Büyü yapıldığını öğrendim yardımcı olacak tanıdığınız var mı?

En başından anlatmak gerekirse 2 yıllık bir ilişkim aniden bitti bittiğine üzülemedim diyebilirim mutsuzdum devamlı tartışma kavgalar vs. herneyse bitti 1 ay geçmeden sıkıntılarım başladı rüyalar kabuslar yemek yiyemiyordum işlerim ters gidiyor olumsuzluklar peşpeşe geliyordu... Aylar sonra bir rüyadan yola cıkarak hocaya gitmeye karar verdim ve olan biten herseyi böylece öğrendim. Eski erkek arkadaşımın annesi tarafından büyü yapılmıştı hersey netleşmeye başladı gittiğim hoca yapılanın etkili bir büyü olduğunu kötülüğüme yapılmak istendiğini haset duyduğunu ve bu sebeple tüm kapılarımın kapandığını kısmet rızık her seyin olumsuza döndüğünü 2 ayrı kişiye gidilmiş olduğunu yaptıran kişilerin fiziki özellikleri benimle alakalarını herseyi tek tek anlattı eski sevgilimin annesi ve kendisiydi anlattığı kişiler fotoğraflarını görmek istedi actım hemen resmini bu dedi yapan. Kötülüğüme yüzüme gülen bana aman aman yapan kadın büyü yaptırmıştı. Bunun hesabını nasıl verecekler demekten başka hiçbir sey söyleyemedim hakkımı helal etmiyorum ben dediğimde etsende hesabını veremeyecekler dedi hoca. Derken dualar yazıldı yapmam gerekenler söylendi vs zaman geçtikçe sağlık sorunlarım cıkmaya başlamış kilo kaybımı durdurmaya çalışırken bir sabah uyandığımda avuç içlerimde leke çıktığını farkettim gün geçtikçe lekeler çoğalıyordu doktorlar teşhis koyamıyor farklı farklı tespitler yapıp ilaç veriyordu hiçbir işe yaramıyordu Derken korkular uyku uyuyamadığım geceler... tekrar hocaya gittim duyduklarım aynı şeylerdi yapan yapılan sonuçlar geçecek gibi birşeyler yazdı düzelir zamanla sabır diyerek cıktık geldik dahada kötü olmaya başladım yalnız kalabilen ben yalnız duşa giremiyordum tek kalamıyorum içim titriyor sanki sakinliğimi ve soğuk kanlılığımı hep korumaya çalışıyorum. Sonra ailem beni bir anaya götürüyor ve Allah binlerce kez razı olsun ondan beni okudu bende okuma yapmaya devam ettim derken korku ürkme hiçbir şey kalmadı çok şükür. Bu arada elerimdeki izler hala duruyor bu arada iş sorunumu yenmeye çalışıyorum asla yenemiyorum olmuyor kesin olan yerler olmuyor aracılı arayacak kişiler aramıyor arıyor görüşüyoruz sonrası yine bir yerde tıkanıyor böylede bir süreç gidiyor... bu durumumdan sebep biri bana bakım yaptı ve korku sorunumun uyku sorunumun çözüldüğünü ama kısmet rızık kapalılığımın olduğunu bunun için birinin bana yardım etmesi gerektiğini söyledi öyleydi de ama ben kime gittiysem olmadı birşeyler düzelmedi bilmiyorum yani kaç kişiye gittiysem olmadı anlattığım bu süreçte total de 2 yıldır böyle artık gerçekten hayatımın eski düzenime geri dönmesini ve huzur ve mutlu olduğum zaman gibi sorunsuz olmasını istiyorum. Bu arada gittiğim kişiler ilim sahibi ve asla para karsılığı ile bana yardımcı olan kişiler değildi. Bunca süreçten sonra ne yapacağımı bilmiyorum ve bunları okuyanların benzeri konu yaşamıs bir tanıdıkları ya da bu konu hakkında yardımcı olur dedikleri bilge bir kimse varsa bana söylemeleri için buraya yazıyorum. Bilen yazsın.
Büyü yapıldığını öğrendim yardımcı olacak tanıdığınız var mı?