Erkek arkadaşım beni her yerden engelledi?

2 senelik bir ilişkim vardı. Bir buçuk sene önce ailem öğrendi ve işlerimizi zorlaştırdılar onu istemediler. Ama erkek arkadaşım bana hep destek olup yanımda durmuştu her boşluğumda arar konuşurduk. Son zamanlarda çok sıktığımı ve bunalttığımı düşünüyordu. Üç ay önce tekrar ayrıldık ama tam bir ayrılık değildi bu, konuşmaya devam etmiştik günde bir kere de olsa. Bu olay şöyle başladı ona ulaşamayıp çaldırdım telefonunu. Beklememi söyledi, bende yarım saat bekledikten sonra tekrar çaldırdım gelmediği için ve önemli bir iş görüşmesinde olduğunu, aradığım için işverenlerin rahatsızlık duyduğunu, söyledi. Bende görüşmen bitince yaz dedim ve tamam deyip patladı orada bana. Daha sonra wp ten yazdı ve "yeter artık ben sana hiçbir şey söylemiyorum ne halt ediyorsan et şimdi sürekli aradın ve işe almadılar " deyip sohbetten gitti. Biraz kendi haline bıraktım ve akşam üzeri onu arayıp kendimi anlattım. Sinirliyim sinirim geçsin yazıcam sana dedi. Saat gece 10 a kadar bekledim yazmadı. 10 da ben yazdım ve artık benimle bu ilişkiye devam etmek istemediğini, iki senedir sürekli dert çektiğini, kararının net olduğunu ve içinde bana karşı öfke ve sevginin savaştığını, kendine odaklanıp kariyer yapacağını söyledi. "Herşeyini sildim için rahat olsun selametle kal" dedi ve mesajıma görüldü atıp beni daha doğru düzgün dinlemeden gitti. İnstagramdan takipleşmiyorduk zaten ama her yerden engellemiş beni ve ailemi. Wpten profili bana gizliydi ailem sıkıntı çıkarmasın diye, hakkımda kısmı hâlâ görünüyor ama muhtemelen oradan da engelledi çünkü mesajlar iki gündür tek tik. Kime anlattıysam artık peşinden koşma hayatına bak dedi önemli sınavlarım var onlardan geçmek zorundayım. Ama toparlanamıyorum ve çok özledim. Daha o tartışmanın yarım saat öncesine kadar ömrü boyunca yanımda olacağına söz verdi beni çok sevdi ve herkese karşı arkamda durdu. her şey çok çok iyiydi bir anda sinirlendi gitti konuşmak istedim bir anda çekip gitmek istemedim dedi. Engeli kaldırır mı sizce çok kötüyüm
Güncellemeler
+1 yıl
Yıllar sonra arasam sorsam bile açmayacakmış öyle söyledi, sinirlenince her şeyi yakıp yıkan biriydi ama bu biraz fazla oldu sizce engeli kaldırıp pişman olup döner mi
Erkek arkadaşım beni her yerden engelledi?