte pişman olup geri dönmesini de istemiyorum sonra benim için bitince. ama bitmrsini de istemiyorum. of biliyorum başın şişti ama inan dururmum kötü aylardır bu haldeyim :(
:) Başım şişmedi, ben hemcinslerime bu tarz konularda biraz kızdığım için bu tip şeyleri okuyorum ve tavsiye vermeye çalışıyorum her yerde. Evet sert yapı saygı uyandırabilir ama umursamaz tavır kesinlikle saygı uyandırır. Sen kendi değerini bil. Senden hiçbir üstünlüğü olmayan bir insan için kendini ezdirme senin annen seni elalem için getirmedi dünyaya. Kendine saygı duy. Bir süre sonra kendini nasıl seveceksin biliyor musun? Hiç kimsenin bir toz tanesi kadar sevgisine bile ihtiyacın kalmayacak. Hiçbir şey yapmamalısın asla ama asla üsteleme.
ya ben aslında ilk başlarda ne güzel dediğin gibi umursamaz taraftım bu etrafımda dört dönüyodu ne zaman sevdim gerçekten ağzıma etti. senle konuşmak cidden iyi geldi keşke hemen mesaj atabilsem ama atamiyırum yeterli puanım yok. neyse şu an dediğin gibi umursamacam artık :( başkasına da giderse gitsin :( en son yine böyle yapmıştım ama 1 aya yeni bulduğu kızdan ayırıp yine beraber oldum. en son bana artık kendini intiharlarla tehtid etsen bile seni istemicem Çok yaşa git dedi :/ kesin bitti galiba ama dediğim gbi aylar sonra da pişman olursa? işte bana yazık olmicak mı o kadar acı çektim :((((((
Ben seni takip edemiyorum ama takip atarsan veya attıysan 2. seviyede yaz :)
takip ediyorum seni :) mesaj atarım teşekkür ederim çok :)
Nasıl bı hata yaptın?
ya mesajda sinirlendim üst üste bir sürü yazdım buna sinirlendi
Neden kavga ediyorsunuz
işte daha çok beni mesajda darlama diyor üst üste çok yazma vs sinirleninfe çok yaziyorum sinirleniyo ona ama insan çok sevene bunun için tekme atar mı ya
Fazla sikma onu
Aman salla ya böyle adamdan hayır gelmez
ben zaten bunun farkındayım da mantığımı çalıştıramiyorum işte mesele o tatlım. battık bir kere çıkamiyorum
naptın bebeğim
biraz darliyorum mesajlarda üst üste mesaj vs ama bu bir neden olabilir mi ya insan sevse? çok sevdiğimi biliyo neden bu şımarıklık :(
salakça bebeğim sal sana herif mi yok
çok haklısın da salınmiyo işte mantığım çalışmiyo
amaaan boşver
ah keşke öyle boşverle geçse
geçer bir zaman sonra bebeğim
umarım öyle olur
olcak merak etme bebeğim
sağol umarım :)
ni demek bebeğim ni demek
naptın ki
aldatma vs asla yok zaten de ben tartışma anında çok darliyorum ama insan sevse bu kadar da üzer mi?
darlama sende insanın bazen gözü dönüyor olabilir rahat bırak biraz
bir kere rahat bıraktım sevgili yaptı korkuyorum evlenip gidicek diye
sen de haklısın onu iyi ayarlamak lazım deneme yanılma yöntemiyle dengeyi bul olur da engeli açarsa tekrar konuşursanız yani
işte :/ acaba açıcak mı :(
ay başı olmuştur.
parazit misiniz bir tane de vanilliaalce midir nedir o var. burada ciddiyiz
özür dilerim
sorun değil ama lütfen yardımcı olacaklar yazsın :(
sanırım seni sevmiyor artık. seni sindirmek istiyor uzaklaştırmak gibi birşeyler deniyor. inşallah yanılıyorum
:/ neden ama beni benim gibi seven olsa asla böyle yapmazdım. geri döner mi :/
malesef insanlar elindeki elde ettiği için elindeki değersiz oluyor. sevgi olsa aranızdaki bağları güçlendirirdi. oysa şimdi tüm köprüleri yıkıyor siz ulaşmayın diye
yani bu aslında doğru insan olmadığının kanıtı :( mantığım sürekli çığlık atiyo bunu söylüyo ama işte :/
gönül işte sözden anlamıyor. biliyorsun ne olduğunu ama ama ama gönül esir alıyor.
yanlış yapiyorım ama dimi :( iyi de napiyim başkasıyal değl beraber olmak hayali bile gelmiyo aklıma
malesef gün geliyor. senin için ölürüm sensiz yaşayamam diyen dilller susuyor. sen hep sol yanımda olacaksın diyen gönüller unutuyor. nasıl unutuyorlar. sevmedikleri için sanırım
yarın iş yerine gitme fikri aklımdan çıkmiyo galiba çıkamicam bu bataklıktan
bence git için içini yiyecekse git derim. konu konuyu açar dilinin altındakini söyler. ama kavga etmek için gitme
iyi de yine bir tarafları kalkıcak. biz 4 yıldır tanışıupruz. eskiden de böyleydi hep ayrılırdık geri dönerdi gerçi eskiden ben ayrılıyodum genelde ama biz böyle ciddi değildik yani. şimdi ciddiyidik neyse işte yine ben bırakaam birkaç aya kesin döner taniyorum da işte artık öyle istemiyorum çocuk oyuncağı gibi. tamamen silmek de istemiyorum. araftayım :(
size kalmış hayırlı bir yol dilerim
sağolun konuşma için iyi geceler
siz de sağolun iyi geceler